2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki normal bir tıkanma değil canım burnum kanıyor kan tıkıyor sildigim zaman hep kan oluyor.aspirine bağlı büyük ihtimal benimki haftaya başka bir doktora gideceğim ona sorucam bir de
canim benimki de senin gibi kan tikiyor. sildigimden kan geliyor.kanadigida oluyor ama annem hamileliklernde yaşamış hemde dr sordugumda hormonlardan olur demisti

Anam cidden öyleymiş :))
Kilosuz basensiz bitirirsin bu hamileliği o zaman.
Oğlumda da böyleydim canım iç karnım mı geniş neyse hiç catlağımda yok benim. 7 aylıkken senin göbeğin kadardı benimki
Loch Ness Canavari hiç belli değil senin bu da benim göbüşüm Eki Görüntüle 1586191
Benimki şişkinlik kız sizinkilerin yanında

canim benimki de senin gibi kan tikiyor. sildigimden kan geliyor.kanadigida oluyor ama annem hamileliklernde yaşamış hemde dr sordugumda hormonlardan olur demisti
Benimki aspirinden büyük ihtimal canım uyku dışında da gündüzleri de sık sık kanama oluyor

Şöyle söyliyim aslında. İlk aylar belirsizdi senin gibi. Sonra füze gibi sivrildi. Herkes erkek diyodu :)

Merhaba kızlar.

Hepiniz güzel bir tatil geçirmişsiniz adınıza çok sevindim benim sıkıntılı geçiyor şu günler çarşamba doktora gidicem dualarınızı esirgemeyin

Canim insallah guzel gecer kontrol sorun yoktur.Neden sıkıntılı geciyor belki yazdin ama kacirdim Rabbim yardimcin olsun...

Ben 14 kilo almıştım yanlış hatırlamıyosam.
Kızım 3 kilo doğdu :)
Ya hepiniz kaç haftalık oldunuz. Anlamadım bu işten bi şey. 11+5 öğrenenler nasıl öğreniyor

ben 11 + 4'de öğrendim, benim görüntülerim acayip nett bebişim de acmıştı heryerini, erkeklerde daha cabuk belli oluyor diye düşünüyorum, doktorum %100 demişti, hala değişmedi kesin erkek

ben 11 + 4'de öğrendim, benim görüntülerim acayip nett bebişim de acmıştı heryerini, erkeklerde daha cabuk belli oluyor diye düşünüyorum, doktorum %100 demişti, hala değişmedi kesin erkek
Bana kemik uzunluğundan bahsedip kız dedi. 11+3 tü yanılmıyosam. Ne pipi ne kuku göremedi yani
Bakalım Ağustos ayında ne diyecek

Kizlarrrrr iyi haftalarimiz olsun :) bi anda tatile gittik :) bebegimde organik organik beslendi, zamanda hizli gectiiii :) agustosta cinsiyetini ogrenmeye gidicem. İnsallahh gosterir sipamm

17. haftada öğrenirsin minnoşum :) Sık dişini az kaldı ıhh ıhh gayseriii ııh ıhh gayseri :))

Ben 14 kilo almıştım yanlış hatırlamıyosam.
Kızım 3 kilo doğdu :)
Ya hepiniz kaç haftalık oldunuz. Anlamadım bu işten bi şey. 11+5 öğrenenler nasıl öğreniyor
Ben haftaya giderim ancak kesinlesir heralde başka doktora gideceğim zaten.ya gerçekten anlamıyor benimki yada bilerek söylemiyor
Aspirin ne alaka ben hiç bir şey kullanmiyom yarın bi gideyim
Benim durumum farklı canım ilk gebeligimde kullanmıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…