2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar yaaa ,en son dr a 30 haz .da gittim,bi sonraki randevu 30 temmuz Özetle zaman geçmek bilmioooo , patlıcam ,başka dr a da gittim bi kaç kez şimdi dayanmaya calısıyorum.
Bir de kız mı erkek mi sizce nasıl anlaşılır, baştan beri açıkcası kız hissettim ama belirtiler neler oluyor tam olarak ? Mesela hafif mide bulantım var,brz sivilcelerim çıktı , karnım azıcık çıktı sadece o da akşamları,uyku halim azaldı eskiye göre.
Ne dersinizzz

canım bende aynı öyleyim. kontrollerim 3 haftada bi ama ben bekleyemiyom. 15. günde bide devlete gidip bebeğimi görüyorum. benim sırtımda ve göğsümde çok sivilceler. herkes bebeğin kız olduğunu düşünüyor. bilemiyorum tabiki. bendede fazla karın çıkmadı yayıldı

Belirtiler pek birşey ifade etmiyor ya, en iyisi sen 30 nü bekle, bende 27 de gitcem, bizde çok merak ediyoruz ama burda belirtilerini okuyorum kiminde erkek kiminde kiz, sabredelim en iyisi, zaten doktor kontrolü beklemekten tatil bitiyor, her hafta gelin dese:)

ametist80 duygu_uz evet kızlar ya çok sagolun,pek belli olmuyor biliyorum da bir umut işte Gerçi merak edip beklemesi bile güzell
ya beklemesi güzelde. hiç bir belirtisi yok ya acaba napıyo iyimi diye sorulardan alamıyorum kendimi. hooppp kendimi doktorda buluyorum. 29 unda benimde randevu ama bugün bi gitsem mi diye düşünmüyor değilim.

kızlar burun tıkanıklığı oöstrojen hormonundanmış burunda şişlik oluyormuş o yüzden normal yani, ben de de cok oluyor

ya beklemesi güzelde. hiç bir belirtisi yok ya acaba napıyo iyimi diye sorulardan alamıyorum kendimi. hooppp kendimi doktorda buluyorum. 29 unda benimde randevu ama bugün bi gitsem mi diye düşünmüyor değilim.

Ben de aynen cnm ,sorma ..
Gittiğimi de saklıyorum artık paniklediğim için kızıyor herks

kızlar bişey sorucam uyurken nasıl uyuyorsunuz yani yüzüstü şeklinde mi, çünkü ben uyku halinde hep yüzüstü uyuyorum, sorun olmaz heralde diye düşünüyorum

Günaydın iyi haftalar kizlar
Yarin doktora gidicez kavuscam melegimle insallah..
Bayram gezmelerinde teyzeler hep kiz galiba denildi gobise bakilarak
Oysa ben esim anne baba erkek diye hissediyoruz bakalim merakla bekliyorum yarini
Veee arada karnimda pit pit hissediyorum 2sn ancak suruyor

kızlar bişey sorucam uyurken nasıl uyuyorsunuz yani yüzüstü şeklinde mi, çünkü ben uyku halinde hep yüzüstü uyuyorum, sorun olmaz heralde diye düşünüyorum
Sirt ustu bel agrimda yatamiyorum yatsamda kitleniyorum o yuzden yan yatarak uykuya dalmaya calisiyorum
Gebelikten once yuzustu yatmadan asla uyuyamazdim daha 3 haftaya kadar da kendimi yuzustu yatarken cok buldum ama artik dikkat ede ede alistim canim cok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…