- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.725
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #17.401
Oksurdum falan ama yok sadece ellerini oynattı doktorda çok bekledim evden çıkarken yemistim ama acıkmıştı galiba oburyerim onuu bagdas da kurarmışBenim ki de takla atmıştı kafası önüne düşmüş kafa üstü duruyordu, doktor bayılmış kalmış bu ya yorgunluktan nolmuş buna dedi
İnsallahhh kuzum belli olmamisti demi senin ins bize benzer esim istemiyo bana benzesin ben deliririm diyo normal olsun diyo cikarmam disari dio vermem kimseye dio bide ilk kiz keske abisi olsaydi diyo diom benim babamlar verdi sana ama:)))
kızlar selam,uzun zamandır yazmıyordum..
2li testten bu yana..Sonucumuz biraz sınıra yakın çıkınca moralım bozuldu,haftalardır sadece okuyup çıktım sizleri.
Burası gercekten buyuk bir nimet,aynı haftalarda bu kadar hamileyi başka nerde bulup konuşabilirdik ki?
Nerede ne yapılması gerekıyor,ne ılacı kullanıyorsunuz herseyı burdan öğrenıyorum,dr lar herşeyi onceden söylemiyor.
Şuan 18. haftamızın içerisindeyiz,geçen hafta 3 lü test yaptırdık,yarın sonuçları alacagız.Dualarınıza talibiz,inş sonuç gönül ferahımız olur.Aşağıda gösteren hamileleik takvımınden 1,5 -2 hafta öndeyiz,dolayısıyla hamileleilk benim için hızlı ilerledi.
5.aya da hızlı bır gırıs yaptık,3 haftada 2 kg almışım malesef.Henuz bende kreme başlamadım,hemen başlamam lazım,bende sizin gibi genişliyorum şu sıralar.Lierac kullanan varsa memnunıyetını yazarsa sevınırım canlar.Hepinizi öpüyorum.
Ozaman gerek duymuyolar heralde tatlım bilemedim kibanada dr hicbisi demedi canim bnm yaa
Çok uzak kaldım topicten takip edemedim Betüşcüm :) bi döneyim ankaraya hemen doktor amcaya gidicez..artık bebeğimin cinsiyetini merak ediyorumBebişim doktorum önermedi bana 2'lin temiz çıktı gerek yok dedi.
Kızlar kızımda Dr a gittiğimde çatlaklar için ne kullanacağımı sormuştum bana Badem yağı onermisti. Fakat şunu de ekledi kendini balon gibi düşün balonu çok fazla sisirdiginde ne olur, patlar. Hamilelikte öyle eğer çok fazla kilo alırsan ne kullanirsan kullan yine de catlarsin dedi. O yüzden 10-12 kilo ideal demişti bana. Ben ilk hamileligimde 12 kilo aldım ve sadece Bebe yağı kullandım ve hiç catlagim yok. Genetik olduğuna da inanmıyorum çünkü annemin karnı harita gibi ablamda da hiç çatlak yok
Yok canim bende yaptirmiycam.Ne gelirse Rabbimden basim ustune Insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz @elcio @turkuaz41Hayir cnm yaptirmicaz dedi dr bize ikili iyi cikinca.sen peki?
evet tabi oda artirdi canim 2gun daha siddetlendi.sen bide ucakla gittin geldin ya oda agrı yaptı beline ekstra,,, bende erkek hıssedıorum ama bakalım bekarlıgımdan berı hep oğlum olsun isterdim sımdıde herkes erkege benzedıgını söyluyor ,bitek göbeğim çıktı çünkü :)
Üzüldüm canım anneni kaybettigine Allah rahmet eylesinbence de genetik değildir, çünkü rahmetlik annemin hiç çatlağı falan yoktu 4 çocuğa reğmen ama ablamın var mesela bekar olduğu halde, doktor çok mantıklı söylemiş
Üzüldüm canım anneni kaybettigine Allah rahmet eylesin
Kız kaynananın yüzüne bakınca noluyomuşhahhhaha güldürdün beniallah korusun benım mınnoşumda bana benzer inşallah , kaynananın yüzüne bakmadan konus
canım başın sağolsunamin canım sağol Allah razı olsun
C
canım başın sağolsun
Kız patlamayalım bideKızlar kızımda Dr a gittiğimde çatlaklar için ne kullanacağımı sormuştum bana Badem yağı onermisti. Fakat şunu de ekledi kendini balon gibi düşün balonu çok fazla sisirdiginde ne olur, patlar. Hamilelikte öyle eğer çok fazla kilo alırsan ne kullanirsan kullan yine de catlarsin dedi. O yüzden 10-12 kilo ideal demişti bana. Ben ilk hamileligimde 12 kilo aldım ve sadece Bebe yağı kullandım ve hiç catlagim yok. Genetik olduğuna da inanmıyorum çünkü annemin karnı harita gibi ablamda da hiç çatlak yok
Ayyy gerçektenmi ya. Bende seyirme oluyo gazdır deyip geçiyorum bebişim mi oynaşıyooooCanım önce seğirme gibiydi. Sonra derimin hemen altında yaklaşık 15 20 sn boyunca döndü durdu, yer değiştirdi resmen. Parmağınla koluna hafifçe dokunman gibi bişey ama tarifi imkansız.. Çok çooook güzel bişey..
Ayyy gerçektenmi ya. Bende seyirme oluyo gazdır deyip geçiyorum bebişim mi oynaşıyoooo
esler neden karisir doguma anlamiyorum. Ben de ssvd istiyorum, ahyirlisi bakalim.Kafayı yiyeceğim yaaa. Kavga ettik eşimle. SSVD istiyorum delirtti beni. Sanki kanamadan ölcem !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?