2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aynen canım bende sırt üstü yatamıyorum belimin ağrısından, sırt üstü uzansam bile doğrulamıyorum yerimden, ben de alıştırayım kendimi yan yatmaya,ama gece hep kendimi yüzüstü buluyorum

aynen canım bende sırt üstü yatamıyorum belimin ağrısından, sırt üstü uzansam bile doğrulamıyorum yerimden, ben de alıştırayım kendimi yan yatmaya,ama gece hep kendimi yüzüstü buluyorum
Ben gece cok derin uyuyamiyorum.Surekli tuvalet ihtiyaci oluyor o yuzden uyanip duruyorum bide kafamda sartlandi yuzustu uyumamak ister istemez dikkat ediyorm canim sende bi kac gece dikkat etsen alisirsin bence e arada uyku halinde oyle yatmaktan bisey olmaz Allahin izniyle :)

haklısın canım dikkat edicem artık :)

Birde ilerki aylarda yapiyolar ama ben yuzustu engellemek icin simdiden
bi yastik koyuyorum bacagimin altina mesela sola dondum sag bacagin altina o zaman donemiyorum zaten:)
elifbursa86

Birde ilerki aylarda yapiyolar ama ben yuzustu engellemek icin simdiden
bi yastik koyuyorum bacagimin altina mesela sola dondum sag bacagin altina o zaman donemiyorum zaten:)
elifbursa86

ayy bende yapayım canım ya mantıklı valla,çünkü uyku anında naptığımı bilmiyorum en azından engeller sağol canım ya :))

ayy bende yapayım canım ya mantıklı valla,çünkü uyku anında naptığımı bilmiyorum en azından engeller sağol canım ya :))
Evet kuzum banada annem demisti o 6 aydan sonra yapmış ama ben smdiden yaptim ise yariyor
senindr oylemi bilmiyorum ama göbeğim bazen 6 aylik gibi siskinlik oluyor

ebnaz canım oğluşun hayırlı olsun. darısı öğrenmeyenlerin başına. sanırım herkes bu ay sonuna kadar cinsiyetleri öğrenecek. sonra gelsin alışveriş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…