2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bebiş olduğunu düşünüyorum valla hareketlendi minnoşlar
Cimcim napiosn kuzm cinsiyet ogrendin mi bende hiasediyorm sisio oldugu taraf bide ya cok garip utaniyom ama iliski olunca yukari cikiyo toplaniyo normalde asagida bazen bikini ustumde sis oluyo bacak gibi cok garip bi duygu ama onlar dondukce biz aci cekioz bide midem bulanio bazen:))

İyi cnm sen nasılsın Rabbim nasip ederse oğlum olacak yavaş yavaş hissedicez kuzuları bakalım bekliyoruz miden bazen bulansın cnm olacak okadar sen guclusun neleri atlattın aslan aslan

ayy biz bebisi ogrendigimzden beri ellesmioz birbirimize dr a sorucam ama utandim gecen ay bakalim bu ay sorabilecekmiyim :)

kizlar gunaydinnnnnn sekerler ya aklima sabah sabah bisi takildi smdi bizler 2li yi yaptrdik ya 3lu de yaptircakmiyiz. 2li yapilana yapilmiomus diye duymustum netre baktm biraz buda downsendromuna bakiomus yanlis hatirlamiosam 2lide kromozom13.3llude kromozom 21 e bakiliomus napicaz yaptirmayi dusunen varmı yada bi bilgisi olan.

fulys Musmutlu22 Kızlar sagolun dün gittim doktora Dayanamayıp :))) tüm tetkiklerim yapıldı kadın doğumda bebişimi gördüm zıpzıp kocaman olmuş 10 cm'di cinsiyeti hala erkek dediler :)))) idrar kan bakıldı ultrason radyoloji genel cerrah gördü sorun yokmuş, apandisitten şüphelendiler hamilelerde apandisit tam bebişin orada biryerde oluyormuş neyseki kan değerlerim iyi çıktı, sizin de agrı şiddetlenirse gidin... agrıyı takip edicem artma olursa hastaneye gideceğiz :)

Benim ikili iyi çıktı doktorum üçlü dörtlüye gerek yok dedi yaptırmıyorum kuzenimin de ikili ve dörtlü yapılmıştı günaydın sana daa

Geçmiş olsun canım.....Oglusuna hayırlı olsun....

Günaydın cnm üzülme ruh hali Değişimi cok normal ben de Öyleyim sürekli ağlıyorum herkesle kavga ediyorum sınava da üzülme sakın hakkında Hayırlısı olsun sen yapabileceğini yaptın elinden geleni gerisi Allah'a kalmış üzülmen bosuna olacaktır çünkü bu saatten sonra sadece bebişini üzersin sakinleşmek için dua et bol bol

Be
Eşim ellemiyor niye yapmiyorsun
Diyorum bebek var diyor.....
benimki de öyle diyordu ya bu kocalar cok şirinler de ben 2 ayrı doktora sordum özellikle yapın ihmal etmeyin zaten son 3 ay kala ve doğumdan sonra bir süre olmuyormuş, eşler birbirinden soğumasın diyor Bu kadar süre dayanamam diye düşündüm tabi agrı acı olmaması gerekiyor uygun şekilde olunca sıkıntı olmuyor evlilikte en önemli unsur bence

Benim ikili iyi çıktı doktorum üçlü dörtlüye gerek yok dedi yaptırmıyorum kuzenimin de ikili ve dörtlü yapılmıştı günaydın sana daa
bende 2liyi yapan 3luyu yaptrmaz die biliodum ama 2lide cikmayanlar 3lude cikabiliomus 3lu daha ayrintiliymis. dr yapalim derse yaptrtrmda yok yere basimi strese sokmam. canim valla esimde bebek var dio ben acikcasi aramiyorum ama erkek oyle degil bana bisi demiyor ama ihtiyac duyuyodur muhakkak onu düşündüğüm den sorucam bakalim dr a.

Haklısın cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…