2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yerim onuu bagdas da kurarmış Benim ki de takla atmıştı kafası önüne düşmüş kafa üstü duruyordu, doktor bayılmış kalmış bu ya yorgunluktan nolmuş buna dedi
Oksurdum falan ama yok sadece ellerini oynattı doktorda çok bekledim evden çıkarken yemistim ama acıkmıştı galiba obur

İnsallahhh kuzum belli olmamisti demi senin ins bize benzer esim istemiyo bana benzesin ben deliririm diyo normal olsun diyo cikarmam disari dio vermem kimseye dio bide ilk kiz keske abisi olsaydi diyo diom benim babamlar verdi sana ama:)))

benım bellı olmadı canımcım , bu haftasonu 2 li testımız var ama doktor söylermı acaba dıye cok beklentıye girmek ıstemıyorum hayal kırıklıgına ugramamak ıcın :) doktor 15. haftada net sölerim dedı,, bende nezaman tam emınsen ozaman söyle dedım ,,bana bi kız bi erkek dıyıp kafamı bulandırmasın benim eşim beni babamdan zor aldı valla, kız olursa elin oğlu değilmi diye uğraştırır gibime geliyo

inşaallah güzel haberlerle gelirsin canım

Kızlar kızımda Dr a gittiğimde çatlaklar için ne kullanacağımı sormuştum bana Badem yağı onermisti. Fakat şunu de ekledi kendini balon gibi düşün balonu çok fazla sisirdiginde ne olur, patlar. Hamilelikte öyle eğer çok fazla kilo alırsan ne kullanirsan kullan yine de catlarsin dedi. O yüzden 10-12 kilo ideal demişti bana. Ben ilk hamileligimde 12 kilo aldım ve sadece Bebe yağı kullandım ve hiç catlagim yok. Genetik olduğuna da inanmıyorum çünkü annemin karnı harita gibi ablamda da hiç çatlak yok

bence de genetik değildir, çünkü rahmetlik annemin hiç çatlağı falan yoktu 4 çocuğa reğmen ama ablamın var mesela bekar olduğu halde, doktor çok mantıklı söylemiş

evet tabi oda artirdi canim 2gun daha siddetlendi.
Ama gebelik ciktigindan beri agri var.Dun bi ablada ilk bebegi erkekmis bel agrisindan cok cekmis.Abartmiyorum 6 doktora sordum bel agrisina normal dedi.Bende hani dedim son aylarda agirlik artiyor agrirda daha 2 aylik bebek nasil agri yapiyo dedim.Bazisi basindan cekermis.Normalmis.Neyse olsun her guzelligin bi zorlugu var canlarimiz icin cekeriz :)
Rabbim gonlune gore versin insallah gittiginde ogrenirsin kuzummm

Kız patlamayalım bide

Ayyy gerçektenmi ya. Bende seyirme oluyo gazdır deyip geçiyorum bebişim mi oynaşıyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…