2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bu iş senın bilecegın iş canım. doktoru ılgılendırmez 3 ve 4 lü test.
aman canım yaa benımki neye ugrasıyor kı? tahmnı var ama 1 ay sonra kesınleştirelım dedı :=)
işinin ehli doktor az var gercekten.

sweetgiirl kiiiiiz ogrendinmiiii :) habersiz birakma
Kız senin yüzünden temizlik yapıyorum 2 saattir. Gaza getirdin beni. Çocuğu da babası işyerine götürdü.
İnşallah bol bol gürültü yapıp müdürün kafasını şişirir.
Adama bak yaw resmi tatili parselledi. Akşama kadar çalışılacakmış..
Şu kraldan çok kralcılara da bayılıyorum :)
Neyse odaları tek tek bitirip çıkıyorum. 20 dakika dinlenip işimin başına dönüyorum.
Kirlenmek güzel de paklanmak zor.

Merhaba kızlar, 15. Haftamdayim, doktora iliski konusunda birşey sormamistik, bu zamana kadar dikkat ettik, kahverengi akintim oluyordu ilk zamanlar, protesganla geçmişti, haftalardır yoktu, bu hafta ilişkiden sonraki gün kahverengi akintim oluştu, anormal birşey mi, sizin de böyle bir sorununuz oldu mu napmaliyim

Niye yaptirmadin daha doktor daha sonra için mi randevu verdi, bana bu ayin 27 ne 4luye cagirdi

Yok ben istemedim. Nasilsa aldirmicam dedim. Doktorm da hak verdi zaten kesin sonuc da vermiyo, her halukarda aldirmayacaksan gerek yok dedi. Ben de bi oran ihtimal vs icin hamilelik boyunca canimi skmak istemedim. Ne gelirse kabulum...

İlk defa duydum bu sigortayi ne yapmak gerekiyor neleri kapsıyor. Bu arada oğluşun hayırlı olsun canım

canım dogum temınatı dedıgın seyı ılk defa duyuyorum bıraz anlatırmısın dogumumu bu hastanede yapıcam sozlesmesı gıbı bıseymı

Bu hamileyken yapılan bir sigorta, geçen hafta yaptırdım,ben de gene kk dan öğrendim, halk sigortanın, Ankara'da 7-8 özel hastanede var, pakete göre içeriği değişiyor, benimkinde 10 muayene, tüm rutin testler( kan testleri, 2 li, 3 lü test işte tüm rutin testler) doğum, 2 gece yatışı kapsıyor, 3950 TL ama 600 TL sini devletten geri alıyorsunuz, ben zaten her muayeneye 112 TL veriyordum, bunun içinde nst ücretine kadar her şey var, kendi hastaneniz ayrı bir doğum paketi de yapmış olabilir sigortadan bağımsız, Medical parka gittiğim için kendi açımdan Avantajlı oldu, sizde Bulunduğunuz ilde araştırın derim...

ben özel muayehaneye gidiyorum o yüzden geçmez doğum yapacağım hastaneye sormak lazım

Senin imzadaki takvimi okudum da... Karnin kiyafet skcak kadar belirginlesti mi kilo aldin mii
Tabikiiiiii boydan elbiseler aldım kendime full elbise giyiniyorum by aksamda birkactane tayt gibi biseler bakicam eski taytlarim karnimi sıkıyor rahat etmemiz lazım

ayyyy amim amin insallah canimmm. yeni dogmus yada aylik bebek gorduk mu eriyoruz suan esimle :) bian evvel zaman gecsinde dogsun istiyorum. nasil bir sevgiymis ne kutsal daha rahme dustugu andan itibaren nasil sevgi doluyorsu ... sukurler olsun Rabbime...bize bu duyguyu nasip etti.

3lu de 4 lude ikili kadr kesin vermiyomus e ikiliyi yaptrdik zaten Allah korusun bisi ciksa ne olacak aldrmam ki kiyamam yavruma. aynen ole canim illa servet dokmen lazim cok cok ehlini bulmab icin heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…