- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #17.481
İnsallah etiketle beni merak ettim bende hadi bakal gonlunce olsunValla senin sıpanın sürprizinden ve eşinin heyecanından sonra haklısın söylememekteeşim sebebiyle devletten bi randevu almıştım yarına belki yarın görürüz bizde 15. haftadayız hem. Anlayacağız bakalım
tamam canım haber veririm sanaİnsallah etiketle beni merak ettim bende hadi bakal gonlunce olsun
Kan olduğuna eminmisin ya, dediğin kırmızı renkli birseymi ki_, bogazinmi tahriş oldu ki ordan geldi, bence iyi hissetsen bile bi doktorunun ara sorÇOK ACİLLL
SABAH BERİ BİR ŞEY YİYEMEDİM MİDEM KÖTÜYDÜ ŞİMDİDE KAN KUSTUM !! Rahatladım Şu an ama gideyim mi doktora??tAM KAN KUSMADIM AMA BİRAZ SU ÇIKARDIM SONRA KAN GELDİ KUSARKEN.
Kan olduğuna eminmisin ya, dediğin kırmızı renkli birseymi ki_, bogazinmi tahriş oldu ki ordan geldi, bence iyi hissetsen bile bi doktorunun ara sor
Yapabilir valla:)gonlundeki neyse o olsun bana benim istedigimden farkli bise istiyolardi kiziyodum cunku:)hepsi bizm evladimiz ama insanin zoruna gidio sen bise istiyon karsindaki farkli istiyo ama kendine gelince baska istiyo:)valla benvede inanma keske banada solemeseydi keskeee cnku degisince farkli oluyo kesin eminse solesin benim gibi once erkek sonra yuzde yuz kiz olunca sasiriyo insan hakli olarak ama ben sasirmadm esim col sasirdi :)
Yarım çay bardağı mi ? Çok değil mi ne bilim ben olsam doktorumu arardimÖnce içtiğim suyu çıkardı sonra midem boşken iki kez öğürdüm açık kırmızı kaan geldi yarım çay bardağı kadar. Rahatladım ama sabahtan beri berbattım.
canim benim başın saolun. .. allah sabir versin..
Yarım çay bardağı mi ? Çok değil mi ne bilim ben olsam doktorumu arardim
Yok canim ben inanmadim ki hem ben takilmam ole seylere hastaydim zaten esim cok heveslendi kaynanmda butun millete solemisler ama ben abime bile solemedim burayada yazmadim kendimede soylemedim hastaydim zaten ve saymadim kendi doktorum degil diye ama doktorda hep dogru biliyomus hatta gosterdi ama dustu kiz oldu yada o kordondu bilemiyorum:))maddi durumumuzdan dolayi pek alisveris dusunmuyoruz bereketli gelir insallah bilezigim var eger alamazsak en son donem onu satip temel ihtiyaclari almayi dusunuyorum o yuzden en son donem alisveris yapcaz birazda para biriktirelim ama orgu yapmistim kizda erkekde yapmistimaa sana önceden erkek mi dedı doktor_? alısverıs yapmısmıydın bari?
Yazmayi unutmusum biz yeni evliyizde o yuzden maddi sikintilar var yoksa cok sukur esimin isi varaa sana önceden erkek mi dedı doktor_? alısverıs yapmısmıydın bari?
Himm aman birşey olmasın, ben kullanmıyorum demir hapı, o yüzden bilemicem, kusmak iştahsızlık çok etkiliyor psikolojisini insanın, bende çok yaşadım buaralar iyi gibiyim ama hiç belli olmuyor, kısa zamanda geçer umarimSanırım demirhapından kaynaklıymış. Biri öyle dedi.
Negatif cikmisti ilk haftalarda.kanama oldugunda yapildi igne.dun dr umu arayip sordum cnm.burda bahsedilmisti.kanama ulunca bi kez vuruluyorsun on haftada bir tekrarlanmasi gerekiyor demis bazi ark larin dr lari.ama benim dr oyle bisi yok geldiginde anlatirim konusuruz dedi.labaratuar guvenilir bi hastanenin ama yine de belli olmaz tabiki.bir kez negatif çıktıysa ve labaratuvara güveniyorsan bir daha baktırman gerekmez heralde canım. ama sen yine de doktoruna sor. bir de kanaman falan olursa mutlaka tekrar yaptır. çünkü böyle durumlarda pozitifleşiyormuş.
Yok canim ben inanmadim ki hem ben takilmam ole seylere hastaydim zaten esim cok heveslendi kaynanmda butun millete solemisler ama ben abime bile solemedim burayada yazmadim kendimede soylemedim hastaydim zaten ve saymadim kendi doktorum degil diye ama doktorda hep dogru biliyomus hatta gosterdi ama dustu kiz oldu yada o kordondu bilemiyorum:))maddi durumumuzdan dolayi pek alisveris dusunmuyoruz bereketli gelir insallah bilezigim var eger alamazsak en son donem onu satip temel ihtiyaclari almayi dusunuyorum o yuzden en son donem alisveris yapcaz birazda para biriktirelim ama orgu yapmistim kizda erkekde yapmistim
ÇOK ACİLLL
SABAH BERİ BİR ŞEY YİYEMEDİM MİDEM KÖTÜYDÜ ŞİMDİDE KAN KUSTUM !! Rahatladım Şu an ama gideyim mi doktora??tAM KAN KUSMADIM AMA BİRAZ SU ÇIKARDIM SONRA KAN GELDİ KUSARKEN.
ldoktorunu araman yada yazman mümkünse bir şekilde iletişime geç bence . sakin ol ama telaş yapma,çok zorladıysan boğazın tahriş olduğu ıcınde kan gelmiş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?