2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İnsallah etiketle beni merak ettim bende hadi bakal gonlunce olsun

ÇOK ACİLLL
SABAH BERİ BİR ŞEY YİYEMEDİM MİDEM KÖTÜYDÜ ŞİMDİDE KAN KUSTUM !! Rahatladım Şu an ama gideyim mi doktora??tAM KAN KUSMADIM AMA BİRAZ SU ÇIKARDIM SONRA KAN GELDİ KUSARKEN.

ÇOK ACİLLL
SABAH BERİ BİR ŞEY YİYEMEDİM MİDEM KÖTÜYDÜ ŞİMDİDE KAN KUSTUM !! Rahatladım Şu an ama gideyim mi doktora??tAM KAN KUSMADIM AMA BİRAZ SU ÇIKARDIM SONRA KAN GELDİ KUSARKEN.
Kan olduğuna eminmisin ya, dediğin kırmızı renkli birseymi ki_, bogazinmi tahriş oldu ki ordan geldi, bence iyi hissetsen bile bi doktorunun ara sor

Kan olduğuna eminmisin ya, dediğin kırmızı renkli birseymi ki_, bogazinmi tahriş oldu ki ordan geldi, bence iyi hissetsen bile bi doktorunun ara sor

Önce içtiğim suyu çıkardı sonra midem boşken iki kez öğürdüm açık kırmızı kaan geldi yarım çay bardağı kadar. Rahatladım ama sabahtan beri berbattım.

aa sana önceden erkek mi dedı doktor_? alısverıs yapmısmıydın bari?

aa sana önceden erkek mi dedı doktor_? alısverıs yapmısmıydın bari?
Yok canim ben inanmadim ki hem ben takilmam ole seylere hastaydim zaten esim cok heveslendi kaynanmda butun millete solemisler ama ben abime bile solemedim burayada yazmadim kendimede soylemedim hastaydim zaten ve saymadim kendi doktorum degil diye ama doktorda hep dogru biliyomus hatta gosterdi ama dustu kiz oldu yada o kordondu bilemiyorum:))maddi durumumuzdan dolayi pek alisveris dusunmuyoruz bereketli gelir insallah bilezigim var eger alamazsak en son donem onu satip temel ihtiyaclari almayi dusunuyorum o yuzden en son donem alisveris yapcaz birazda para biriktirelim ama orgu yapmistim kizda erkekde yapmistim

Negatif cikmisti ilk haftalarda.kanama oldugunda yapildi igne.dun dr umu arayip sordum cnm.burda bahsedilmisti.kanama ulunca bi kez vuruluyorsun on haftada bir tekrarlanmasi gerekiyor demis bazi ark larin dr lari.ama benim dr oyle bisi yok geldiginde anlatirim konusuruz dedi.labaratuar guvenilir bi hastanenin ama yine de belli olmaz tabiki.

Kızlar , ben 4 gündür falan hergün 1 bardak şalgam içiyorum canım istiyor acaba zararlı mı yararlı mı bi sitede kalsiyum yazıyor ama tuzlu olması ödem yapar dediler sizce ?

tabi canım hepimiz için öyle maddi bir külfet olucak .allah sağlık huzur versinde geri kalan herşey tamamlanır ,olur. bende yengemın oglu var onun kıyafetlerını fln hep ayırmıs bana verdı bisürü sey,bende hıc takmam kız erkek kıyafetı diye.yengemın oglu var ama benımkı kızda olsa gıydırırım nolucak ,zaten en fazla 1 2 ay gıyınebılıyolar sonra olmuyor :)

ÇOK ACİLLL

doktorunu araman yada yazman mümkünse bir şekilde iletişime geç bence . sakin ol ama telaş yapma,çok zorladıysan boğazın tahriş olduğu ıcınde kan gelmiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…