2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

3lu de 4 lude ikili kadr kesin vermiyomus e ikiliyi yaptrdik zaten Allah korusun bisi ciksa ne olacak aldrmam ki kiyamam yavruma. aynen ole canim illa servet dokmen lazim cok cok ehlini bulmab icin heralde
şuna bak yani neredeyse çoğu kişi 16. haftaya yaklastı
ama tahmınler net degıl. doktorların bazılarında iş yok yani.. herkesten doktor olmuyor işte

Hosgbuldum tatlim hayirli olsun kucuk adamin

Niye
.
Niye yaptirmadin daha doktor daha sonra için mi randevu verdi, bana bu ayin 27 ne 4luye cagirdi
Benimde ikili temiz cikinca dr um dortlu yapmicam dedi.detayli usg yapicaz ic organlarina bakicam dedi.sen hepsini yaptiriyor musun.ikilu test normal cikinca digerlerine bakmaya gerek duymuyor cogu dr

Kızlarr şuan sağ tarafımda bebış yumruk gibi çıkıntı bi kayboluyo bir geliyor arada itekliyor sanki karnımı ayyyy çokk fenaaaaa erkeklerin hareketi daha çok hissedilirmiş doğru valla

Kızlarr şuan sağ tarafımda bebış yumruk gibi çıkıntı bi kayboluyo bir geliyor arada itekliyor sanki karnımı ayyyy çokk fenaaaaa erkeklerin hareketi daha çok hissedilirmiş doğru valla
Komşum haber nasılsın))görüşemiyoruz hiç.... Benim de bir kızım olacakmış3.doktora da onaylattık))artık Hayırlısı :))

Yanların varmıydı hamileliktemi oldu nedense içimde sana karsı kız hıssettim hayır olsun benim gobus daha çok ve yanlar hiç yok sivri
hamıllelikten canım. şimdi kendımı balon gibi hissediyorum. inşallah dogumdan sonra eskı halime dönerım. dönemem diye cok korkuyorum davul gibi oldu üst kısmım resmen
belim bile kayboldu yaa
ben de kız hissettim
atsana sen de.

Komşum haber nasılsın))görüşemiyoruz hiç.... Benim de bir kızım olacakmış3.doktora da onaylattık))artık Hayırlısı :))
Aaaa ciddimisinnn çok sevindimm senin prensesle benim oğluşu oynatcazzz ben istanbuldayım cnm iyim ev bakıyorum yeni yeni ama bayram giriyor araya

Elbisemi giyimm birazdan atarım çay içiyor du cnm istedi

at bakalım senin göbek nasıl.
yalnız dar bir şeyse giy, o şekilde daha net gözukuyor
kaç kilo aldın sen?
yahu dün tartıldım
yanlıslık yoksa bu zamana kadar 5 kilo almısım. çok degıl mı
10 gün önce gittim doktora 2 kilo almıştım şimdi rahat 3 olmuştur bu aralar fena yedim çünkü midem ağrıdıkca ben yedim

en çok kiloyu ben mı aldım yahu
Boşverrr al Allaha şukur bebişinde seninde sağlığınız yerinde kilo hiç önemli değil bundan sonrasında biraz daha dikkatli ol yeter gereksiz ağır şeyler yeme gerisi vitamin yemen lazım zaten ben bu aralar çok coştum çok tatlı yedim ağır ağır

mide bulantılarından tatlı yıyeymıyorum kı ben
2 gündür nane şekerine sardım, bulantıyı hafıfletıyor
anlık tabii :=)

yok kız bulantılar hiç olmasa ayı gibi yerim bence

Bu arada dün yine baş dönmesi yaşadım yere oturdum hemen mutfakta Allahtan evde yalnız değildim dikkat edin oluyor arada

Benimde ikili temiz cikinca dr um dortlu yapmicam dedi.detayli usg yapicaz ic organlarina bakicam dedi.sen hepsini yaptiriyor musun.ikilu test normal cikinca digerlerine bakmaya gerek duymuyor cogu dr
İkili yaptırdım,sorun olmayınca üçlüye gerek yok, 18. Haftanda 4 lu yapalım dedi, yaptircam,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…