- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #16.541
Sizin kaç haftalık?O bana lazım işte3.için bende ümitler
İlk defa duydum bu sigortayi ne yapmak gerekiyor neleri kapsıyor. Bu arada oğluşun hayırlı olsun canımMrb kızlar, 11+5 im dün cinsiyetini tahminen öğrendik:) Erkek çok büyük olasılıkla, ilk başta doktor %51 ihtimal falan dedi, ultrasonda iyice bakınca gayet bacak arasından gözüküyordu, doktor defalarca gösterdi bacak arasını... Tabi kesin demiyorlar, gerçi bizimki çok güzel poz vermişti, doktor bile dedi uzun süredir böyle güzel poz veren bebek görmedim diyerek :) Ense kalınlığını ölçmek için döndürmeye çalıştık ama hiç kıpırdanmaya niyeti yoktu vallahi, doktor döndürmeye çalışırken baya kaldım ultrasonda, doya doya gördüm miniğimi :) İnş ikili test sonuçlarınıda güzel alırız, bu arada ben doğum teminatı sigortası yaptırdım, özelde muayene olanlar bir araştırsın, daha uyguna geliyor fiyatı
Canım neden aglıyorsun ki.. gitme bi daha o doktora. Sanki mecbursun. Ne sacmalik! Benim doktorum ben memleketteyken yaptiracagim test sonuclarimi whatapp dan at bana yorumlayayim dedi.Merhaba arkadaşlar
Moralim çok bozuk bugün Dr kavga ettik. Adamdan resmen atar ve kapris yedim. Neden başka Dr muayene olmuşum diye bi dünya azar işittim. Çok Gücüme gitti, Ağla Ağla. Manyak bu insanlar ya. Ben de aptalım ne takıyorsam ama hormonlar işte
hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Sigorta olayına gelince bizler için geç kalınmış bir durum.Çünkü sigortadan faydalanmak için sigortalı olarak 1 seneyi doldurmak 2 sen içinde olmak gerekiyor.O yüzden şuanda yapılacak doğum teminatının hiç bir anlamı yok bizler için .sen ne zaman yaptırdın yeniyse bilemiyorumMrb kızlar, 11+5 im dün cinsiyetini tahminen öğrendik:) Erkek çok büyük olasılıkla, ilk başta doktor %51 ihtimal falan dedi, ultrasonda iyice bakınca gayet bacak arasından gözüküyordu, doktor defalarca gösterdi bacak arasını... Tabi kesin demiyorlar, gerçi bizimki çok güzel poz vermişti, doktor bile dedi uzun süredir böyle güzel poz veren bebek görmedim diyerek :) Ense kalınlığını ölçmek için döndürmeye çalıştık ama hiç kıpırdanmaya niyeti yoktu vallahi, doktor döndürmeye çalışırken baya kaldım ultrasonda, doya doya gördüm miniğimi :) İnş ikili test sonuçlarınıda güzel alırız, bu arada ben doğum teminatı sigortası yaptırdım, özelde muayene olanlar bir araştırsın, daha uyguna geliyor fiyatı
yok canim yanlış anlamadim. biliyosun devlette pek ilgili degiller bende buna ziya cetinin kardesi die gttm memnun kaldm ama bidaha gitmicen kafam karisio 2 dr olunca ozeldeki kendi dr gidicem.dun bu dr da bana kan surubu verdi ama benim demirim yuksek icmemem gerekio beni hematologa yonlendirin dedim yonlendrmedi bence sikinti yok dedi. ama prospektusunde demir eksikligine bagli anemi yoksa icmeyin diodu benim zaten demirim yuksek icmicem ilaclari.aslnda ona gitme sebebimde beni hematologa yonlendrmesydi onuda yapmadi. kendi dr bidaha konusucam bakalm ne cikicak.yanlış anlama canım onun için demedim.sen söyleyince bende doktora sormuştum hani tahminde bulunsun diye öyle söyledi.onun için dedim yoksa yanlış bilgi vermiştir diye değil kusuruma bakma yanlış anladıysan.Allah ilk önce sağlıklı sıhatli sonrada gönlümüzdekileri versin hepimiz için .
yok canim yanlış anlamadim. biliyosun devlette pek ilgili degiller bende buna ziya cetinin kardesi die gttm memnun kaldm ama bidaha gitmicen kafam karisio 2 dr olunca ozeldeki kendi dr gidicem.dun bu dr da bana kan surubu verdi ama benim demirim yuksek icmemem gerekio beni hematologa yonlendirin dedim yonlendrmedi bence sikinti yok dedi. ama prospektusunde demir eksikligine bagli anemi yoksa icmeyin diodu benim zaten demirim yuksek icmicem ilaclari.aslnda ona gitme sebebimde beni hematologa yonlendrmesydi onuda yapmadi. kendi dr bidaha konusucam bakalm ne cikicak.
burasida fena canim hersefrnde gelmicem diorm ama o ay acil bisi oluo kendi dr randevu bulamaynca gidiorm.bu dr gene ii onceki odaya 5 kisi aliodu.sen sole diyo oburune geciyor , oburune gecnce soruyu sordugnu birakio sana ne demiştik diodu bi garipti. devlete allah kimseyi dusurmesn valla dogumhaneyr yakndik bebegi dogan yukari yuruyerek cikio kadin yuruyemiodu esime dedim korktum die. hic insan degeri bilinmiyor deger verilmiyor.bende devlet hastanesine gittim ikili test içinde Allah bı daha düşür mesin diyorum.Dr un odasında
Ultrason yoktu.radyoloji var 6 tane ultrason bı de etrafı çevrili perde
Tam cinnet lik sağlık personeli desen hepsi bi acaip genellemıyorum ama gittigim en kötü hastaneydi.gene sana ıyı söylemiş.hayırlı olsun bu arada da
ayyy ne guzel bizde insallah kucagimiza alicaz bebislerimizi seney sizin gbi olucaz. :) o gunler hic gelmicek gbi geliyor ama gelsin ki sevelim bizde minnoslarimizi :)ne tatlı telşlar ne güzel haftalar geçen sene tam da bu zamanlar benim ikili test telaşım vardı cinsiyetini tam 21. haftada gösterdi oğlum 16 ocakta da kucağıma aldım Allah size de hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin kızlarrrrrr
bu dönemlerin kıymetini iyi bilin bolbol uyuyun bebişiniz benimki gibi kolik olursa zor uyursunuz bugün 6 aylık olduk son 1 haftadır filan rahatız
canim ben akdeniz anemisi tasiyicisym kansizim, ama kansizligim demir eksikliginden degil oyuzden fazla demirde vucuda zarar oldgundan demir ilaci icemicem dogal yollarla beslenmeye calisiyorm bide vitaminler.. oyuzden korktum kullanmicam canimH
Çoğu düşük olmadığı halde veriyor zaten doktorların kullnılabiliyor yani zararı yok benim düşük değil bana vermedi doktorum ama düzenli kan testi yaptırıp takip etmek lazım
canım dogum temınatı dedıgın seyı ılk defa duyuyorum bıraz anlatırmısın dogumumu bu hastanede yapıcam sozlesmesı gıbı bıseymıMrb kızlar, 11+5 im dün cinsiyetini tahminen öğrendik:) Erkek çok büyük olasılıkla, ilk başta doktor %51 ihtimal falan dedi, ultrasonda iyice bakınca gayet bacak arasından gözüküyordu, doktor defalarca gösterdi bacak arasını... Tabi kesin demiyorlar, gerçi bizimki çok güzel poz vermişti, doktor bile dedi uzun süredir böyle güzel poz veren bebek görmedim diyerek :) Ense kalınlığını ölçmek için döndürmeye çalıştık ama hiç kıpırdanmaya niyeti yoktu vallahi, doktor döndürmeye çalışırken baya kaldım ultrasonda, doya doya gördüm miniğimi :) İnş ikili test sonuçlarınıda güzel alırız, bu arada ben doğum teminatı sigortası yaptırdım, özelde muayene olanlar bir araştırsın, daha uyguna geliyor fiyatı
O zaman senin Hematoloji ye gitmen dogru olur Dediğin gibi doktor bildiği halde yönlendirmemesi önemsemediğini gösteriyor gecmis olsuncanim ben akdeniz anemisi tasiyicisym kansizim, ama kansizligim demir eksikliginden degil oyuzden fazla demirde vucuda zarar oldgundan demir ilaci icemicem dogal yollarla beslenmeye calisiyorm bide vitaminler.. oyuzden korktum kullanmicam canim
söylediğin halde iç birşey olmaz diyorlar ya hastayım böylesine .Sen yine kendi doktoruna danış canım yönlendirsin seni .Hayırlısıyla kucağımıza alalım bebişlerimiziyok canim yanlış anlamadim. biliyosun devlette pek ilgili degiller bende buna ziya cetinin kardesi die gttm memnun kaldm ama bidaha gitmicen kafam karisio 2 dr olunca ozeldeki kendi dr gidicem.dun bu dr da bana kan surubu verdi ama benim demirim yuksek icmemem gerekio beni hematologa yonlendirin dedim yonlendrmedi bence sikinti yok dedi. ama prospektusunde demir eksikligine bagli anemi yoksa icmeyin diodu benim zaten demirim yuksek icmicem ilaclari.aslnda ona gitme sebebimde beni hematologa yonlendrmesydi onuda yapmadi. kendi dr bidaha konusucam bakalm ne cikicak.
aynen elciocum:) bıraz once eskı bır foruma gırdım gecen senelerın bebek bekleyen anneler dıye hepsı bırer ıkıser dogum yapmıs yapmayanlarda bırbırlerıne destek yazıları yazmıslar az zamanımız kaldı sabredelım falan gıbı dogum yapanlar cekılmıs sadece gebelıgı hala surenler aralarında konusmuslar sankı terkedılmıs sehır gıbı teker teker hepsı hayırlı bır sekılde yazıp sayfayı bırakmıslar ALLAHım bızlerede nasıp etsın o gunlerı gormeyı o yazıları yazmayı ınsallah amınnnayyy ne guzel bizde insallah kucagimiza alicaz bebislerimizi seney sizin gbi olucaz. :) o gunler hic gelmicek gbi geliyor ama gelsin ki sevelim bizde minnoslarimizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?