2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkese artık cinsiyetler öğreniliyor bende bayram sonu gideceğim kıza benziyo dedi ama bakalım bi tane 4 yaşında kızım var inşallah sağsalim alırız kucağımıza bende hareketlerini hissediyorum arada bir bişey sorucam sizdede vajina ağrıısı oluyomu

Tam ağrı gibi değilde geçen hafta 1,2 gün vajinada batma gibi bir olay oldu. Tarif etmesi biraz zor ama değişik bir histi :/

Günaydın canım Çok sevindim iyi haberlerine , bebişe bak sen Maaşallah kocaman da olmuş Allah nazardan saklasın ,doktorun iyi dediyse hiç sorun yok sen de içini ferahlat ,rahat ol ,Hiçbirşey olmaz güle güle büyür minik adam

İyi cnm sen nasılsın Rabbim nasip ederse oğlum olacak yavaş yavaş hissedicez kuzuları bakalım bekliyoruz miden bazen bulansın cnm olacak okadar sen guclusun neleri atlattın aslan aslan
Evet evet olsun kuzm saglikli olsunda cok sevindim bi pasa daha geliyo ozaman kiz isteyenlerin oglu oluyo grupta:))bizde bugun gidicez doktora bakalim :)artik eskisi kadar cekmiyorum kuzum gobusumde buyudu hayatmda ilk defa kendmi boyle kilolu goruyorum:))

Aaaaa bana da oldu , adını koyamıyordum canım ,sanki böyle sızlama gibi ,çok garipti...
Neymiş ki o biliyor musun sen ?
Evet aynen sizlama, batma gibi bişey. O günlerde aratmistim internette, hamilelik belirtisi olarak çıkıyor ilk haftalarda.
Bir üye de konu açmış hatta 13 haftalıkken olmus, doktor normal demis, uterus buyuyor, hormonlar artıyor, kasilmalar falan olabiliyormuş. Normal bişey yani sanırım

ayy biz bebisi ogrendigimzden beri ellesmioz birbirimize dr a sorucam ama utandim gecen ay bakalim bu ay sorabilecekmiyim :)
Soyler bebegm cinsiyeti belki belli olmaz sor sen yinede..esimde bana israr etti sor cinsel iliskiyi die bende sordum valla cok utandim ama esim 1ay solerdi artik o yuzden mecburiyetten sordum:))))

Sagol bitanemmm cok dua ediyorum bi mucize istiyorum Allah in hep mucizeleri var ins.kiyamam ayniymisiz bende oleyim adam yemegime kadar yapiyo ama ben ufak seye bagiriyorum ona normalde esimden korkardm sesim cikmazdi ama simdi herkese herseye kiziyorum:))buarada pasa hayirli olsun annesi bi oglus daha:)bende 1sa.sonra gidecem bakalm ne diecek

Kızlar bu arada size film önerim var, hamilelik ile ilgili. Klasik bir romantik komedi ama sıkmıyor, eğlenceli bir film. Eşimle izledik dün akşam. Hamilelik sürecini eğlenceli anlatmış :)
"What to expect, when you're expecting"
Jennifer Lopez, Cameron Diaz gibi isimler var filmde

Soyler bebegm cinsiyeti belki belli olmaz sor sen yinede..esimde bana israr etti sor cinsel iliskiyi die bende sordum valla cok utandim ama esim 1ay solerdi artik o yuzden mecburiyetten sordum:))))
sorucam bakalim insallah der. eşim diyor ben odadan cikiyim ole sor dr a dio oda utanıyo :)

Hadi geçmiş olsun canım

Günaydın cnm , SAT aynı gün sanırım , 11.01.2015 benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…