2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben ruyalarimda hep erkek gorurdum :) hep erkek ismi dusundum burdan da bilen bilir :)) annenin icine doguyormus valla :)

Ben ruyalarimda hep erkek gorurdum :) hep erkek ismi dusundum burdan da bilen bilir :)) annenin icine doguyormus valla :)
Oyyy bi oğluş daha geliomuş topiğimize :))
Ben evlenmeden öncede evlendikten anra hel aynı kız çocuğunu görüodum kuzum çok tuhaf değil mi :) ama hamile kaldıktan snra erkek gördüm bir kere , ama kızım olcakmkş

ya kızlar kasıklara değilde üst taraflara sancı giriyo böle bıçak saplayıp çıkarıyolar sanki. geçiyo sonra. önemli bişi varmıdır ki rahatsız etti baya.

ya kızlar kasıklara değilde üst taraflara sancı giriyo böle bıçak saplayıp çıkarıyolar sanki. geçiyo sonra. önemli bişi varmıdır ki rahatsız etti baya.
Göbek deliği çevresi mi ben o civarda sancı oluyor.ama bilemiycem genişliyosun ondan mıdır ya da gaz olabilir.

Ayrica bıçak saplandi mi sana daha once nerden biliyon ağrısını öyle olsa kımıldayamazdın bıçak saplanmasıymış ne üçkağıtçıyız ben de bazen şiş batırıyolar diyom sanki daha önce şişlenmişim de

karabiberimmm: K elifbursa86: E Zeyneb21: E elcio: E vlkpnnr:E Incesizim07:E Turkuaz41: K Ayvakabuguu:K Arnavutgelinii:E CRAZYBEL:K cimcim16:E pinkperest:E kızlar cinsiyetleri yazar mısınız dedim ama hiç beni takan olmadı. Son sayfalarda gorebildiklerimi yazdım. Goremediklerim yazarsa sevinirim. Şu anki listeye göre 4 kızımız 8 erkeğimiz var. Sağlıkla doğsun minik kuşlar

allah seni bildiği gibi yapsın kız. insan saplanmış gibi hissedebilir. sende ayinlere katılıyon herhalde şiş miş soktuğuna göre benim kızı alacak olan senmiydin kaynana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…