- 8 Ocak 2015
- 1.183
- 1.488
- 63
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #17.441
10 gün içinde gittiğinde ücret ödemiyosun. Ayrıca sen oraya para veriyosyn ki 100 tl az değil. 4lü yaptırma 3lü güzel çıkmış.kızlar ikili test sonucumu aldım çok şükür herşey normal çıktı. ama doktoruma sinir oldum. bi baksak bebeğe dedim çok yoğunuz 3 hafta sonra gel dedi. uyuz ya 3 haftada bir 100 lira almasını biliyolar. 3 hafta sonra 4lü test yapıcakmış valla sırf sinir olduğumdan yaptırmıyım diiyorum para için yapıyo diye şüpheleniyorum.
9 günmüş efendim 10.gün ödeniyomuş bugünde 10.gündeydim. çok fenalar ya ölsen vezneye lütfen diyolar. evet yaptırmıcam şimdi başka doktor bakmaya başladım bile. çok sinirliyim.10 gün içinde gittiğinde ücret ödemiyosun. Ayrıca sen oraya para veriyosyn ki 100 tl az değil. 4lü yaptırma 3lü güzel çıkmış.
esler neden karisir doguma anlamiyorum. Ben de ssvd istiyorum, ahyirlisi bakalim.
Canım doktorun gözü tok olacak ya. Ben bi hastaneye gittim acile ağrım yüzünden, 2li testi yaptırdınmı dedi hayır dedim. Neden flan dedi düşünmüyorum dedim zorundasın dedi direk kaçtım zaten. Sonra kendi doktoruma gittim. 2li test yaştıracakmısın dedi. Düşünmüyorum ama siz ne düşünüyosunuz dedim. Sen bilirsin aldırmayacaksan yaptırma zaten dedi. Ultrasondan çıktığımda normalde para ile yapması gereken şeyi ücresiz yapmıştı. Burun kemiği ve ense kalınlığını falan detaylıca incelemişti. Paragöz olmaması doktorun benim için büyük bi etken. Yarın bir gün olmaması gereken durumda bile sezeryan diye tutturup kesip biçebilir çünkü.9 günmüş efendim 10.gün ödeniyomuş bugünde 10.gündeydim. çok fenalar ya ölsen vezneye lütfen diyolar. evet yaptırmıcam şimdi başka doktor bakmaya başladım bile. çok sinirliyim.
Bunlar bana da oluyor ama emin olamiyorum bebekim mi diye.o yuzden tam heycanlanamadim.oyle kut diye bir tekme olmadi henuzCanım önce seğirme gibiydi. Sonra derimin hemen altında yaklaşık 15 20 sn boyunca döndü durdu, yer değiştirdi resmen. Parmağınla koluna hafifçe dokunman gibi bişey ama tarifi imkansız.. Çok çooook güzel bişey.. L LiveYourLifeee
BiZden onuncu gunde almamislardi.hatta en son ben dr un dedigi tarihten bikac gun once gittim tatile gittik merak ettik iyi mi diye.erken oldu diye iki hafta sonra tekrar gelin ama soyleyin ucret odemeyin dedi saolsun..9 günmüş efendim 10.gün ödeniyomuş bugünde 10.gündeydim. çok fenalar ya ölsen vezneye lütfen diyolar. evet yaptırmıcam şimdi başka doktor bakmaya başladım bile. çok sinirliyim.
benimde aynı canım. test iyi dedi bebeğe 3 hafta sonra bakıcaz dedi. buraya kadar geldim bi bebişi görsem bari dedim ama boşakızlar ikili test sonucumu aldım çok şükür herşey normal çıktı. ama doktoruma sinir oldum. bi baksak bebeğe dedim çok yoğunuz 3 hafta sonra gel dedi. uyuz ya 3 haftada bir 100 lira almasını biliyolar. 3 hafta sonra 4lü test yapıcakmış valla sırf sinir olduğumdan yaptırmıyım diiyorum para için yapıyo diye şüpheleniyorum.
şimdi iyi bi doktor buldum taa 19 ağustosa randevu verdi of ya bide aynı hastanede doktor var gitsemmi diye düşünüyorum herşey çıkıcak orda. kesin bu beni sezaryan yapar ben normal doğum istiyorum.Canım doktorun gözü tok olacak ya. Ben bi hastaneye gittim acile ağrım yüzünden, 2li testi yaptırdınmı dedi hayır dedim. Neden flan dedi düşünmüyorum dedim zorundasın dedi direk kaçtım zaten. Sonra kendi doktoruma gittim. 2li test yaştıracakmısın dedi. Düşünmüyorum ama siz ne düşünüyosunuz dedim. Sen bilirsin aldırmayacaksan yaptırma zaten dedi. Ultrasondan çıktığımda normalde para ile yapması gereken şeyi ücresiz yapmıştı. Burun kemiği ve ense kalınlığını falan detaylıca incelemişti. Paragöz olmaması doktorun benim için büyük bi etken. Yarın bir gün olmaması gereken durumda bile sezeryan diye tutturup kesip biçebilir çünkü.
oyle canim hayirlisiyl gelsinlerde cinsiyetleri hic onemli degilİnsallah canm bende gordum ama hastaydm dikkat etmedm amann kendi doktorumdan ogrenrm dedm ama kaynanm gormus hatta olay cikardi nie kiz degil die butun millete solemis esim cok sevndi erkek die demek kaynanamin dualari kabul oldu ben esime deyince kizio bak diom annenin istegi oldu benim gittigim doktor hic yanilmamis simdiye kadar bi bende yanildi canim..benim icin onemli olan saglikli olmasi tabiki ben kiz oldugunu hissediodum ruyamda altin gormustum altin gornce erkekmis cin talvimi rus takvimi hep erkek dio bizimde esimle hayalimiz bi erkekti bekarken sonrada bitane daha sonrada biz olgunlasinca ikiz kiz istiyoduk ama benim icime hep kiz doguyodu saglicakla gelsin kizcem:))
Doktor öyle korkuttu ki rüptür ile. Araştırma yaptım tehlikeli diyor eşimde. Sezeryan daha az tehlikeli sanki. Ama dinletemiyorum. Gerekirse sancım yok derim son anda giderim. O kadar kararlıyım.
Amin canim insallah... valla bendede bi bel agrisi var anlatilmaz yani... esime aynisini diorum daha agirligi yok olumca napicam die. bu sabah dogrulamadim topallatti beni. sag arka kemigime sanki yuzlerce igne batiyor o derece. ve kramplarim basladi kizlar sol ayagima geve nasi kramp girdi oncedende kramp girerdi bacaklarima ama bunda once kemik agrisi girio arkadan bi kramp sonra yatakta ters takla atıyorumevet tabi oda artirdi canim 2gun daha siddetlendi.
Ama gebelik ciktigindan beri agri var.Dun bi ablada ilk bebegi erkekmis bel agrisindan cok cekmis.Abartmiyorum 6 doktora sordum bel agrisina normal dedi.Bende hani dedim son aylarda agirlik artiyor agrirda daha 2 aylik bebek nasil agri yapiyo dedim.Bazisi basindan cekermis.Normalmis.Neyse olsun her guzelligin bi zorlugu var canlarimiz icin cekeriz :)
Rabbim gonlune gore versin insallah gittiginde ogrenirsin kuzummm
evet tabi oda artirdi canim 2gun daha siddetlendi.
Ama gebelik ciktigindan beri agri var.Dun bi ablada ilk bebegi erkekmis bel agrisindan cok cekmis.Abartmiyorum 6 doktora sordum bel agrisina normal dedi.Bende hani dedim son aylarda agirlik artiyor agrirda daha 2 aylik bebek nasil agri yapiyo dedim.Bazisi basindan cekermis.Normalmis.Neyse olsun her guzelligin bi zorlugu var canlarimiz icin cekeriz :)
Rabbim gonlune gore versin insallah gittiginde ogrenirsin kuzummm
Kız kaynananın yüzüne bakınca noluyomuş
canim ssvd ne kiesler neden karisir doguma anlamiyorum. Ben de ssvd istiyorum, ahyirlisi bakalim.
Bizdede var kan uyusmazligi cnm keseyi gordugumuzde bakmisti dr tekrar bakilmasi gerekir mi.negatif cikmisti.pozitif cikinca bebek anneye karsi antikor uretiyor galiba o sebepten rh pozitif mi oluyor kan grubu.bebek bizim gibi negatif olursa sorun yasammiyor cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?