2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Dün gece 1'de eşim küçük bi çanta hazırlatıp annemlere getirdi. Bi süre burada kalacakmışız. Sebebinin ne olduğunu da doğru düzgün bilmiyorum.

Ya eşim de tüm gün çalıştırmaz bebeği ihmal etmeyeyim diye. Kendi zaten yarim gün çalışıyor sınıf öğrt. :/
Ben bu yıl çok sıkıldım ev bana göre değil.
Kendinize bir hobi bulun en iyisi bu sanırım :) rahat calışma koşulları olan iş yeri olsa anneler de orada çalışsa ne güzel olurdu :)

Canım benide ekleyebilirsin Erkek bebeiş kısmetse.
Dün gece 1'de eşim küçük bi çanta hazırlatıp annemlere getirdi. Bi süre burada kalacakmışız. Sebebinin ne olduğunu da doğru düzgün bilmiyorum.
Canım ortalık malum karıştı, gözü dönmüş leş kargaları polis ve askerleri geçtiler ailelerinide zarar vermek istiyor diye, tedbir amaçlı annenlere göndermiştir.

canım hepsini korusun Allah ya sen doğudaydın dimi
Canim korkma cok zor durum benim psikolojim bozuldu mesala ama ins hersey yoluna gircek benim esim hep operasyonlarda burdaki kizlar bilirler ne cektigimi ben 2gun haber alamistm bebegimi dusurcem sandim korkma nerye geliyo esin urfa mi diyarbakir mi adiyaman mi

Nereye gitti esin bu ara calismalar var burda yazmamizda gerci dogru degilde korkma canim binlerce kisi var.. ins kimseye bise olmaz kizlar hamileyiz dua edelim nolur askere polise onlarin ailelerine

Erkek bebek ayi galibiyetle insallah benim de ogluslarim olur kızım var
Benim kizim olcak canim..amin sana gonulden diorm insallah senin yerinde olsam bende ck isterdim benim ilk cocugm ama oglan istiyodu esim cok ama kismet deglmis saglikli olsun onemli olan o..senin ins ogluslarin olur ohh ne tatli:)

Hayirlisi olsun be kuzum olmayinca olmuyo bolumunde atamasi zor senin ins olur ataniriz bizde

karabiberimmm: K elifbursa86: E Zeyneb21: E elcio: E vlkpnnr:E Incesizim07:E Turkuaz41: K Ayvakabuguu:K Arnavutgelinii:E CRAZYBEL:K cimcim16:E pinkperest:E chibi chibi: E Mogami: E KGgozde: E Ozii19 : E kartanesi14_14 : E Güncel liste: 4 KIZ 13 ERKEK

O ne demekmiş sormadınmı noldu diye?
Lojmanda oturmayanların tedbir alması istenmiş diyo ama o kadarcık değil biliyorum.
Çünkü geçen gece yan siteden silah sesleri geldi. 15 dakika sonra eşim geldi sordum ne oldu diye.
İhbar gelmiş silahlı bi kaç kişi binanın dibinde bekliyomuş. Ekipleri görünce kaçmışlar. Başka da anlatmıyo.

Benim kizim olcak canim..amin sana gonulden diorm insallah senin yerinde olsam bende ck isterdim benim ilk cocugm ama oglan istiyodu esim cok ama kismet deglmis saglikli olsun onemli olan o..senin ins ogluslarin olur ohh ne tatli:)
Erkekler genelde oğlan istiyorlar ama kız çocuklarına daha düşkün oluyorlar. Benim eşim kızının hastası resmen iyiki kızım olmuş deyip duruyo kızım da babasına benden çok düşkün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…