- 25 Şubat 2015
- 2.202
- 1.325
- 88
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #17.341
bana hic magnezgum kalsiyum vermedi acab multivitamin iciom diemi. omegayi vercekti bu ay ben agrimdan unuttum o neyden unittu bilmem :)
Hmm taam canım ya ben ordaki doktorları bilmiyorum aslında sen kendi doktorundan şikayet edince arkadaşı arayip sordum o çok memnundu ali bey denGözde de selma orkana gittim canım doktorlugu iyidir çok yoğun oluyor ama.eski doktor demiş yürü git derdim ama gercekten hiç oynatmadı bacağını ellerini oynatti sadece parmaklarını saydik falan ama cinsiyet kesin değil
Maşallah yaw ben bi demir bi vitamini zor yutuyom senin doktor abartmis mi nemultivitamin de var işte elevit. Komple tam takım verdi.
aaa bende duymadım hic ya biside demedi drBu arada imom kullanan var mı kızlar. Bugünkü doktor imom haftada 2 al kanamayı durduramiyoruz doğumda dedi gebeyken başlanılan bütün gebelerde sıkıntı yaşadık dedi bilmiyordum bende ya haftada 2 gün kullan yada doğuma 2 ay kala bırak dedi
bende çok oluyor, hem kasık batmaları, bir de 2-3 gündür aşağısı açılıyor gibi hissediyorum, sürekli kontrol halindeyim kanama vs var mı diye...Ya bu kasik batmalarini bastan beri yasiyo musuniz sonradan mi oldu? Bende hic yoktu simdi sol taraftan bi sey saplaniyo gibi
Hamileliğimde sadece birkaç hafta bulantı yaşamış olan ben her sabah decavit içerken kendimden geçiyorum desem yeri, 2 bardak su çiyorum üstüne sanki boğazımda yapışıyormuş gibi his bırakıyor, kokusu ayrı dertKızlar aranızda benim gibi hap içme özürlü olan var mı?kaç gündür decavit i içermiyorum kizimda da eleviti icmeyi zorla başarmıştım bölüyorum tadı iğrenç oluyo midem bulanıyor napsam bilemedim
L LiveYourLifeee T the angellllCanan_Ela
Sagolun kizlar Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..Canancim sen kaldin dimi ogrenmeyen kac haftalik oldu minigin...elcio, turkuaz sizler 3lu yaptirdinzmi?
Aman zaten 2li iyi ciktiysa gerek yokmus devletteko doktor dun oyle dedi.Ama ozele gidiosan isterler yaptrma bence dedi...bana hicbisi demedi canim benimde sormak aklima gelmedi valla
Ay ne guzel ama canim bilgilenip gidiyosun soruyosunBen kaldim zeynepcigim sorma:) grubun en son dogum yapicak üyesi oldugumdan hep herseyde en son ben geliorum ama burda bayag biseyler ogrenip gidiorum herseye13.haftadayim ben canim bu cumartesi 2li teste gidicem.oglusun hayirli ugurlu saglikli yakisikli bir delikanli olur insallah .cok sevindim senin adina:)
Doktor benden 4 lu tarama istedi . 3 lü yu yapmadan. Daha erken değilmi 4 lu için. 15+3 teyiz.Bugün yaptırdım. Çarşamba sonuç alacağım.16+3 deyiz.
Dun otururken işk defa hissettim bebeğimi :) öyle güzel oynadı ki içimde anlatamam. Misafirler vardı ağlamamak için zor tuttum kendimi bi an çok duygulandım. Ama 2 gündür belim kopuyor. Galiba genişliyorum. Sizde durumlar nasıl
Hayirli olsun canim nasil bisi hissettin peki.benimde belim agriyor.dr normal dedi.
Hayir cnm yaptirmicaz dedi dr bize ikili iyi cikinca.sen peki?L LiveYourLifeee T the angellllCanan_Ela
Sagolun kizlar Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..Canancim sen kaldin dimi ogrenmeyen kac haftalik oldu minigin...elcio turkuaz sizler 3lu yaptirdinzmi?
Yok cnm ozelde de hepsi yapmiyor ikili iyi cikincaAman zaten 2li iyi ciktiysa gerek yokmus devletteko doktor dun oyle dedi.Ama ozele gidiosan isterler yaptrma bence dedi...
Aaa dogru tabikide bursaya gelin gitcek benim kizim:))babamiz verirse tabi:))Aaaa sen kızını kime verceğini bilmiyomusun aşk olsun
banada hicbisi demedi dr. devlettrki 2liyi aciklarken illa sagliklimi diye bilmek istersen karindan sivi aliniyor karat senin ama onuda öneriyorum demisti. ne gelirsr Allah tan fazla kurcalamaya gerek yok canim yaaAman zaten 2li iyi ciktiysa gerek yokmus devletteko doktor dun oyle dedi.Ama ozele gidiosan isterler yaptrma bence dedi...
Tabikide taliplerimizi degerlendirelim ins canim..aslinda bizimde erkekti doktor erkek dedi cin takvimi cart vurt hepsi erkek cikiodu ben diodum kalcam var insanlar inanmiodu hayir yuzun ck guzellesmis karnin dik diolardi ama bianda yuzume sivilce cikti 16.haftamda kalcam buyudu karnim yayvan oldu ayrintili ultrasyomda kiz dediler esim tabi sokk :))hahaha simdi teskilat sizin kapi onunde yatcak kiziniz icin :) valla Bende babasi gibi esmer olsn ama gozleri yesil olsn istiyorum. eger senin bebis sana benzerse ne istersen veririm talip oluriz kizimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?