2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

10 gün içinde gittiğinde ücret ödemiyosun. Ayrıca sen oraya para veriyosyn ki 100 tl az değil. 4lü yaptırma 3lü güzel çıkmış.

10 gün içinde gittiğinde ücret ödemiyosun. Ayrıca sen oraya para veriyosyn ki 100 tl az değil. 4lü yaptırma 3lü güzel çıkmış.
9 günmüş efendim 10.gün ödeniyomuş bugünde 10.gündeydim. çok fenalar ya ölsen vezneye lütfen diyolar. evet yaptırmıcam şimdi başka doktor bakmaya başladım bile. çok sinirliyim.

9 günmüş efendim 10.gün ödeniyomuş bugünde 10.gündeydim. çok fenalar ya ölsen vezneye lütfen diyolar. evet yaptırmıcam şimdi başka doktor bakmaya başladım bile. çok sinirliyim.
Canım doktorun gözü tok olacak ya. Ben bi hastaneye gittim acile ağrım yüzünden, 2li testi yaptırdınmı dedi hayır dedim. Neden flan dedi düşünmüyorum dedim zorundasın dedi direk kaçtım zaten. Sonra kendi doktoruma gittim. 2li test yaştıracakmısın dedi. Düşünmüyorum ama siz ne düşünüyosunuz dedim. Sen bilirsin aldırmayacaksan yaptırma zaten dedi. Ultrasondan çıktığımda normalde para ile yapması gereken şeyi ücresiz yapmıştı. Burun kemiği ve ense kalınlığını falan detaylıca incelemişti. Paragöz olmaması doktorun benim için büyük bi etken. Yarın bir gün olmaması gereken durumda bile sezeryan diye tutturup kesip biçebilir çünkü.

Bunlar bana da oluyor ama emin olamiyorum bebekim mi diye.o yuzden tam heycanlanamadim.oyle kut diye bir tekme olmadi henuz

BiZden onuncu gunde almamislardi.hatta en son ben dr un dedigi tarihten bikac gun once gittim tatile gittik merak ettik iyi mi diye.erken oldu diye iki hafta sonra tekrar gelin ama soyleyin ucret odemeyin dedi saolsun..

benimde aynı canım. test iyi dedi bebeğe 3 hafta sonra bakıcaz dedi. buraya kadar geldim bi bebişi görsem bari dedim ama boşa

şimdi iyi bi doktor buldum taa 19 ağustosa randevu verdi of ya bide aynı hastanede doktor var gitsemmi diye düşünüyorum herşey çıkıcak orda. kesin bu beni sezaryan yapar ben normal doğum istiyorum.

Kizlar aşırı gaz sancim vardı. Bugün başka bi hastaneye gittim. Ben sormadan cinsiyetini yanındaki sekretere xx kayıtlara erkek diye yazın dedi. Diğer doktorumda 12 haftalikken büyük ihtimal erkek olacak demişti. Yani benim bebegim kesinleşti. Darısı diğer hamislerin basina. Allahım sağlıcakla kucagimiza almayi nasip etsin.

Kizlar aşırı gaz sancim vardı. Bugün başka bi hastaneye gittim. Ben sormadan cinsiyetini yanındaki sekretere xx kayıtlara erkek diye yazın dedi. Diğer doktorumda 12 haftalikken büyük ihtimal erkek olacak demişti. Yani benim bebegim kesinleşti. Darısı diğer hamislerin basina. Allahım sağlıcakla kucagimiza almayi nasip etsin.

oyle canim hayirlisiyl gelsinlerde cinsiyetleri hic onemli degil

Doktor öyle korkuttu ki rüptür ile. Araştırma yaptım tehlikeli diyor eşimde. Sezeryan daha az tehlikeli sanki. Ama dinletemiyorum. Gerekirse sancım yok derim son anda giderim. O kadar kararlıyım.

Merhabalar, Ben de Ocak 2016 annesi olacağım İnşallah! İlkim sezaryen oldu.. SSVD ben de araştırıyorum.. Antalya'dayım. Facebook'ta SSVD grubu var, üye değilseniz üye olun çok faydalanırsınız. Eğer İstanbul'daysanız çok fazla destekleyen doktor var. Onlara yönelebilirsiniz belki..

Amin canim insallah... valla bendede bi bel agrisi var anlatilmaz yani... esime aynisini diorum daha agirligi yok olumca napicam die. bu sabah dogrulamadim topallatti beni. sag arka kemigime sanki yuzlerce igne batiyor o derece. ve kramplarim basladi kizlar sol ayagima geve nasi kramp girdi oncedende kramp girerdi bacaklarima ama bunda once kemik agrisi girio arkadan bi kramp sonra yatakta ters takla atıyorum

inşallah canım benim sen bence spor yap, eger fırsatın varsa yürüyüş ,yüzme gibi bir spor. bak belının agrısı bayag hafıfler . cinsiyetı ögrneınce ayaga kaldırıcam zaten burayı D ama siz cokltan ögrenmıs alısverıslere başlamıs olacaksınız

bir kez negatif çıktıysa ve labaratuvara güveniyorsan bir daha baktırman gerekmez heralde canım. ama sen yine de doktoruna sor. bir de kanaman falan olursa mutlaka tekrar yaptır. çünkü böyle durumlarda pozitifleşiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…