- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #17.461
canim benim başın saolun. .. allah sabir versin..çok sağol canım Allah razı olsun 5 ay oldu annem gideli, çok şükür bebek biraz moralimi yükseltti
kizzzz bu sicakta terlemiyomusun ben aksam suruyorum ona rahmen boguyor sanki beniKızlar papatyalı bebe yağı aldım. Sebamedi sürdüm üstünede bebe yağını sürdüm çıktım dışarı yumuş yumuş geziyom. İnşallah çatlamammmmm
Yapabilir valla:)gonlundeki neyse o olsun bana benim istedigimden farkli bise istiyolardi kiziyodum cunku:)hepsi bizm evladimiz ama insanin zoruna gidio sen bise istiyon karsindaki farkli istiyo ama kendine gelince baska istiyo:)valla benvede inanma keske banada solemeseydi keskeee cnku degisince farkli oluyo kesin eminse solesin benim gibi once erkek sonra yuzde yuz kiz olunca sasiriyo insan hakli olarak ama ben sasirmadm esim col sasirdi :)benım bellı olmadı canımcım , bu haftasonu 2 li testımız var ama doktor söylermı acaba dıye cok beklentıye girmek ıstemıyorum hayal kırıklıgına ugramamak ıcın :) doktor 15. haftada net sölerim dedı,, bende nezaman tam emınsen ozaman söyle dedım ,,bana bi kız bi erkek dıyıp kafamı bulandırmasınbenim eşim beni babamdan zor aldı valla, kız olursa elin oğlu değilmi diye uğraştırır gibime geliyo
Aynen canim hayirli evlatlar saglikli evlatlar olsunlaroyle canim hayirlisiyl gelsinlerde cinsiyetleri hic onemli degil
canim makinelerin farkliligndan oluyor o. bende devlette tam cikiyorum ozelde geriYaaa kızlarrrr yaaa ben farklı bir doktora geldim bugun eski doktoruna göre bebegımı 4 gün geri gösterdi yaa neden böyle oldu
Degisiyo canim brnimkide gerideydi doktor simdi adetle uyumlu dedi cinsiyet kilosu boyu icin ne dedi hepsini bana soledi bi baska doktorYaaa kızlarrrr yaaa ben farklı bir doktora geldim bugun eski doktoruna göre bebegımı 4 gün geri gösterdi yaa neden böyle oldu
ultrason cihazındandır canım ben kendi doktoruma yöneltmiştim böyle bi soru olur böyle farklılıklar dedi 3-4 gün bişey değil bir haftaya kadar normal sayılır dediYaaa kızlarrrr yaaa ben farklı bir doktora geldim bugun eski doktoruna göre bebegımı 4 gün geri gösterdi yaa neden böyle oldu
Bosver canim yanlis ogrenmektense hic ogrenme zamani gelince dogrusunu ogren:)))Hala cinsiyet öğrenemeyen bahtsız bi bedeviyimvar mı başka öğrenemeyen
Bu arada ben ana kucağından sonra gittim miniğimin yatağını da aldımKraft calipso modeli...Napalım bizde böyle oyalıyoruz kendimizi
İyi ama sonuçta doğumu bunda düşünüyorum sezeryan istiyorum bu durumda daha geç alırlar bebeği dimicanim makinelerin farkliligndan oluyor o. bende devlette tam cikiyorum ozelde geri
Bu aralar çok yoruldum bide dedim geridemi kaldı gelişmedimi acaba...amann yaa paranoyak olduk resmen 145 gr çıktı bideultrason cihazındandır canım ben kendi doktoruma yöneltmiştim böyle bi soru olur böyle farklılıklar dedi 3-4 gün bişey değil bir haftaya kadar normal sayılır dedi
Sakin ol annesi bak kuzucuk güzelce büyüyor maaşallah onaBu aralar çok yoruldum bide dedim geridemi kaldı gelişmedimi acaba...amann yaa paranoyak olduk resmen 145 gr çıktı bide
Benim eski doktor 3 hafta önce cinsiyeti söyledi bu şuan bile söylemedi kordon mordon dedi kiloya iyi dedi 145 gr iyi herşey dedi ama cihazı hiç guzel değildi ben bebek falan göremedim kalp atışları dinletmese anlamam bebek olduğunuDegisiyo canim brnimkide gerideydi doktor simdi adetle uyumlu dedi cinsiyet kilosu boyu icin ne dedi hepsini bana soledi bi baska doktor
Benden ziyade eşim çatlıyo meraktanBosver canim yanlis ogrenmektense hic ogrenme zamani gelince dogrusunu ogren:)))
Banada erkek demisler ben rahatszdm kaynanam sormus cok iyi bi doktor ben inanmadim erken dedim ama esim herkese solemis suanda yuzde yuz kiz 16.haftada ogrendik o yuzden dedim canim esler etkileniyo bu durumdan en iyisi kesinlesince bilmek Allah nasip ederse ve bidaha hamile kalirsam ilerde hayatta solemelerine izin vermemBenden ziyade eşim çatlıyo meraktanne olduğunu bilelim de kız olsun erkek olsun farketmez Dediğinde doğru geç olsun güç olmasın
Valla senin sıpanın sürprizinden ve eşinin heyecanından sonra haklısın söylememekteBanada erkek demisler ben rahatszdm kaynanam sormus cok iyi bi doktor ben inanmadim erken dedim ama esim herkese solemis suanda yuzde yuz kiz 16.haftada ogrendik o yuzden dedim canim esler etkileniyo bu durumdan en iyisi kesinlesince bilmek Allah nasip ederse ve bidaha hamile kalirsam ilerde hayatta solemelerine izin vermem
Doktordan doktora degisiyo uzulme sen gelismezse benimki gelismezdi hergun istifra ediyorum masallah saglikli olsunda gerisi onemli degil sen uzulme zamanla degisir benimde oleydi simdi uyumluymus degisiyo o sezeryana gelince gunune gore almiyolar sanirim gelisimine gore aliyolar cocugu ben oyle biliyorum uzulme bakayim baska bi doktora daha git bir hafta sonra ama cok ultrasyona girme cunkuBenim eski doktor 3 hafta önce cinsiyeti söyledi bu şuan bile söylemedi kordon mordon dedi kiloya iyi dedi 145 gr iyi herşey dedi ama cihazı hiç guzel değildi ben bebek falan göremedim kalp atışları dinletmese anlamam bebek olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?