2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Teyzeleri sonuçlarım çıkmamış (( 29 temmuza gün verdiler o gün çıkacakmış sonuç.

BU ARADA OĞLUŞUM GELİYOR KORUYUN KIZLARINIZIII

Canımcıgımmmmmmm Tatlı prensin geliyormuş inşallah ,gözün aydın bebişimmmmmmm
Çok sevindim Benim öğrenmeme 2 hafta var yaklaşık , aman napalım bekleriz artık sağlıklı olsunlar da minikcikler

CRAZYBEL Sonucun çıktı mı cnm , kız erkek ?

@Surrender 2 yaşından sonra kızlar kendi tarzını belirliyomuş. Biz bugün bunu öğrendik.
Bizim kız mağazada cıngar çıkardı.
Güneş gözlüğünü pembe,şapkasını pembe,eteğini pembe,bluzunu pembe,ayakkabısını ciyak beyaz aldı.
Allah'ım kabus gibi,pembe zehirlenmesi yaşıyorum şuanda

Kızlar 3 4 gündür sürekli idrara çıkıyorum. Hep tuvaletim var gibi. Neden birden böyle olmaya başladı ki benim gibi olan var mı.

RahimOTE="hazel21, post: 41795190, member: 671003"]Kızlar 3 4 gündür sürekli idrara çıkıyorum. Hep tuvaletim var gibi. Neden birden böyle olmaya başladı ki benim gibi olan var mı.[/QUOTE]
Rahim genişliyor bebis büyüyor ve oyüzden de idrar kesesine baskı yapıyor bebislerin durduğu yer idrar kesesinin üstü oyüzden baskıdan küçük bir idrarda olda sanki çok varmış hissi yaşıyor insan gayet normal canım hatta daha artacak gun gelicek bir damla için lavaboya kosucaz:)

Canim yanma da var mi? Enfeksiyom olmasin? ben de oyleyim de...
İdrarinin rengi koyuysa ve yanma da oluyorsa bi doktora gorun derim
Yok canım yanma fln. Benim de ilk enfeksiyon geldi aklıma ama çok şükür yok.sadece az bisey tuvaletim gelsin sanki patlıcam okadar çok var gibi hissediyorum. Heralde bebek baskı yapmaya başladı.

Kızlar ben folik asit de bıraktım.13 .haftaya geçtim için.Dr a da sormadım unuttum kendi Dr um yoktu Nemrut gibiydi Dr. Şimdi vitamin alayım mı ne dersiniz
Ya ben de ayniyim. 13. haftaya gecinxce biraktim folik asiti. Daha dogrusu premesis diye bi ilac aliyodum B vitamin takviyrli. Unuta unuta biraktim:) doktora sormayi da unuttum. Cok fazla ariyorum doktoru trkrar aramaya utaniyorum artik. Napsam ki?

Yok canım yanma fln. Benim de ilk enfeksiyon geldi aklıma ama çok şükür yok.sadece az bisey tuvaletim gelsin sanki patlıcam okadar çok var gibi hissediyorum. Heralde bebek baskı yapmaya başladı.
İyi bari. Ben de bebegi ogrendigimden beri cok sık tuvalete cikiyorum gerci. (normalde de cok cikardim).
Enfeksiyon yoksa iyi dedigin gibu baski da olabilir

Günaydın, instegramda " Gok_un_yuzu " sayfasına bi bakın isterseniz. Güzel şeyler var.

Eklentiler

• IMG-20150715-WA0004.webp
    57,8 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG-20150715-WA0003.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar doktordan geldim :) 2 li test içi kan verdim herşey iyi şükür :) ilk önce utandı eliyle gözünü kapatmıştı sonra pek bi kıpır kıpırdı çok mutluyum . Tombik elleri var dedi doktor babasına çekti galiba :) keyif yapıodu bacaklar çapraz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…