2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki normal bir tıkanma değil canım burnum kanıyor kan tıkıyor sildigim zaman hep kan oluyor.aspirine bağlı büyük ihtimal benimki haftaya başka bir doktora gideceğim ona sorucam bir de

zaten tıkanma da damarların şişmesinden olmuyormuş, senin aspirin de artırmıştır iyice, aspirinin kanamayı artırma özelliği var çünkü, kanama cabuk durmaz, aspirini neden alıyordun canım?

kızlar mrb .13+5 haftalık hamıleyım. sarı akıntım var sureklı . ıdrar testınde az enfeksıyon gozukuyordu .hapları kullandım bıttı . ama hala devam .yanma kasıntıda yok . sarı akıntı normalmı ki

yastık koyan arkadaş yastığı nereye koyduğunu ve pozisyonunu anlayamadım açıklarmısın
Tatlim mesela sola donup yatiyorum sag bacagimin altina yumusak zayif bi yastik koyuyorum yani nasil anlatsam sag bacagida hafif yayip koyuyorum gobegimle bacagin arasinda duruyor donmemi engelliyorum :)

Benim halimde bu :) doktor 12 + 4 te erkek dedi ama bakalım ne çıkacak. Aslında bende pek göbek çıkmadı ilk doğumum sezeryan di biraz göbeğim kalmıştı zaten...

Eklentiler

• 1437384316902-876274754.webp
    33 KB · Görüntüleme: 122
  • 1437384579931-2100695636.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 110
zaten tıkanma da damarların şişmesinden olmuyormuş, senin aspirin de artırmıştır iyice, aspirinin kanamayı artırma özelliği var çünkü, kanama cabuk durmaz, aspirini neden alıyordun canım?
Oğlumda preeklamsiydim ben o yüzden başladık.pihtilasmaya baktım bugün öğleden sonra sonucuna bakicam çok düşmüş ise birakicam aspirini çok etkiliyor beni

Slm kızlar benim de iki gündür sabah uyaninca burnumda kanama oluyo aslında su gibi akmıyo ama tıkanık burnum silince baya bi pıhtı şeklinde geliyo
Doktora gitmeli miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…