- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #17.421
Hamilelere sordum arkadaşlarımda aynı tarifi verdi :) bazen sabah kalktıgımda tek bir yerde toplandığını bile hissedebiliyorum göbeğime dokunduğumda :) bitek ben mi hissediyorum yaaaAyyy gerçektenmi ya. Bende seyirme oluyo gazdır deyip geçiyorum bebişim mi oynaşıyoooo
svd ne kızesler neden karisir doguma anlamiyorum. Ben de ssvd istiyorum, ahyirlisi bakalim.
O zaman bebiş zıplıyo mu ki içerdeanamm bende de arada seğirme oluyor :))))
O zaman bebiş zıplıyo mu ki içerde
Ya benimde içimde bişiler oluyoda ben bebekten olduğunu düşünmüyorum. Sorun sende değil şekerim bendeHamilelere sordum arkadaşlarımda aynı tarifi verdi :) bazen sabah kalktıgımda tek bir yerde toplandığını bile hissedebiliyorum göbeğime dokunduğumda :) bitek ben mi hissediyorum yaaa
Dimi bende gaz geziniyo diye düşünüyodum. Ama bebiş olabilirmiş inşallah odur yerim ben onu yerrraslında bende öyle hissetmiştim ama yok gazdır bu diyip heves etmedim, yani öyle bişeyse çok güzel ya
Hamilelere sordum arkadaşlarımda aynı tarifi verdi :) bazen sabah kalktıgımda tek bir yerde toplandığını bile hissedebiliyorum göbeğime dokunduğumda :) bitek ben mi hissediyorum yaaa
Dimi bende gaz geziniyo diye düşünüyodum. Ama bebiş olabilirmiş inşallah odur yerim ben onu yerrr
Maşallah canım. seğirmeyi tam olarak nerede hissettin bende de oluyo arada bi ama bayağı yukarda hissediyorum bebik orda olmuş olamaz diyorum kendi kendimeCanım önce seğirme gibiydi. Sonra derimin hemen altında yaklaşık 15 20 sn boyunca döndü durdu, yer değiştirdi resmen. Parmağınla koluna hafifçe dokunman gibi bişey ama tarifi imkansız.. Çok çooook güzel bişey.. @turkuaz41
ende ilk hissettiğimde bağdaş kurmuş oturuyordum. Benimde sağ tarafımda göbek deliğimin 3 parmak aşşağısında hissettim.Canim bende sabah namazini kilip yattigimda karnimda toplanmisti sanki sag tarafimda hissettimArnavutgelinii dunde egildimde batma oldu toplanmis megersem
Canım sağ tarafımda göbek deliğimin 3 parmak aşşağısındaMaşallah canım. seğirmeyi tam olarak nerede hissettin bende de oluyo arada bi ama bayağı yukarda hissediyorum bebik orda olmuş olamaz diyorum kendi kendime
S
svd ne kız
hımm ben göbek deliğimden yukarıda hissettim demek bebiş değilmiş.Canım sağ tarafımda göbek deliğimin 3 parmak aşşağısında
kızlar ikili test sonucumu aldım çok şükür herşey normal çıktı. ama doktoruma sinir oldum. bi baksak bebeğe dedim çok yoğunuz 3 hafta sonra gel dedi. uyuz ya 3 haftada bir 100 lira almasını biliyolar. 3 hafta sonra 4lü test yapıcakmış valla sırf sinir olduğumdan yaptırmıyım diiyorum para için yapıyo diye şüpheleniyorum.
aynen öyle haftaya başka doktor bakıcam çok sinirlendim resmen ticarete dökmüşler artıkhem parasını alıyorlar hemde yoğunuz, zaten kaç dakkasını alıcakki ultrasonda bakması
aynen öyle haftaya başka doktor bakıcam çok sinirlendim resmen ticarete dökmüşler artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?