- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #17.941
Tmm kuzum senin belli olmadi miYazdım tatlım seni. Topigi açan kişi yapabilir onu canım ama girmiyor sanırım
Bolumun ne canim esinin meslegi bende ne yazikki atanamamis ogretmenim 1onceki sene 1puanla kacrdm gecen sene 0.3 ile bu sene hastalandm cktim bise yapamadm calisamamstm zaten zor hamilelik gecirdm ilk aylar bolumum fen bilgisiAnnem çok baskı yapıyo boşuna okudun deyip duruyor dokunuyor
Kocam da boşver calışma diyor biraz gaz verse ya :/
Bende 40kiloyla hamile kaldim kuzum 1.70boyum var 42.750 ydim cocugum 160gram ken suan 41.50 yim turkiyedeki olaylara uzuldm esimde polis olunca yanimizda olmuyo ona cok uzuldum ondan zayifladim ben anneme cekmisim kuzum masallah dieymde annem mesala abimi 4kilo dogurmus ama 8kilo almis kendi ins benimkide kilolu dogar ama ben bise yiyemiorm buara ne yesem midem bulaniyoyakınmış bizimkiler sevindimZayıflamamıştır kuzum ben 49 kiloyum işte 43 den geldim bugünlere ve sürekli stres üzüntü var hayatımda bebiş bakıyor basının caresine, benim eşim biraz kilolu sanırım ona cekecek benim sıpa
Bana oledir kuzum bakkala bile tek gondermez bende onu kizdirmayi cok seviyorum tv deki erkekleri bile begenince hemen kopuruyo cok hosuma gidiyo sinirlenmesi ama kizima ole olmasin insallah bunun en yakin arkadasi bana nisanliyken demisti insallah kizin olmaz yenge valla acirim o kiza diye ama ben varim kiskanamaz kizimi onu cok iyi yetistirmek istiyorum insallah hepimiz basaririz iyiyi kotuyu yanlisi dogruyu kendileri zarar gormeden ogrenmelerini saglariz Amin..hahaa seninkinkiskancvheralde bayagi
Ben sosyal bilgiler eşim sınıfçı. :/ eşim ilk yıl atanmış ben sürünüyom. Gerçi hazırlanmadım dershanede çalıştım. Bakalım seneye belki hazırlanırım. :/Bolumun ne canim esinin meslegi bende ne yazikki atanamamis ogretmenim 1onceki sene 1puanla kacrdm gecen sene 0.3 ile bu sene hastalandm cktim bise yapamadm calisamamstm zaten zor hamilelik gecirdm ilk aylar bolumum fen bilgisi
Ya bi bayanın kesinlikle çalışması taraftarıyım. bu devirde erkeğin eline bakarsan istediğini yapar erkek milleti. ama şu an bebiş olduğu için bi büyüt sonra başlarsın tekrar. anacığına kesinlikle katılıyorum tatlımAnnem çok baskı yapıyo boşuna okudun deyip duruyor dokunuyor
Kocam da boşver calışma diyor biraz gaz verse ya :/
çok güzelmiş tulumm
Aynen canım ben de öyle düşünüyorumYa bi bayanın kesinlikle çalışması taraftarıyım. bu devirde erkeğin eline bakarsan istediğini yapar erkek milleti. ama şu an bebiş olduğu için bi büyüt sonra başlarsın tekrar. anacığına kesinlikle katılıyorum tatlım
Canım üzülme lütfen sağlıkla gitsin ve gelsin inşallah.kızlar sinirden ağlıyorum ya, bugün eşimle sabah kahvaltısını beraber yapıcaz diye hayal ediyordum,malum bende çalışıyorum hafta sonları denk geliyoruz ki o da her hafta sonu değil, sabahın 6sında bir telefon geldi ,bugün2-3 haftalığına doğuya gittiler arkadaşlarıyla görevlendirme,zaten burdada çok çalışıyorlardı, o kadar üzüldümki gitti diye, korkuyorum zaten,o kadar doluyum ki bu olanlara
Doktor gözetiminde kullanıyorsun o zaman sen şimdi. Doktor bir sey demedi mi. Benim de bir ilacım gebelikte uygun değil doktor gözetimi falan olmalı diye yazıyordu. Ki doktorum da bana fazla kullanma 2 3 güne bir falan diyodu. Adını unuttum. Bulantı içindi benim.Merhaba mutlu haftasonları. Kızlar sizlere bir sorum olacak. Halsizlik ve ayak agrılarım oldugu icin doktor Calcimax-d3 diye suda eriyen bir tablet verdi. Prospektusu okudum.yuksek dozda d vitamiji icerdigi icin hamilelerde kullanması bebegin begin gelişimi için sakıncalı olabilir diyor.Hamilelerde doktor gözetiminde kullanılmalı, ilaca devam ederken hamile olduğunuzu anlarsınız doktora başvurun diyor.nasil kullaniyim şimdi ben bu ilacı. Aranızda kullanan varmı kafam iyice karıştı? ??
Teşekkürler canımTebrikler kuzumm
Bende oturarak kılıyom neyse cevaplarinizla içim rahatladı SağolunBen bel agrisi cok cekiyorum ama normalmis 6 doktorda oyle dedi normaldir heralde :)
Hatta bel agrisindan bazen oturarak kiliyorum canim sormustunya @karabiberimmmm
Yani boşuna heveslenme ikiz yok diyoncanim bebek kocamanda olsa hep alttan bakiolarmis ordan rahat goruluyomus arkdsm demisti hep ordan bakio demisti
Malesef canım 2 hafta sonra ogrenecegim inşallahTmm kuzum senin belli olmadi mi
Gözün aydın canım :)Kızzlaaarrr öğrendim cinsiyeti :) bir erkek de bana yazınnnnnnn :))))) oğlum geliyooooor gösterdi pipişiniii
Bebek strese girince karin sertlesiyormus germe bebisi vivaldi dinlette biraz rahatlasin canim sende ayaklarini yuksege kaldirip biraz dinlen gececektir insallah canimevet çevresi ve sertleşti çok. bişi yoktur herhalde ya.
Topigi açan kişi yazabilir listeye. Fakat girmiyor sanırımCinsiyetler tabloya islenmiyor mu kizlar
Yediği önünde yemediği arkadında ne stresine giriyomuş kız buBebek strese girince karin sertlesiyormus germe bebisi vivaldi dinlette biraz rahatlasin canim sende ayaklarini yuksege kaldirip biraz dinlen gececektir insallah canim
Kızı plagiosefalili doğmuş biri olarak ben sizin yerinizde olsaydım asla kullanmazdım.Merhaba mutlu haftasonları. Kızlar sizlere bir sorum olacak. Halsizlik ve ayak agrılarım oldugu icin doktor Calcimax-d3 diye suda eriyen bir tablet verdi. Prospektusu okudum.yuksek dozda d vitamiji icerdigi icin hamilelerde kullanması bebegin begin gelişimi için sakıncalı olabilir diyor.Hamilelerde doktor gözetiminde kullanılmalı, ilaca devam ederken hamile olduğunuzu anlarsınız doktora başvurun diyor.nasil kullaniyim şimdi ben bu ilacı. Aranızda kullanan varmı kafam iyice karıştı? ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?