- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #17.881
Ahahahhshsjs :)) hadi Türkiye tamamda yurtdışındakilerle napcaz bakalım :))doktorumun kesin talimatı var de. mesela kalbinde pil takılı insanlar geçmiyo. dahada zorlarsa çak ağzına 2 tane
ay ben daha öğrenemedim kiKızlar azınlıkta gibi :)) ii korumak lazım kızlarımızı
Anammmmm kıyamammm ne zmn gitceksn doktora??ay ben daha öğrenemedim ki
29 temmuzda gidicem bitanem. inşallah gösterir bu sefer ya? yurtdışında napacan sen?Anammmmm kıyamammm ne zmn gitceksn doktora??
Ben ruyalarimda hep erkek gorurdum :) hep erkek ismi dusundum burdan da bilen bilir :)) annenin icine doguyormus valla :)Tebrik ederim. Hayirli saglikli evlat olur insaAllah. Erkek cok mu topikte? 30 temmuz kontrolum var cok merak ediyorum 8 sene sonra gelen mucizemiz kiz mi erkek mi diye:) Erkek olursa ismi hazor Muhammed Yahya veya Muhammed Burak. Ama kiz olursa isim bulamadim henuz :) hayirlisi artik. Icimden erkekmis gibi geliyor ama bakalim tutacak mi :)
İnşallah canımmm bizimkide göstermiodu bu hafta gördük sonunda :))29 temmuzda gidicem bitanem. inşallah gösterir bu sefer ya? yurtdışında napacan sen?
Oyyy bi oğluş daha geliomuş topiğimize :))Ben ruyalarimda hep erkek gorurdum :) hep erkek ismi dusundum burdan da bilen bilir :)) annenin icine doguyormus valla :)
inşallah bakalım. dikkat kendine gavur memleketlerindeİnşallah canımmm bizimkide göstermiodu bu hafta gördük sonunda :))
İş için gitcen canımm 1hafta sonra dönücem..
Göbek deliği çevresi mi ben o civarda sancı oluyor.ama bilemiycem genişliyosun ondan mıdır ya da gaz olabilir.ya kızlar kasıklara değilde üst taraflara sancı giriyo böle bıçak saplayıp çıkarıyolar sanki. geçiyo sonra. önemli bişi varmıdır ki rahatsız etti baya.
evet çevresi ve sertleşti çok. bişi yoktur herhalde ya.Göbek deliği çevresi mi ben o civarda sancı oluyor.ama bilemiycem genişliyosun ondan mıdır ya da gaz olabilir.
Mesajimi bi daa oku ekleme yaptimevet çevresi ve sertleşti çok. bişi yoktur herhalde ya.
allah seni bildiği gibi yapsın kız. insan saplanmış gibi hissedebilir. sende ayinlere katılıyon herhalde şiş miş soktuğuna göre benim kızı alacak olan senmiydin kaynanaGöbek deliği çevresi mi ben o civarda sancı oluyor.ama bilemiycem genişliyosun ondan mıdır ya da gaz olabilir.
Ayrica bıçak saplandi mi sana daha once nerden biliyon ağrısını öyle olsa kımıldayamazdın bıçak saplanmasıymış ne üçkağıtçıyız ben de bazen şiş batırıyolar diyom sanki daha önce şişlenmişim de
günaydınnnGünaydın annecikler :)
Günaydın canımGünaydın annecikler :)
Evet bendim ama daha ikimizin de cinsiyeti belli değil gelin güvey olduk öyleallah seni bildiği gibi yapsın kız. insan saplanmış gibi hissedebilir. sende ayinlere katılıyon herhalde şiş miş soktuğuna göre benim kızı alacak olan senmiydin kaynana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?