2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar papatyalı bebe yağı aldım. Sebamedi sürdüm üstünede bebe yağını sürdüm çıktım dışarı yumuş yumuş geziyom. İnşallah çatlamammmmm

Hamilelere sordum arkadaşlarımda aynı tarifi verdi :) bazen sabah kalktıgımda tek bir yerde toplandığını bile hissedebiliyorum göbeğime dokunduğumda :) bitek ben mi hissediyorum yaaa
Ya benimde içimde bişiler oluyoda ben bebekten olduğunu düşünmüyorum. Sorun sende değil şekerim bende

Maşallah canım. seğirmeyi tam olarak nerede hissettin bende de oluyo arada bi ama bayağı yukarda hissediyorum bebik orda olmuş olamaz diyorum kendi kendime

kızlar ikili test sonucumu aldım çok şükür herşey normal çıktı. ama doktoruma sinir oldum. bi baksak bebeğe dedim çok yoğunuz 3 hafta sonra gel dedi. uyuz ya 3 haftada bir 100 lira almasını biliyolar. 3 hafta sonra 4lü test yapıcakmış valla sırf sinir olduğumdan yaptırmıyım diiyorum para için yapıyo diye şüpheleniyorum.

hem parasını alıyorlar hemde yoğunuz, zaten kaç dakkasını alıcakki ultrasonda bakması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…