2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sol kasık bitti şimdi de sağ kasığım ağrıyor.o taraftada rahim dışına doğru miyom çıktı acaba ondanmı bilemedim offf

Iyiyim tatlim.1 hafta izin aldim tatil modundayim :) sen nasilsin,nasil gidiyor
Bende iyiyim cok şükür gecen gun ucakla annemlerin yanina geldim.Ucak en saglikli yolculuk ama beni cok zorladi.Bel agrim 2 gundur gecmedi diyebilirim.Asiri bas donmesi mide bulantisi yaşadım.Geri nasil gidicemi dusunuyorum.Arada bir bulantilar devam ediyor sali gunu kontrole gidicem cinsiyet belli olur sanirim senin bellimi:)

Aaaa ciddimisinnn çok sevindimm senin prensesle benim oğluşu oynatcazzz ben istanbuldayım cnm iyim ev bakıyorum yeni yeni ama bayram giriyor araya
Evet oynatiriz super olur:)))super o zaman.bayramdan sonra geliyorsunuz tamamen istanbula
Aaaa ciddimisinnn çok sevindimm senin prensesle benim oğluşu oynatcazzz ben istanbuldayım cnm iyim ev bakıyorum yeni yeni ama bayram giriyor araya

Evet.cok guzel olur o zaman.bayramdan sonra.temelli geliyorsunuz istanbula.... oooff.nasil yerlesiceksin sen.simdi iyice buyumeden gobusun, guzel bir ev bulursunuz insallah

Slm kizlar bursada suhendam benderli diye bi doktor var unlu bi doktor dur arkadasim ona gitti vucudunda catlaklarin olusmamasi icin kakao yagi kayisi cekirdegi yagi ve tatli badem yagi karistirip hergun suruceksin demis tamamen dogal icerikli ben bugun aldim 3unu karistirip fisfisli siseye koydum kokusu cok guzel oldu guzelde nemlemdirdi bi onceki hamilsliligimde pragnacare kullanmistim hic catlak olmadi ama cok pahali bakalim simdi bunu deniycem kozmetik istemiyorum bu arada tum bebiskerimize ve annelerine iyi bayramlarrrrr

Canim ben dun devlete gittim dr.beni ilk gordu herkese soyledigi sey sanirim bana iliski cok cok az ve agir kaldirma dedi

Evet.cok guzel olur o zaman.bayramdan sonra.temelli geliyorsunuz istanbula.... oooff.nasil yerlesiceksin sen.simdi iyice buyumeden gobusun, guzel bir ev bulursunuz insallah
Ayyyy sormaaa ev bulmakta bir dert kira fiyatları başka dert bakalım bir iki evle gorustum ay sonunda çıkıcak kiracı bir kesinleşsinde benim evim hazır çünkü toplandı direk eşyalar gelecek

Yanların varmıydı hamileliktemi oldu nedense içimde sana karsı kız hıssettim hayır olsun benim gobus daha çok ve yanlar hiç yok sivri
Cnm senin erkekmi belli oldumuuu ben kacirmisim surcum benimde yanlar cikti hamilelikle beraber demek herkesin ufaktan belli olmaya baslamis gobusleri benim bebis acaip kipir kipir benimkidemi erkek acaba

Cnm senin erkekmi belli oldumuuu ben kacirmisim surcum benimde yanlar cikti hamilelikle beraber demek herkesin ufaktan belli olmaya baslamis gobusleri benim bebis acaip kipir kipir benimkidemi erkek acaba
Belli oldu erkek dedi doktor eee senin nie belli değil nezaman gittin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…