- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #1.641
selam kızlar inşallah bir aksilik olmazsa ben de aranızdayım..kesemizi gördük ama daha kalp atışlarına vakit var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kdr gecti adetin.ilk bebek degil sanirim. Bu kdr soguk kanli olduguna gore.ben oyle bisey gorsem cok korkuyorum.leke olduysa bi dr a gozuk derim cnm onlem almak gerekebilir.doktora gıtmedım daha. çok erken oldugunu düşünüyorum. 1 hafta sonra gıtmeyı düşünüyorum.
fiyatları ne peki bilgin varmı
Hosgeldin hayirli olsunselam kızlar inşallah bir aksilik olmazsa ben de aranızdayım..kesemizi gördük ama daha kalp atışlarına vakit var
yoo ilk bebegım..3 gün geçti adetım.Ne kdr gecti adetin.ilk bebek degil sanirim. Bu kdr soguk kanli olduguna gore.ben oyle bisey gorsem cok korkuyorum.leke olduysa bi dr a gozuk derim cnm onlem almak gerekebilir.
Keske bende bu kdr rahat olabilsem ne guzel yAyoo ilk bebegım..3 gün geçti adetım.
sürekli bir akıntı omadıgı, hamılelıkte bu akıntıların normal oldugunu okudugum yerlerden bıldıgım için rahatım bu kadar.. her sey olacagına varır. hem adetım gectıkten sonra doktora gıtmıs olacagım.
Teşekkür ederim Amin İnşallah hepimizinki. Bugün Tekrar kan verip artışıma bakıcam :)merhaba hoşgeldin aramıza hayırlı olsun canım
merhaba canım sen de hoşgeldin hayırlı olsun
lekelenme sureklı olsaydı korkardım canım. dün olmuş sadeceKeske bende bu kdr rahat olabilsem ne guzel yA![]()
Bilmiyorum benm basima geldi gecen hamileligmde. Kahve leke geldi bikez.dusuk yaptim bikac gun sonra.sanrm ondan korkuyorum.umarim devami gelmeZ hic.evet cnm dikkat et.bende o zaman hic dikkat etmedim pek anlamadm hamile oldgmu cok gezdim.tabi tutunacak olsa her turlu tutunur ama dinlenirsen iyi gelir.bende evdeyim su an.rapor verdi dr um.kanamam yok.su iciyorum uc lt falan:) ben normalde de icerdm bir bucuk lt zaten.lekelenme sureklı olsaydı korkardım canım. dün olmuş sadece
onu da şuna baglıyorum; dün cok yoruldum sanırım ondan oldu
bır de pek su ıcmıyorum bu aralar. gunde 2 lt yakın su ıcmem lazım
:=)
en buyuk etken dınlenmemekmiş. egilmeyeceksın, ani hareketlerde yapılmayacak.. bakalım şimdilik uyuyorum bunlara :=) yoksa bu sekılde agır hareket ederek cok zor hayat..şu ilk 3 ay gecse de rahatlasak :=)Bilmiyorum benm basima geldi gecen hamileligmde. Kahve leke geldi bikez.dusuk yaptim bikac gun sonra.sanrm ondan korkuyorum.umarim devami gelmeZ hic.evet cnm dikkat et.bende o zaman hic dikkat etmedim pek anlamadm hamile oldgmu cok gezdim.tabi tutunacak olsa her turlu tutunur ama dinlenirsen iyi gelir.bende evdeyim su an.rapor verdi dr um.kanamam yok.su iciyorum uc lt falan:) ben normalde de icerdm bir bucuk lt zaten.
Evet bende kisitlandim cok bunaldim.umarim hayirlisiyla atlatirizen buyuk etken dınlenmemekmiş. egilmeyeceksın, ani hareketlerde yapılmayacak.. bakalım şimdilik uyuyorum bunlara :=) yoksa bu sekılde agır hareket ederek cok zor hayat..şu ilk 3 ay gecse de rahatlasak :=)
hafta olarak hesap yapılması için sat hangısı olması gerek?Evet bende kisitlandim cok bunaldim.umarim hayirlisiyla atlatiriz
noluyo muz yıyınce :)Kızlarrrr hergun bir muz yiyormusunuz ben yiyorumda abartıyomuyum acaba birgun araylamı yesem acep![]()
Ilk adet tarihinden hesaplaniyor cnm.nette hesaplayicilar var.kendin ugrasma:)hafta olarak hesap yapılması için sat hangısı olması gerek?
nisan da 7 de adetımın ılk gunuydu
bu ay da 4 ündeydı... gecenı mı yoksa en son oldugun tarıh mı hesaplanıyor?
gecen aydan oldugum adet tarıhı sanırım :=) bısıler yaptım ama olmustur heraldeIlk adet tarihinden hesaplaniyor cnm.nette hesaplayicilar var.kendin ugrasma:)
Takvim icin mi sormustun:) ben bilmiyorum ki tam.ilk adet tarihini mi girdingecen aydan oldugum adet tarıhı sanırım :=) bısıler yaptım ama olmustur heralde
evet :=) gecen ay ki adet tarıhımın ılk gununu gırdım :=)Takvim icin mi sormustun:) ben bilmiyorum ki tam.ilk adet tarihini mi girdin
Cnm bebek gelişiminde önemliymiş 1 haftadır full yiyorum bendenoluyo muz yıyınce :)