2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaa kızlarrrr yaaa ben farklı bir doktora geldim bugun eski doktoruna göre bebegımı 4 gün geri gösterdi yaa neden böyle oldu

Yapabilir valla:)gonlundeki neyse o olsun bana benim istedigimden farkli bise istiyolardi kiziyodum cunku:)hepsi bizm evladimiz ama insanin zoruna gidio sen bise istiyon karsindaki farkli istiyo ama kendine gelince baska istiyo:)valla benvede inanma keske banada solemeseydi keskeee cnku degisince farkli oluyo kesin eminse solesin benim gibi once erkek sonra yuzde yuz kiz olunca sasiriyo insan hakli olarak ama ben sasirmadm esim col sasirdi :)

Hala cinsiyet öğrenemeyen bahtsız bi bedeviyim var mı başka öğrenemeyen

Bu arada ben ana kucağından sonra gittim miniğimin yatağını da aldım Kraft calipso modeli...Napalım bizde böyle oyalıyoruz kendimizi

Yaaa kızlarrrr yaaa ben farklı bir doktora geldim bugun eski doktoruna göre bebegımı 4 gün geri gösterdi yaa neden böyle oldu
ultrason cihazındandır canım ben kendi doktoruma yöneltmiştim böyle bi soru olur böyle farklılıklar dedi 3-4 gün bişey değil bir haftaya kadar normal sayılır dedi

Bosver canim yanlis ogrenmektense hic ogrenme zamani gelince dogrusunu ogren:)))

ultrason cihazındandır canım ben kendi doktoruma yöneltmiştim böyle bi soru olur böyle farklılıklar dedi 3-4 gün bişey değil bir haftaya kadar normal sayılır dedi
Bu aralar çok yoruldum bide dedim geridemi kaldı gelişmedimi acaba...amann yaa paranoyak olduk resmen 145 gr çıktı bide

Degisiyo canim brnimkide gerideydi doktor simdi adetle uyumlu dedi cinsiyet kilosu boyu icin ne dedi hepsini bana soledi bi baska doktor
Benim eski doktor 3 hafta önce cinsiyeti söyledi bu şuan bile söylemedi kordon mordon dedi kiloya iyi dedi 145 gr iyi herşey dedi ama cihazı hiç guzel değildi ben bebek falan göremedim kalp atışları dinletmese anlamam bebek olduğunu

kızlarr randevum haftaya cumartesi özledim kuzumuu çok merak ediyorum :) inş atlatırız bu günleri bol bol severiz miniklerimizi :)

Buarada bazi arkadaslar cok zayiflamaktan yakinmis kizlar ben normalde cok cok zayifim ve hamileligim boyunca kizim sagolsun hem istifra ediyorum ben dedim beslenmiyo karnim kucuk cunku ama doktor ne dedi biliyo musunuz senin kizin tek cilesi sana kendi yiyo seni artik nasi buluyo bilmiyorum ama dedi guldu fln 160gram mis masallah deyin lutfen:))haftasina gore kilosu cok iyi masallah dedi yani canim takma o yiyecek biseler buluyo emin ol du karnimi cekeyim kimin yazdigini unuttugum icin etiketleyemedim bu arada eskiden hic kalcam yoktu pantolonlarim gelmezdi duserdi hep

Benden ziyade eşim çatlıyo meraktan ne olduğunu bilelim de kız olsun erkek olsun farketmez Dediğinde doğru geç olsun güç olmasın
Banada erkek demisler ben rahatszdm kaynanam sormus cok iyi bi doktor ben inanmadim erken dedim ama esim herkese solemis suanda yuzde yuz kiz 16.haftada ogrendik o yuzden dedim canim esler etkileniyo bu durumdan en iyisi kesinlesince bilmek Allah nasip ederse ve bidaha hamile kalirsam ilerde hayatta solemelerine izin vermem

Valla senin sıpanın sürprizinden ve eşinin heyecanından sonra haklısın söylememekte eşim sebebiyle devletten bi randevu almıştım yarına belki yarın görürüz bizde 15. haftadayız hem. Anlayacağız bakalım

Doktordan doktora degisiyo uzulme sen gelismezse benimki gelismezdi hergun istifra ediyorum masallah saglikli olsunda gerisi onemli degil sen uzulme zamanla degisir benimde oleydi simdi uyumluymus degisiyo o sezeryana gelince gunune gore almiyolar sanirim gelisimine gore aliyolar cocugu ben oyle biliyorum uzulme bakayim baska bi doktora daha git bir hafta sonra ama cok ultrasyona girme cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…