- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #16.561
bu iş senın bilecegın iş canım. doktoru ılgılendırmez 3 ve 4 lü test.kizlarrr slmlarrr bugun bebisin erkek oldgunu ogrendim ama kordonuda olabilir sirti donuk ama kemik yapisi erkek gbi bidahaki aya tam belli olur dedi yuh yani 5 aylikken ogrenicem sanki e ne kaldi geriye :) bayramdan snraki haftasonu zaten kendi dr muzda randevumu var heralde o gorur.sizin dr lar ugrasio bizimkiler beceriksi valla.@turkuaz41 hosgeldin canim.minimoy ve Surrender bende yaptrmicam 3lu ve 4luyu dr bisi demezse
Kız senin yüzünden temizlik yapıyorum 2 saattir. Gaza getirdin beni. Çocuğu da babası işyerine götürdü.sweetgiirl kiiiiiz ogrendinmiiii :) habersiz birakma
Senin imzadaki takvimi okudum da... Karnin kiyafet skcak kadar belirginlesti mi kilo aldin miiSlmmmm kızlarrr napıyosunuzz
.2li testi benden baska yaptirmayan yok mu ya
Niye yaptirmadin daha doktor daha sonra için mi randevu verdi, bana bu ayin 27 ne 4luye cagirdi
Hiçbir testi yaptirmicakmisinYok ben istemedim. Nasilsa aldirmicam dedim. Doktorm da hak verdi zaten kesin sonuc da vermiyo, her halukarda aldirmayacaksan gerek yok dedi. Ben de bi oran ihtimal vs icin hamilelik boyunca canimi skmak istemedim. Ne gelirse kabulum...
Canim pecete koyup tuvalete gittikce degistir ben oyle yapiyorumm.en kolayi o sanirimöteki türlüde mantar riski çok fazla
nemli kalıyor hep vajina
İlk defa duydum bu sigortayi ne yapmak gerekiyor neleri kapsıyor. Bu arada oğluşun hayırlı olsun canım
hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Sigorta olayına gelince bizler için geç kalınmış bir durum.Çünkü sigortadan faydalanmak için sigortalı olarak 1 seneyi doldurmak 2 sen içinde olmak gerekiyor.O yüzden şuanda yapılacak doğum teminatının hiç bir anlamı yok bizler için .sen ne zaman yaptırdın yeniyse bilemiyorum
canım dogum temınatı dedıgın seyı ılk defa duyuyorum bıraz anlatırmısın dogumumu bu hastanede yapıcam sozlesmesı gıbı bıseymı
ben özel muayehaneye gidiyorum o yüzden geçmez doğum yapacağım hastaneye sormak lazımBu hamileyken yapılan bir sigorta, geçen hafta yaptırdım,ben de gene kk dan öğrendim, halk sigortanın, Ankara'da 7-8 özel hastanede var, pakete göre içeriği değişiyor, benimkinde 10 muayene, tüm rutin testler( kan testleri, 2 li, 3 lü test işte tüm rutin testler) doğum, 2 gece yatışı kapsıyor, 3950 TL ama 600 TL sini devletten geri alıyorsunuz, ben zaten her muayeneye 112 TL veriyordum, bunun içinde nst ücretine kadar her şey var, kendi hastaneniz ayrı bir doğum paketi de yapmış olabilir sigortadan bağımsız, Medical parka gittiğim için kendi açımdan Avantajlı oldu, sizde Bulunduğunuz ilde araştırın derim...
Tabikiiiiii boydan elbiseler aldım kendime full elbise giyiniyorumSenin imzadaki takvimi okudum da... Karnin kiyafet skcak kadar belirginlesti mi kilo aldin mii
dısarıdayken olmuyoCanim pecete koyup tuvalete gittikce degistir ben oyle yapiyorumm.en kolayi o sanirim
kesinlikle. tesekkur ederim canimO zaman senin Hematoloji ye gitmen dogru olur Dediğin gibi doktor bildiği halde yönlendirmemesi önemsemediğini gösteriyor gecmis olsun
söylediğin halde iç birşey olmaz diyorlar ya hastayım böylesine .Sen yine kendi doktoruna danış canım yönlendirsin seni .Hayırlısıyla kucağımıza alalım bebişlerimizi
gercekten tuhaf bakalm.kendi dr ne diyecek oda hemen kan verelim dio onuda istemiyorum. olmadi bayramdan sonra dahiliyeye gidip ordan sevk isterim
ayyyy amim amin insallah canimmm. yeni dogmus yada aylik bebek gorduk mu eriyoruz suan esimle :) bian evvel zaman gecsinde dogsun istiyorum. nasil bir sevgiymis ne kutsal daha rahme dustugu andan itibaren nasil sevgi doluyorsu ... sukurler olsun Rabbime...bize bu duyguyu nasip etti.aynen elciocum:) bıraz once eskı bır foruma gırdım gecen senelerın bebek bekleyen anneler dıye hepsı bırer ıkıser dogum yapmıs yapmayanlarda bırbırlerıne destek yazıları yazmıslar az zamanımız kaldı sabredelım falan gıbı dogum yapanlar cekılmıs sadece gebelıgı hala surenler aralarında konusmuslar sankı terkedılmıs sehır gıbı teker teker hepsı hayırlı bır sekılde yazıp sayfayı bırakmıslar ALLAHım bızlerede nasıp etsın o gunlerı gormeyı o yazıları yazmayı ınsallah amınnn
3lu de 4 lude ikili kadr kesin vermiyomus e ikiliyi yaptrdik zaten Allah korusun bisi ciksa ne olacak aldrmam ki kiyamam yavruma. aynen ole canim illa servet dokmen lazim cok cok ehlini bulmab icin heraldebu iş senın bilecegın iş canım. doktoru ılgılendırmez 3 ve 4 lü test.
aman canım yaa benımki neye ugrasıyor kı? tahmnı var ama 1 ay sonra kesınleştirelım dedı :=)
işinin ehli doktor az var gercekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?