2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Annem çok baskı yapıyo boşuna okudun deyip duruyor dokunuyor
Kocam da boşver calışma diyor biraz gaz verse ya :/
Bolumun ne canim esinin meslegi bende ne yazikki atanamamis ogretmenim 1onceki sene 1puanla kacrdm gecen sene 0.3 ile bu sene hastalandm cktim bise yapamadm calisamamstm zaten zor hamilelik gecirdm ilk aylar bolumum fen bilgisi

Bende 40kiloyla hamile kaldim kuzum 1.70boyum var 42.750 ydim cocugum 160gram ken suan 41.50 yim turkiyedeki olaylara uzuldm esimde polis olunca yanimizda olmuyo ona cok uzuldum ondan zayifladim ben anneme cekmisim kuzum masallah dieymde annem mesala abimi 4kilo dogurmus ama 8kilo almis kendi ins benimkide kilolu dogar ama ben bise yiyemiorm buara ne yesem midem bulaniyo

hahaa seninkinkiskancvheralde bayagi
Bana oledir kuzum bakkala bile tek gondermez bende onu kizdirmayi cok seviyorum tv deki erkekleri bile begenince hemen kopuruyo cok hosuma gidiyo sinirlenmesi ama kizima ole olmasin insallah bunun en yakin arkadasi bana nisanliyken demisti insallah kizin olmaz yenge valla acirim o kiza diye ama ben varim kiskanamaz kizimi onu cok iyi yetistirmek istiyorum insallah hepimiz basaririz iyiyi kotuyu yanlisi dogruyu kendileri zarar gormeden ogrenmelerini saglariz Amin..

Bolumun ne canim esinin meslegi bende ne yazikki atanamamis ogretmenim 1onceki sene 1puanla kacrdm gecen sene 0.3 ile bu sene hastalandm cktim bise yapamadm calisamamstm zaten zor hamilelik gecirdm ilk aylar bolumum fen bilgisi
Ben sosyal bilgiler eşim sınıfçı. :/ eşim ilk yıl atanmış ben sürünüyom. Gerçi hazırlanmadım dershanede çalıştım. Bakalım seneye belki hazırlanırım. :/
Sınırdaymışsın sen de ya yazık olmuş

Annem çok baskı yapıyo boşuna okudun deyip duruyor dokunuyor
Kocam da boşver calışma diyor biraz gaz verse ya :/
Ya bi bayanın kesinlikle çalışması taraftarıyım. bu devirde erkeğin eline bakarsan istediğini yapar erkek milleti. ama şu an bebiş olduğu için bi büyüt sonra başlarsın tekrar. anacığına kesinlikle katılıyorum tatlım

Merhaba mutlu haftasonları. Kızlar sizlere bir sorum olacak. Halsizlik ve ayak agrılarım oldugu icin doktor Calcimax-d3 diye suda eriyen bir tablet verdi. Prospektusu okudum.yuksek dozda d vitamiji icerdigi icin hamilelerde kullanması bebegin begin gelişimi için sakıncalı olabilir diyor. Hamilelerde doktor gözetiminde kullanılmalı, ilaca devam ederken hamile olduğunuzu anlarsınız doktora başvurun diyor.nasil kullaniyim şimdi ben bu ilacı. Aranızda kullanan varmı kafam iyice karıştı? ??

Can
Canım üzülme lütfen sağlıkla gitsin ve gelsin inşallah.

Doktor gözetiminde kullanıyorsun o zaman sen şimdi. Doktor bir sey demedi mi. Benim de bir ilacım gebelikte uygun değil doktor gözetimi falan olmalı diye yazıyordu. Ki doktorum da bana fazla kullanma 2 3 güne bir falan diyodu. Adını unuttum. Bulantı içindi benim.

karabiberimmm: K elifbursa86: E Zeyneb21: E elcio: E vlkpnnr:E Incesizim07:E Turkuaz41: K Ayvakabuguu:K Arnavutgelinii:E CRAZYBEL:K cimcim16:E pinkperest:E chibi chibi: E Mogami: E KGgozde: E Ozii19 : E Şu anki listeye göre 4 kızımız 12 erkeğimiz oldu.

Tebrikler kuzumm
Teşekkürler canım
Ben bel agrisi cok cekiyorum ama normalmis 6 doktorda oyle dedi normaldir heralde :)
Hatta bel agrisindan bazen oturarak kiliyorum canim sormustunya @karabiberimmmm
Bende oturarak kılıyom neyse cevaplarinizla içim rahatladı Sağolun
canim bebek kocamanda olsa hep alttan bakiolarmis ordan rahat goruluyomus arkdsm demisti hep ordan bakio demisti
Yani boşuna heveslenme ikiz yok diyon
Anladım canım nerden iyi görünüyorsa ordan baksınlar

Kızı plagiosefalili doğmuş biri olarak ben sizin yerinizde olsaydım asla kullanmazdım.
Ayak ağrısı ve halsizlik katlanılamayacak şeyler değil.
Eniştem Hollanda'da doktor,ablam da hemşire.
Onlara anlatsaydınız size en meşhur cümlelerini söylerlerdi;
"Sor bakalım,kendi karısına kullandırmış mı?"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…