- 28 Nisan 2014
- 447
- 372
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #17.321
Canım ben ictikten sonra bulantı yapmiyo bende fobi gibi bisey bu hap içmeBenimde ara ara mide bulantim var.Dun doktor 2veya 3 hafta ara ver decavite oda bulantiyi artirir cunku dedi.Sende sorup ara vereblrsn bence kuzum
Kız hangi doktora gittin sen ? Gecende sana bi doktor ismi yazmıştım sanırım görmedin ali pekinci sıtmapınarındaki gözde hastanesindeymis o söyler belkiNe canı yahu ben çatlıyorum burada kesin kızsa alışverişe aticam kendimi erkekse oturuyum ona göre
Ben kuramam bağdaş nasıl beceriyorlarsa
Oğlumda oyleydi her gitmemize bir pipi resmi verirdi doktor.emin değilim yinede acele etme dedi doktor
Bende icemiyorum dunya para verdim hap aldim hepsi bir folik asitte vitaminde virt zirt ama midemi bulandiriyo zorla icmeye calisiyorumCanım ben ictikten sonra bulantı yapmiyo bende fobi gibi bisey bu hap içmeyutarken boğazımda kalacak zannediyorum küçültmek için bölüyorum iste o zaman hapın tadı geliyor midem bulanıyor
Bu arada oğluşun hayırlı olsun :) darısı bize inşallah
Yeni güne bugün hapı nasıl yutacam diye başlıyorumBende icemiyorum dunya para verdim hap aldim hepsi bir folik asitte vitaminde virt zirt ama midemi bulandiriyo zorla icmeye calisiyorum
Yeni güne bugün hapı nasıl yutacam diye başlıyorum
Bugün çok susadigim bi anda içtim yutuverdim acaba yarın da mı aynı taktiği uygulasam
Kızlar 3 lü testi yaptırmaya başlayanlar var mı :) ev taşıma derdine takip edemedim hoc sizi :/
Teşekkür ederim cevabın için :) inşallah sonuçların mis gibi çıkar :)Bugün yaptırdım. Çarşamba sonuç alacağım.16+3 deyiz.
İkili düşük risk çıkınca 3lü ve 4lüye gerek yok dedi yaptırmıcam..Kızlar 3 lü testi yaptırmaya başlayanlar var mı :) ev taşıma derdine takip edemedim hoc sizi :/
Benim doktorum en son gittiğimde bişey söylemedi. .sadece 1 ağustosta randevum var bakalım o zaman istem yapıcak miİkili düşük risk çıkınca 3lü ve 4lüye gerek yok dedi yaptırmıcam..
Pazartesi yaptirdimKızlar 3 lü testi yaptırmaya başlayanlar var mı :) ev taşıma derdine takip edemedim hoc sizi :/
Ben de kızımı 5.ayda ögrenmistim hep kapatıyodu kendini MiniğimDoktora gittim bugün hiç hareket etmedi bağdaş kurmuş hiç açmadı kiza benziyor ama %100 kız diyemem emin değilim hiç açmıyor dedi yine öğrenemedim ya
bana hicbisi demedi canim benimde sormak aklima gelmedi valla@turkuaz41 T the angellll @canan_istanbul
Sagolun kizlar Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..Canancim sen kaldin dimi ogrenmeyen kac haftalik oldu minigin...elcio turkuaz sizler 3lu yaptirdinzmi?
bana hic magnezgum kalsiyum vermedi acab multivitamin iciom diemi. omegayi vercekti bu ay ben agrimdan unuttum o neyden unittu bilmem :)Ben de demir hapı, kalsiyum, magnezyum ve elevit var. :/ Yükleme yapıyorlar sanki.
banada dr hicbisi demedi canim bnm yaaTeşekkür ederim cevabın için :) inşallah sonuçların mis gibi çıkar :)
Gözde de selma orkana gittim canım doktorlugu iyidir çok yoğun oluyor ama.eski doktor demiş yürü git derdim ama gercekten hiç oynatmadı bacağını ellerini oynatti sadece parmaklarını saydik falan ama cinsiyet kesin değilKız hangi doktora gittin sen ? Gecende sana bi doktor ismi yazmıştım sanırım görmedin ali pekinci sıtmapınarındaki gözde hastanesindeymis o söyler belki
Allah gönlüne göre versin
İlk defa duyuyorum benim Dr bir şey söylemedi. Ben sadece decavit kullanıyorumBu arada imom kullanan var mı kızlar. Bugünkü doktor imom haftada 2 al kanamayı durduramiyoruz doğumda dedi gebeyken başlanılan bütün gebelerde sıkıntı yaşadık dedi bilmiyordum bende ya haftada 2 gün kullan yada doğuma 2 ay kala bırak dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?