2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

KIZLAR ÇATLAKLAR İÇİN KREM KULLANMAYA BAŞLADINIZMI.DAHA ERKENMİ.ÇOK PAHALI URUN KULLANIP SONUC ALAMAYAN BİR ÇOK KİŞİ VAR ÇOK PARA VERMEK İSTEMİYORUM BİTKİSEL YAĞLAR NASIL SİZCE

Selam arkadaslar. Sizi yeni takip etmeye basladim. gebeligimin 16. haftasindayim. Ilk hamileligimde yasamadigim seyler yasiyorum. hala bas donmesi, el ayak titremesi, en korkutucusu da surekli kasiklarimda agri. Bir de geceleri sir ustu yattigimda kilitlenip kaliyorum. Var mi basina boyle bisi gelen? Doktora soyledim hamilelikten degildir, henuz cok erken dedi :S

Bu arada ben catlak icin hindistan cevizi yagi+zeytinyagi+shea butter+kakao yagi karistirarak kullanmaya basladim ama faydasi olur mu bilmem.
bi de krem mi alsam diyorum, onu da isyerinde surerim. Ilkinden zaten biraz catlagim var, bi de ikinncide de catlarsam karnim haritaya donecek diye korkuyorum.

sırt üstü yattğımda bende doğrulamıyorum canım, vitamin eksikliği falandır belki baş dönmen titremen, doktor değerlerine bakmıştır gerçi,

KIZLAR KADINLAR KULUBUNDE BUNU BULDUM.
çörek otu yağı+badem yağı+kakao yağı karıştırın. haftada 2 kere banyoya girmeden 1 saat önce sürüp bekleyin..
her duştan sonra da sebamed in fine&sensitive losyonunu (16tl) sürün. arkadaşımda tek çatlak bile olmadı aynısını ben de uyguluyorum.. karnım yumuşacık hep.
BEN SEBAMED YERİNE AVENE NİN VUCUT LOSYONUNU KULLANACAM BU YAĞLARI KULANMAYI DÜŞÜNÜYORUM.BIRDE GENETİKMİŞ ZATEN ÇATLAK OLŞUMU ŞANS ARTIK DENİCEZ

fotosunu çektim yorumunun belki işe yarar denemekte fayda var :)))

KIZLAR ÇATLAKLAR İÇİN KREM KULLANMAYA BAŞLADINIZMI.DAHA ERKENMİ.ÇOK PAHALI URUN KULLANIP SONUC ALAMAYAN BİR ÇOK KİŞİ VAR ÇOK PARA VERMEK İSTEMİYORUM BİTKİSEL YAĞLAR NASIL SİZCE

Ben lierac gel almıştım, üstünde "gebeliğin başından itibaren kullanın yazıyor" diye hamileliğimi öğrendiğim günden beri sürüyorum, geç kalındığı zaman ne kadar sık sürsen de fayda etmeyeceğini düşünüyorum.

benim dr kullanma dedi canım.yapıya bağlıymış o.ama ben yinede bebe yağı zeytinyağı kakao yağı karışık sürüyorum.

benimde belim kitleniyor sırt üstü yatınca.dr kemiklerin yer değiştiriyor,doğumdan sonra geçicek dedi.sağ ve soluna yat cnm mümkün olduğunca.eğilip kalkma.dizlerini kır.viksle masaj yap.dayanamayacak kadar olursa minoset al bikaç gün hissettirmiyor.

kızzlarrrr merhaba uzun süredir giremedim ne durumdasınız biz buara baş dönmesi gözde yorgunluk hissi öyyyylece gidiyoruz mutlu sona doğru. cinsiyetimiz haftaya belli olur dedi dr.

Benim 2. Gebeliğim ilkinde badem Yağı artı piyasadaki pahalı kremlerden kullandım sonrasında da kullandım sonuç bir sürü çatlak daha çok yapıyla alakalı bence de bu sefer de Almanya'dan weleda adında bir hamilelik Yağı aldım organik pamuk gibi yapıyor bitince de yukarıdaki tarifi yapayım bari yine de tedbirimizi alalım belki daha çok çatlayacaktım bilemiyorum geçen bir arkadaş da Amway da bi krem varmış yengem kullandı süper işe yaradı dedi

kasik agrilarim her iki tarafta da oluyor. hatta bel agrim da bi sag kalcamin uzerinde bi sol kalcamin uzerinde oluyor. sebebini anlayabilmis degilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…