- 23 Şubat 2010
- 4.437
- 25
- 118
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #16.401
Yaa işte sen öğürmedin diye şanslısın,ben de kusmadım diye bayram yapıyorumAyyyn ne kötü gerçektn şanslıymışımm :))
Tam ağrı gibi değilde geçen hafta 1,2 gün vajinada batma gibi bir olay oldu. Tarif etmesi biraz zor ama değişik bir histi :/günaydın herkese artık cinsiyetler öğreniliyor bende bayram sonu gideceğim kıza benziyo dedi ama bakalım bi tane 4 yaşında kızım var inşallah sağsalim alırız kucağımıza bende hareketlerini hissediyorum arada bir bişey sorucam sizdede vajina ağrıısı oluyomu
fulys Musmutlu22 Kızlar sagolun dün gittim doktora Dayanamayıp :))) tüm tetkiklerim yapıldı kadın doğumda bebişimi gördüm zıpzıp kocaman olmuş 10 cm'di cinsiyeti hala erkek dediler :)))) idrar kan bakıldı ultrason radyoloji genel cerrah gördü sorun yokmuş, apandisitten şüphelendiler hamilelerde apandisit tam bebişin orada biryerde oluyormuş neyseki kan değerlerim iyi çıktı, sizin de agrı şiddetlenirse gidin... agrıyı takip edicem artma olursa hastaneye gideceğiz :)
Aaaaa bana da oldu , adını koyamıyordum canım ,sanki böyle sızlama gibi ,çok garipti...Tam ağrı gibi değilde geçen hafta 1,2 gün vajinada batma gibi bir olay oldu. Tarif etmesi biraz zor ama değişik bir histi :/
Evet evet olsun kuzm saglikli olsunda cok sevindim bi pasa daha geliyo ozaman kiz isteyenlerin oglu oluyo grupta:))bizde bugun gidicez doktora bakalim :)artik eskisi kadar cekmiyorum kuzum gobusumde buyudu hayatmda ilk defa kendmi boyle kilolu goruyorum:))İyi cnm sen nasılsın Rabbim nasip ederse oğlum olacakyavaş yavaş hissedicez kuzuları bakalım bekliyoruz miden bazen bulansın cnm olacak okadar sen guclusun neleri atlattın aslan aslan
Ayy hayırlı olsun , ne mutluherkese günaydındün ikili testimizi yaptırdık ve cinsiyetimizi öğrendik benim de prensesim geliyomuş
Evet aynen sizlama, batma gibi bişey. O günlerde aratmistim internette, hamilelik belirtisi olarak çıkıyor ilk haftalarda.Aaaaa bana da oldu , adını koyamıyordum canım ,sanki böyle sızlama gibi ,çok garipti...
Neymiş ki o biliyor musun sen ?
Soyler bebegm cinsiyeti belki belli olmaz sor sen yinede..esimde bana israr etti sor cinsel iliskiyi die bende sordum valla cok utandim ama esim 1ay solerdi artik o yuzden mecburiyetten sordum:))))ayy biz bebisi ogrendigimzden beri ellesmioz birbirimize dr a sorucam ama utandim gecen ay bakalim bu ay sorabilecekmiyim :)
Hayırlı olsun ne güzel :)herkese günaydındün ikili testimizi yaptırdık ve cinsiyetimizi öğrendik benim de prensesim geliyomuş
Sagol bitanemmm cok dua ediyorum bi mucize istiyorum Allah in hep mucizeleri var ins.kiyamam ayniymisiz bende oleyim adam yemegime kadar yapiyo ama ben ufak seye bagiriyorum ona normalde esimden korkardm sesim cikmazdi ama simdi herkese herseye kiziyorum:))buarada pasa hayirli olsun annesi bi oglus daha:)bende 1sa.sonra gidecem bakalm ne diecekGünaydın cnm üzülme ruh hali Değişimi cok normal ben de Öyleyim sürekli ağlıyorum herkesle kavga ediyorum sınava da üzülme sakın hakkında Hayırlısı olsun sen yapabileceğini yaptın elinden geleni gerisi Allah'a kalmış üzülmen bosuna olacaktır çünkü bu saatten sonra sadece bebişini üzersin sakinleşmek için dua et bol bol
sorucam bakalim insallah der. eşim diyor ben odadan cikiyim ole sor dr a dio oda utanıyo :)Soyler bebegm cinsiyeti belki belli olmaz sor sen yinede..esimde bana israr etti sor cinsel iliskiyi die bende sordum valla cok utandim ama esim 1ay solerdi artik o yuzden mecburiyetten sordum:))))
RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN HEPİMİZİN İNŞALLAH AMA ÖNCE SAĞLIKLI OLMASI ÖNEMLİ TABİKİ...Oğlana nasıl benzettı acaba kordonmu gorduki? Bende biliyorum banada değişmiş diyecek inşallahhayirlisiyla tabii
Hadi geçmiş olsun canımfulys Musmutlu22 Kızlar sagolun dün gittim doktora Dayanamayıp :))) tüm tetkiklerim yapıldı kadın doğumda bebişimi gördüm zıpzıp kocaman olmuş 10 cm'di cinsiyeti hala erkek dediler :)))) idrar kan bakıldı ultrason radyoloji genel cerrah gördü sorun yokmuş, apandisitten şüphelendiler hamilelerde apandisit tam bebişin orada biryerde oluyormuş neyseki kan değerlerim iyi çıktı, sizin de agrı şiddetlenirse gidin... agrıyı takip edicem artma olursa hastaneye gideceğiz :)
günaydın herkese artık cinsiyetler öğreniliyor bende bayram sonu gideceğim kıza benziyo dedi ama bakalım bi tane 4 yaşında kızım var inşallah sağsalim alırız kucağımıza bende hareketlerini hissediyorum arada bir bişey sorucam sizdede vajina ağrıısı oluyomu
Bana 12 + 4 te erkek dedi bakalim bi dahaki kontrolüm ağustosun ilk haftasi bu sefer ne dicekBu arada cinsiyetini öğrenenler var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?