- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #17.301
doğru valla kız nüfusu fazla olduğundan erkekleri paylaşamıyolar.abovvvvv kiz nerden geldi aklina. Allah korusun :) bende diom esime kiz olsa kirar dizlerini oturturtuk buyuk sehirde kizlar oglumuzu yer napariz 18 den sonra hayatta evde tutamayiz dedim. :))
kizlar fena kizz valla biz saftik ama smdikiler fena..metroda cocugun tepesine bincekti kiz cocuk kacio o opuo arsizzzzzz... ben elimde sopayla takip ederim artikdoğru valla kız nüfusu fazla olduğundan erkekleri paylaşamıyolar.
zuhahahah kızı mı dövecen yaw. valla terbiyesini iyi vermek lazım malesef. şimdiki kızlar yamanma peşinde. okuyayım çalışayım yok koca bulayım evimde oturayım gezeyim tozayım diye düşünüyolar. kızını dövmeyen dizini döver diye boşuna sölememişler. eskiler ne sölüyosa doğrudur biliyomusun?kizlar fena kizz valla biz saftik ama smdikiler fena..metroda cocugun tepesine bincekti kiz cocuk kacio o opuo arsizzzzzz... ben elimde sopayla takip ederim artik
benim sonradan oldu canım gerçi şu an biraz azaldı ama tekrarlarmı bilmiyorum.Ya bu kasik batmalarini bastan beri yasiyo musuniz sonradan mi oldu? Bende hic yoktu simdi sol taraftan bi sey saplaniyo gibi
Benim de 10 gündür başladı. Genişliyoruz :) yine de doktorun baksın kontrolde.Ya bu kasik batmalarini bastan beri yasiyo musuniz sonradan mi oldu? Bende hic yoktu simdi sol taraftan bi sey saplaniyo gibi
canim benimde ptesi sali gnu felaket ağrım vardı dr gaz dedi ve kemikler genislio ondan dedi genisliyoruzzzz buyuyoruzzz :)Dun otururken işk defa hissettim bebeğimi :) öyle güzel oynadı ki içimde anlatamam. Misafirler vardı ağlamamak için zor tuttum kendimi bi an çok duygulandım. Ama 2 gündür belim kopuyor. Galiba genişliyorum. Sizde durumlar nasıl
artik kim denk gelirsezuhahahah kızı mı dövecen yaw. valla terbiyesini iyi vermek lazım malesef. şimdiki kızlar yamanma peşinde. okuyayım çalışayım yok koca bulayım evimde oturayım gezeyim tozayım diye düşünüyolar. kızını dövmeyen dizini döver diye boşuna sölememişler. eskiler ne sölüyosa doğrudur biliyomusun?
Hayırlı olsun oğluşun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende çok merak etmeye başladım şimdiKızlar selam doktordan geldim. Bebeğim bir sürpriz yapmadı ve 12.haftadaki tahmin kesinleşti bir oglum daha olucak inşallah. @SurrenderDoktor 4 lu tarama istedi. Aranızda yaptıran varmı? Bu haftalarda mi yapılıyor. Sata göre 15+3 musuz ama gelişim biraz daha ondeymis.yaptirmadim henüz 4 lu taramayı kafam karıştı.
Benimde ara ara mide bulantim var.Dun doktor 2veya 3 hafta ara ver decavite oda bulantiyi artirir cunku dedi.Sende sorup ara vereblrsn bence kuzumKızlar aranızda benim gibi hap içme özürlü olan var mı?kaç gündür decavit i içermiyorum kizimda da eleviti icmeyi zorla başarmıştım bölüyorum tadı iğrenç oluyo midem bulanıyor napsam bilemedim
ablam ebe benim. beraber girdik eşim ablam ben :) dr pipiye benzer uzun bi çıkıntı var ama %100 erkek diyemem dedi 2 hafta sonra belli olur dedi :) ama dr bakarken öksürttü beni bacaklarını açsın fiye. benim bebiş eliyle "git başımdan" der gibi bi hareket yaptı çok güldük ya. bi de bebişim uykudan uyanınca huysuz oluyo babası gibi onu anladık :)Ohh şanslı anne ne güzel bebişini göreceksin
Bu sene erkek senesi vallahi diyim...
Ne canı yahu ben çatlıyorum burada kesin kızsa alışverişe aticam kendimi erkekse oturuyum ona göreboşver be canım bende aynı ya totoyu döner ya bağdaş kurar. süpriz yapacak bize. ben artık inat etmiyom canı ne zaman isterse o zaman göstersin
Ben kuramam bağdaş nasıl beceriyorlarsaAnamm bu çocuklar ana karninda bagdasi nasıl yapıyorlarşimdiden fenalar valla
Oğlumda oyleydi her gitmemize bir pipi resmi verirdi doktor.emin değilim yinede acele etme dedi doktorseninki kesin kiz canim utangac gostermio kendini bizimki dal.asak yatidu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?