2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar günaydııınnnn sizin bebişin boyu kilosu ne çıktı, benim bebeğim tam bir tosuncuk olacak sanırım, 15+4'de Boyu 162cm, kilosu 153 gr 'dı. Göbek çevresi de üst sınırda çıkmış

benim de erkek chibi_chibi: E

benimde paşam oluyo canım ekle beni de listeye erkekimle

M mutluanne18 bitanemm ben gormedim kusura bakma lutfem hep yaziyorum ya ben gormedin mi benim kizim olcak bebegim..basta erkek dediler suan yuzde yuz kiz degismez sanirim ) ben baska topiclerde gormustum konu basina anket koymuslardi yada bizim tabloda yanda cinsiyet var oraya yazabiliriz aslinda:))

Kızlar namaz kılanlar,
Ayakta mı yoksa oturarak mı kılıyorsunuz ?
Canim ya bilmiyorum ne kadar dogru ama ben 2 rekatlari ayakta kiliyorum ama 4 rekatlari oturarak kiliyorum benim annem diyanetten emekli o oturaral kilabilirsin dedi ama ben 2rekatlari ayakta kiliyorum sabah namazi mesala sonra biraz dinleniyorum diger 2rekata devam ediyorum tabi seccadenin ustunde

cimcim16 ahhh benim canim dunurum gelinin sana opucuk yolluyo :)) oglumuz kizimizi korusun kollasin ona zarar vermesin kizimda ona sadik guvenilir dinimizin disina tasmiyacak sekilde esinin sozunu dinleyen saygili guvenilir hanimefendi kibar biri olsun biz ne isteriz :))tabi sanada saygili kizin gibi)

Ben ruyalarimda hep erkek gorurdum :) hep erkek ismi dusundum burdan da bilen bilir :)) annenin icine doguyormus valla :)
Masallah bebegim tebrik ederim yerim onu:))esimde col istiyodu ama bizim cinsiyet degisti kiz oldu ins diger cocugim erkek olur esimin gozunde kalmaz benim icin onemli olan saglikli olmasi..ya benim sasirdgm cin rus hepsi erkek dio ben ruyamda cil cil altin gordum fallar bana hep erkek dedi doktirda erkek dedi ama 3hafta sonra yuzde yuz kiz dedi ben kaynanama kizmistim kiz istiyo die aslinda kiz istiyo die kizmadim oglu erkek istiyo die kiz istiyodu o benim canim fln deyip mic mic opunce esim herkesn icinde beni karnimi oda sinir oluyodu bende ona kizdim Allah in gucune gitmemistir ins ben kizlari cokk severimki kizim dogunca anlicak her duamda ondan ozur diliyorum :)

Ben ruyalarimda hep erkek gorurdum :) hep erkek ismi dusundum burdan da bilen bilir :)) annenin icine doguyormus valla :)
Masallah bebegim tebrik ederim yerim onu:))esimde col istiyodu ama bizim cinsiyet degisti kiz oldu ins diger cocugim erkek olur esimin gozunde kalmaz benim icin onemli olan saglikli olmasi..ya benim sasirdgm cin rus hepsi erkek dio ben ruyamda cil cil altin gordum fallar bana hep erkek dedi doktirda erkek dedi ama 3hafta sonra yuzde yuz kiz dedi ben kaynanama kizmistim kiz istiyo die aslinda kiz istiyo die kizmadim oglu erkek istiyo die kiz istiyodu o benim canim fln deyip mic mic opunce esim herkesn icinde beni karnimi oda sinir oluyodu bende ona kizdim Allah in gucune gitmemistir ins ben kizlari cokk severimki kizim dogunca anlicak her duamda ondan ozur diliyorum
kızlar günaydııınnnn sizin bebişin boyu kilosu ne çıktı, benim bebeğim tam bir tosuncuk olacak sanırım, 15+4'de Boyu 162cm, kilosu 153 gr 'dı. Göbek çevresi de üst sınırda çıkmış
Masallah canim oncelikle oglusun hayirli olsun..benim 160gr di kizim en son 171cim boyu vardi masallah ama sonra olaylar oldu uzuldm zayfladim oda zayiflamistir heralde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…