2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde ara ara mide bulantim var.Dun doktor 2veya 3 hafta ara ver decavite oda bulantiyi artirir cunku dedi.Sende sorup ara vereblrsn bence kuzum
Canım ben ictikten sonra bulantı yapmiyo bende fobi gibi bisey bu hap içme yutarken boğazımda kalacak zannediyorum küçültmek için bölüyorum iste o zaman hapın tadı geliyor midem bulanıyor
Bu arada oğluşun hayırlı olsun :) darısı bize inşallah

Kız hangi doktora gittin sen ? Gecende sana bi doktor ismi yazmıştım sanırım görmedin ali pekinci sıtmapınarındaki gözde hastanesindeymis o söyler belki
Allah gönlüne göre versin

Bende icemiyorum dunya para verdim hap aldim hepsi bir folik asitte vitaminde virt zirt ama midemi bulandiriyo zorla icmeye calisiyorum

Kız hangi doktora gittin sen ? Gecende sana bi doktor ismi yazmıştım sanırım görmedin ali pekinci sıtmapınarındaki gözde hastanesindeymis o söyler belki
Allah gönlüne göre versin
Gözde de selma orkana gittim canım doktorlugu iyidir çok yoğun oluyor ama.eski doktor demiş yürü git derdim ama gercekten hiç oynatmadı bacağını ellerini oynatti sadece parmaklarını saydik falan ama cinsiyet kesin değil

Bu arada imom kullanan var mı kızlar. Bugünkü doktor imom haftada 2 al kanamayı durduramiyoruz doğumda dedi gebeyken başlanılan bütün gebelerde sıkıntı yaşadık dedi bilmiyordum bende ya haftada 2 gün kullan yada doğuma 2 ay kala bırak dedi

İlk defa duyuyorum benim Dr bir şey söylemedi. Ben sadece decavit kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…