2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar, nasılsınız? Bayadir yazmıyorum ama takip ediyorum sizleri.. cinsiyetler, bebeğini hissedenler bile var, ne güzel
Biz cinsiyeti hala öğrenemedik, içimizden kız geçiyor ama bakalım, hayırlısı, haftaya gidecez doktora.

Bu arada yurt dışında doğum kararı aldık, dogumdan 1, 2 ay önce gidecem o yüzden alışveriş falan pek yapmayı düşünmüyoruz, annem ve babam sagolsunlar daha simdiden bir suru kiyafet aldilar bile bebek arabasını falan gideceğimiz yerden alacaz, beşiği falan da Türkiye ye döndükten sonra alırız sanırım.

Günaydınnn canım. 16.haftadasin sanırım. Bebismi göstermiyor cinsiyetini yoksa gitmedin mi doktora.

Günaydınnn canım. 16.haftadasin sanırım. Bebismi göstermiyor cinsiyetini yoksa gitmedin mi doktora.
Evet canım, 1 temmuzda gitmiştik en son ikili test için, göremedi doktor, 12. haftada gördüğüm oluyor ama sende göremedim dedi. O yüzden haftaya gidecez artık, inşallah gösterir bu sefer

Günaydın herkese,
bebişin hareketlerini hissetmek için yemediğim şey kalmıyor ama tık yok sanırım babasına çekmiş yatıyodur sürekli
şiştim resmen yaaaaaaa

Bir gebem ona gidiyor izindeymis ali bey canım bu hafta dönüyormuş gitmedim o yüzden. İmom balık yağı canım vitamin takviyesi

Dün gittim ama bağdaş kurmuş oturuyor göstermedi kıza benziyor ama emin değilim dedi gene öğrenemedim tam olarak ama bence kız
yerim onuu bagdas da kurarmış Benim ki de takla atmıştı kafası önüne düşmüş kafa üstü duruyordu, doktor bayılmış kalmış bu ya yorgunluktan nolmuş buna dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…