- 11 Ocak 2015
- 814
- 1.086
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #17.361
kaç gram çıktı kilosu doktor söylemiştir zaten?Baslarda sıkıntı değildi ama 5. aya girecez 10 kilo verdim. Herkes laf ediyo çocuğun gelişmeyecek diye.
zeytin yağı sür almadıysan krem canım, iyi geliyormuşbende bugün göbeğimi kremlerken birde ne göreyim hani balıkta olur ya parlak pul pul. sanırım çatlamaya başladımmmmmmmmmmm
Sormadım sadece olması gereken ağırlıkta mı boyu falan kilosu iyi mi dedim sıkıntı yok gayet iyi dedi. Hatta bi hafta ilerledi bir ayda.kaç gram çıktı kilosu doktor söylemiştir zaten?
sebamed kullanıyorum canım sanırım fazla üstüne düşmedim. e zeytinyağı bıcık bıcık yaparrrr beniizeytin yağı sür almadıysan krem canım, iyi geliyormuş
Günaydınnn canım. 16.haftadasin sanırım. Bebismi göstermiyor cinsiyetini yoksa gitmedin mi doktora.Günaydın kızlar, nasılsınız? Bayadir yazmıyorum ama takip ediyorum sizleri.. cinsiyetler, bebeğini hissedenler bile var, ne güzel
Biz cinsiyeti hala öğrenemedik, içimizden kız geçiyor ama bakalım, hayırlısı, haftaya gidecez doktora.
Bu arada yurt dışında doğum kararı aldık, dogumdan 1, 2 ay önce gidecem o yüzden alışveriş falan pek yapmayı düşünmüyoruz, annem ve babam sagolsunlar daha simdiden bir suru kiyafet aldilar bilebebek arabasını falan gideceğimiz yerden alacaz, beşiği falan da Türkiye ye döndükten sonra alırız sanırım.
Evet canım, 1 temmuzda gitmiştik en son ikili test için, göremedi doktor, 12. haftada gördüğüm oluyor ama sende göremedim dedi. O yüzden haftaya gidecez artık, inşallah gösterir bu seferGünaydınnn canım. 16.haftadasin sanırım. Bebismi göstermiyor cinsiyetini yoksa gitmedin mi doktora.
Kızlar 3 lü testi yaptırmaya başlayanlar var mı :) ev taşıma derdine takip edemedim hoc sizi :/
Bir gebem ona gidiyor izindeymis ali bey canım bu hafta dönüyormuş gitmedim o yüzden. İmom balık yağı canım vitamin takviyesiHmm taam canım ya ben ordaki doktorları bilmiyorum aslında sen kendi doktorundan şikayet edince arkadaşı arayip sordum o çok memnundu ali bey den
Neyse bugün kısmet değilmiş zaten zilli göstermemis diyeyim :) bu arada imom ne ya ?
Benimki de kesin değil canım %100 dese gözüm döner alışverişin dibine vururdumCinsiyet ogrenemeyen bir de ben varım. ....
Gittin mi doktora?Benimki de kesin değil canım %100 dese gözüm döner alışverişin dibine vururdum
Dün gittim ama bağdaş kurmuş oturuyor göstermedi kıza benziyor ama emin değilim dedi gene öğrenemedim tam olarak ama bence kızGittin mi doktora?
Öyledir inş. İçine de doğmuş ne güzel :)Dün gittim ama bağdaş kurmuş oturuyor göstermedi kıza benziyor ama emin değilim dedi gene öğrenemedim tam olarak ama bence kız
ben de öyle düşünüyorum da çok öneren oldugu için söyledim sana dasebamed kullanıyorum canım sanırım fazla üstüne düşmedim. e zeytinyağı bıcık bıcık yaparrrr benii
süper o zaman sorun yokSormadım sadece olması gereken ağırlıkta mı boyu falan kilosu iyi mi dedim sıkıntı yok gayet iyi dedi. Hatta bi hafta ilerledi bir ayda.
hoşgeldinArkadaşlar Merhaba bende aranıza katılmak isterim 15. Hafta içerisindeyiz bizde haftaya cinsiyet öğreneceğiz umarım kendisini gösterirRabbim hepimize sağ saglim kucağımıza almayi nasip etsin
yerim onuu bagdas da kurarmışDün gittim ama bağdaş kurmuş oturuyor göstermedi kıza benziyor ama emin değilim dedi gene öğrenemedim tam olarak ama bence kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?