- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #16.841
canim benimki de senin gibi kan tikiyor. sildigimden kan geliyor.kanadigida oluyor ama annem hamileliklernde yaşamış hemde dr sordugumda hormonlardan olur demistiBenimki normal bir tıkanma değil canım burnum kanıyor kan tıkıyor sildigim zaman hep kan oluyor.aspirine bağlı büyük ihtimal benimki haftaya başka bir doktora gideceğim ona sorucam bir de
Belli olmuş artık bayağı. Benim de füze gibi ya,çok tuhaf hissediyorum. Kızım da
Oğlumda da böyleydim canım iç karnım mı geniş neyse hiç catlağımda yok benim. 7 aylıkken senin göbeğin kadardı benimkiAnam cidden öyleymiş :))
Kilosuz basensiz bitirirsin bu hamileliği o zaman.
Benimki şişkinlik kız sizinkilerin yanında
Benimki aspirinden büyük ihtimal canım uyku dışında da gündüzleri de sık sık kanama oluyorcanim benimki de senin gibi kan tikiyor. sildigimden kan geliyor.kanadigida oluyor ama annem hamileliklernde yaşamış hemde dr sordugumda hormonlardan olur demisti
Şöyle söyliyim aslında. İlk aylar belirsizdi senin gibi. Sonra füze gibi sivrildi. Herkes erkek diyodu :)Oğlumda da böyleydim canım iç karnım mı geniş neyse hiç catlağımda yok benim. 7 aylıkken senin göbeğin kadardı benimki
Benimki şişkinlik kız sizinkilerin yanında
Benimki aspirinden büyük ihtimal canım uyku dışında da gündüzleri de sık sık kanama oluyor
Benimki oğlumda da aynı olunca pek heves edemiyorum toplam 16 kilo almıştım oğlumdaŞöyle söyliyim aslında. İlk aylar belirsizdi senin gibi. Sonra füze gibi sivrildi. Herkes erkek diyodu :)
Merhaba kızlar.
Hepiniz güzel bir tatil geçirmişsiniz adınıza çok sevindimbenim sıkıntılı geçiyor şu günler çarşamba doktora gidicem dualarınızı esirgemeyin
Ben 1 tatli kasigi iciyodum yanma oldugunda.merhaba,mide kazıntım için doktor gaviscon verdi
fakat ölçek yok...tam olarak ne kadar oluyor 1 ölcek ?
Ben 14 kilo almıştım yanlış hatırlamıyosam.Benimki oğlumda da aynı olunca pek heves edemiyorum toplam 16 kilo almıştım oğlumda
ölçeği kapağında olması lazım ayrıca neden yok ki?merhaba,mide kazıntım için doktor gaviscon verdi
fakat ölçek yok...tam olarak ne kadar oluyor 1 ölcek ?
Ben 14 kilo almıştım yanlış hatırlamıyosam.
Kızım 3 kilo doğdu :)
Ya hepiniz kaç haftalık oldunuz. Anlamadım bu işten bi şey. 11+5 öğrenenler nasıl öğreniyor
Merhaba kızlar.
Hepiniz güzel bir tatil geçirmişsiniz adınıza çok sevindimbenim sıkıntılı geçiyor şu günler çarşamba doktora gidicem dualarınızı esirgemeyin
Bana kemik uzunluğundan bahsedip kız dedi. 11+3 tü yanılmıyosam. Ne pipi ne kuku göremedi yaniben 11 + 4'de öğrendim, benim görüntülerim acayip nett bebişim de acmıştı heryerini, erkeklerde daha cabuk belli oluyor diye düşünüyorum, doktorum %100 demişti, hala değişmedi kesin erkek
Aspirin ne alaka ben hiç bir şey kullanmiyom yarın bi gideyimCanım git mutlaka benim 1 aydır var kanamam aspirin kullanıyorum gerçi ilk haftadan beri ben.sen de bir sor yinede
hadi bakalım cok var ama kacında gidiyorsunBana kemik uzunluğundan bahsedip kız dedi. 11+3 tü yanılmıyosam. Ne pipi ne kuku göremedi yani
Bakalım Ağustos ayında ne diyecek
8 Ağustos bi aksilik olmazsa. Aslında gitmek de istemiyorum. Ne için gidicem? Cinsiyeti pek umursamıyorum zaten. Vitamin ilacı falan yazacak galiba.hadi bakalım cok var ama kacında gidiyorsun
vhalla kapağında bişey yok ml göstergesi de yok...benim de aklım karıştıölçeği kapağında olması lazım ayrıca neden yok ki?
Bende bi anlasamBen 14 kilo almıştım yanlış hatırlamıyosam.
Ya hepiniz kaç haftalık oldunuz. Anlamadım bu işten bi şey. 11+5 öğrenenler nasıl öğreniyor
Kizlarrrrr iyi haftalarimiz olsun :) bi anda tatile gittik :) bebegimde organik organik beslendi, zamanda hizli gectiiii :) agustosta cinsiyetini ogrenmeye gidicem. İnsallahh gosterir sipamm
Ben haftaya giderim ancak kesinlesir heralde başka doktora gideceğim zaten.ya gerçekten anlamıyor benimki yada bilerek söylemiyorBen 14 kilo almıştım yanlış hatırlamıyosam.
Benim durumum farklı canım ilk gebeligimde kullanmıyordumAspirin ne alaka ben hiç bir şey kullanmiyom yarın bi gideyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?