2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa ben mezun olalı 3 sene bitti. Atanamadım da
Çalışıyo musun sen? Ben dershane öğretmenliği yaptım bu sene çalışmadım eşim ilçedeydi diye.
ya kpss zor ama bide az kişi alıyolar baya asılman lazım. öğretmenleri çok severimm. ben mühendisim çalışıyorum canım. benim yaş 34 bu yaşta hamile kalınca heryerin dökülüyo işte. anca napalım.

Yazdım tatlım seni. Topigi açan kişi yapabilir onu canım ama girmiyor sanırım

Ayy ne guzel bende hep dua ederek yatiyorum koymam gereken ismi ruyada goreyim diye ama tik yok
Bence Muhammed ismini kulagina mutlaka okut canim iki kez gormussun Vardir bi hikmeti ismiyle yasasin insallah
ben hic dusunmeden gordum. hele ilki daha niyet bile etmemistik bebege. sabah uyaninca aglamistim anlatirken cok guzel bibebekti bence artik bebis yapalim die :)

Asılmak hiç huyum değil ya onu evlenmeden önce yapacaktım.
Mesleğimi çok seviyorum ya atanmasam da kolej dershane devam ederim bebiş bi doğsun da. Eşim de kreş açalım istersen diyor. Bakalım bi sene daha ev hanımıyım

Boşver bebişini büyüt bi sonra iş güç olur canım. en önemlisi şu an bebişler

yakınmış bizimkiler sevindim Zayıflamamıştır kuzum ben 49 kiloyum işte 43 den geldim bugünlere ve sürekli stres üzüntü var hayatımda bebiş bakıyor basının caresine, benim eşim biraz kilolu sanırım ona cekecek benim sıpa

Annem çok baskı yapıyo boşuna okudun deyip duruyor dokunuyor
Kocam da boşver calışma diyor biraz gaz verse ya :/
siz calısmak istiyorsunuz ben de bırakmak, dogumdan sonra uzun bir süre calısmayacağım herhalde o kadar yoruldum ki anlatamam özel sektörde 10 aycık izin bebişimin büyümesini bile göremem

kızlar sinirden ağlıyorum ya, bugün eşimle sabah kahvaltısını beraber yapıcaz diye hayal ediyordum,malum bende çalışıyorum hafta sonları denk geliyoruz ki o da her hafta sonu değil, sabahın 6sında bir telefon geldi ,bugün2-3 haftalığına doğuya gittiler arkadaşlarıyla görevlendirme,zaten burdada çok çalışıyorlardı, o kadar üzüldümki gitti diye, korkuyorum zaten,o kadar doluyum ki bu olanlara

canım hemencecik sagsalim saglıklıca dönsün inşallah sağlıklıca da bulsun sizi...Üzme kendini elinden birşey gelmez çünkü

Canım benim de erkek

Hiç sıkma canını sağ salim döner inşallah bak ben doğuda urfada yaşıyorum burda hayat normal devam ediyor yansıtıldığı kadar da bi durum yok. İçini ferah tut bol bol dua et kısa sürede döner inşallah

kızlar günaydııınnnn sizin bebişin boyu kilosu ne çıktı, benim bebeğim tam bir tosuncuk olacak sanırım, 15+4'de Boyu 162cm, kilosu 153 gr 'dı. Göbek çevresi de üst sınırda çıkmış
seninkinin masallahi varmis benim dr boyu soylemedi kiloyu dedi 137 gr di 16+4te aslnda demiyorum kiyaslanio ama hadi diyim dedi

M mutluanne18 kuzum bana da oglan dedı doktorum değişmezse tabı teyzesı ::))

canım benim ne desek bos biliyorum ama insallah hayirlisiyla gidip gelicek kotu dusunme icini ferah tut allah yardimciniz olsn

Bol bol dua et eşin polis mi :/

siz calısmak istiyorsunuz ben de bırakmak, dogumdan sonra uzun bir süre calısmayacağım herhalde o kadar yoruldum ki anlatamam özel sektörde 10 aycık izin bebişimin büyümesini bile göremem
Ya eşim de tüm gün çalıştırmaz bebeği ihmal etmeyeyim diye. Kendi zaten yarim gün çalışıyor sınıf öğrt. :/
Ben bu yıl çok sıkıldım ev bana göre değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…