- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #17.921
ya kpss zor ama bide az kişi alıyolar baya asılman lazım. öğretmenleri çok severimm. ben mühendisim çalışıyorum canım. benim yaş 34Yaa ben mezun olalı 3 sene bitti. Atanamadım da
Çalışıyo musun sen? Ben dershane öğretmenliği yaptım bu sene çalışmadım eşim ilçedeydi diye.
Yazdım tatlım seni. Topigi açan kişi yapabilir onu canım ama girmiyor sanırımM mutluanne18 bitanemm ben gormedim kusura bakma lutfem hep yaziyorum ya ben gormedin mi benim kizim olcak bebegim..basta erkek dediler suan yuzde yuz kiz degismez sanirim) ben baska topiclerde gormustum konu basina anket koymuslardi yada bizim tabloda yanda cinsiyet var oraya yazabiliriz aslinda:))
gozunaydin canim bir yakisiklimiz daha oldu :)Kızzlaaarrr öğrendim cinsiyeti :) bir erkek de bana yazınnnnnnn :))))) oğlum geliyooooor gösterdi pipişiniii
ben hic dusunmeden gordum. hele ilki daha niyet bile etmemistik bebege. sabah uyaninca aglamistim anlatirken cok guzel bibebekti bence artik bebis yapalim die :)Ayy ne guzel bende hep dua ederek yatiyorum koymam gereken ismi ruyada goreyim diye ama tik yok
Bence Muhammed ismini kulagina mutlaka okut canim iki kez gormussun Vardir bi hikmeti ismiyle yasasin insallah
Asılmak hiç huyum değil ya onu evlenmeden önce yapacaktım.ya kpss zor ama bide az kişi alıyolar baya asılman lazım. öğretmenleri çok severimm. ben mühendisim çalışıyorum canım. benim yaş 34bu yaşta hamile kalınca heryerin dökülüyo işte. anca napalım.
Boşver bebişini büyüt bi sonra iş güç olur canım. en önemlisi şu an bebişlerAsılmak hiç huyum değil ya onu evlenmeden önce yapacaktım.
Mesleğimi çok seviyorum ya atanmasam da kolej dershane devam ederim bebiş bi doğsun da. Eşim de kreş açalım istersen diyor. Bakalım bi sene daha ev hanımıyım
Annem çok baskı yapıyo boşuna okudun deyip duruyor dokunuyorBoşver bebişini büyüt bi sonra iş güç olur canım. en önemlisi şu an bebişler
Masallah bebegim tebrik ederim yerim onu:))esimde col istiyodu ama bizim cinsiyet degisti kiz oldu ins diger cocugim erkek olur esimin gozunde kalmaz benim icin onemli olan saglikli olmasi..ya benim sasirdgm cin rus hepsi erkek dio ben ruyamda cil cil altin gordum fallar bana hep erkek dedi doktirda erkek dedi ama 3hafta sonra yuzde yuz kiz dedi ben kaynanama kizmistim kiz istiyo die aslinda kiz istiyo die kizmadim oglu erkek istiyo die kiz istiyodu o benim canim fln deyip mic mic opunce esim herkesn icinde beni karnimi oda sinir oluyodu bende ona kizdim Allah in gucune gitmemistir ins ben kizlari cokk severimki kizim dogunca anlicak her duamda ondan ozur diliyorum
Masallah canim oncelikle oglusun hayirli olsun..benim 160gr di kizim en son 171cim boyu vardi masallah ama sonra olaylar oldu uzuldm zayfladim oda zayiflamistir heralde..
siz calısmak istiyorsunuz ben de bırakmak, dogumdan sonra uzun bir süre calısmayacağım herhalde o kadar yoruldum ki anlatamam özel sektörde 10 aycık izin bebişimin büyümesini bile görememAnnem çok baskı yapıyo boşuna okudun deyip duruyor dokunuyor
Kocam da boşver calışma diyor biraz gaz verse ya :/
canım hemencecik sagsalim saglıklıca dönsün inşallah sağlıklıca da bulsun sizi...Üzme kendini elinden birşey gelmez çünkükızlar sinirden ağlıyorum ya, bugün eşimle sabah kahvaltısını beraber yapıcaz diye hayal ediyordum,malum bende çalışıyorum hafta sonları denk geliyoruz ki o da her hafta sonu değil, sabahın 6sında bir telefon geldi ,bugün2-3 haftalığına doğuya gittiler arkadaşlarıyla görevlendirme,zaten burdada çok çalışıyorlardı, o kadar üzüldümki gitti diye, korkuyorum zaten,o kadar doluyum ki bu olanlara
karabiberimmm: K elifbursa86: E Zeyneb21: E elcio: E vlkpnnr:E Incesizim07:E Turkuaz41: K Ayvakabuguu:K Arnavutgelinii:E CRAZYBEL:K cimcim16:E pinkperest:E kızlar cinsiyetleri yazar mısınız dedim ama hiç beni takan olmadı. Son sayfalarda gorebildiklerimi yazdım. Goremediklerim yazarsa sevinirim. Şu anki listeye göre 4 kızımız 8 erkeğimiz var. Sağlıkla doğsun minik kuşlar
kızlar sinirden ağlıyorum ya, bugün eşimle sabah kahvaltısını beraber yapıcaz diye hayal ediyordum,malum bende çalışıyorum hafta sonları denk geliyoruz ki o da her hafta sonu değil, sabahın 6sında bir telefon geldi ,bugün2-3 haftalığına doğuya gittiler arkadaşlarıyla görevlendirme,zaten burdada çok çalışıyorlardı, o kadar üzüldümki gitti diye, korkuyorum zaten,o kadar doluyum ki bu olanlara
seninkinin masallahi varmis benim dr boyu soylemedi kiloyu dedi 137 gr di 16+4te aslnda demiyorum kiyaslanio ama hadi diyim dedikızlar günaydııınnnn sizin bebişin boyu kilosu ne çıktı, benim bebeğim tam bir tosuncuk olacak sanırım, 15+4'de Boyu 162cm, kilosu 153 gr 'dı. Göbek çevresi de üst sınırda çıkmış
M mutluanne18 kuzum bana da oglan dedı doktorum değişmezse tabı teyzesı ::))karabiberimmm: K elifbursa86: E Zeyneb21: E elcio: E vlkpnnr:E Incesizim07:E Turkuaz41: K Ayvakabuguu:K Arnavutgelinii:E CRAZYBEL:K cimcim16:E pinkperest:E chibi chibi: E Mogami: E Şu anki listeye göre 4 kızımız 10 erkeğimiz oldu.
hahaa seninkinkiskancvheralde bayagiAmin canim en son ben kadinlar kulubunden arkadasima verdim kizimi deyince pesimden kovaliodu:))
canım benim ne desek bos biliyorum ama insallah hayirlisiyla gidip gelicek kotu dusunme icini ferah tut allah yardimciniz olsnkızlar sinirden ağlıyorum ya, bugün eşimle sabah kahvaltısını beraber yapıcaz diye hayal ediyordum,malum bende çalışıyorum hafta sonları denk geliyoruz ki o da her hafta sonu değil, sabahın 6sında bir telefon geldi ,bugün2-3 haftalığına doğuya gittiler arkadaşlarıyla görevlendirme,zaten burdada çok çalışıyorlardı, o kadar üzüldümki gitti diye, korkuyorum zaten,o kadar doluyum ki bu olanlara
Bol bol dua et eşin polis mi :/kızlar sinirden ağlıyorum ya, bugün eşimle sabah kahvaltısını beraber yapıcaz diye hayal ediyordum,malum bende çalışıyorum hafta sonları denk geliyoruz ki o da her hafta sonu değil, sabahın 6sında bir telefon geldi ,bugün2-3 haftalığına doğuya gittiler arkadaşlarıyla görevlendirme,zaten burdada çok çalışıyorlardı, o kadar üzüldümki gitti diye, korkuyorum zaten,o kadar doluyum ki bu olanlara
Ya eşim de tüm gün çalıştırmaz bebeği ihmal etmeyeyim diye. Kendi zaten yarim gün çalışıyor sınıf öğrt. :/siz calısmak istiyorsunuz ben de bırakmak, dogumdan sonra uzun bir süre calısmayacağım herhalde o kadar yoruldum ki anlatamam özel sektörde 10 aycık izin bebişimin büyümesini bile göremem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?