- 8 Haziran 2015
- 106
- 65
- 13
- 32
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #17.981
Hahahayt ocak da hep oğluşlarımız mı olcaakkk13 erkekben de variimm
maşallah bebike. daha önce ne kadar önde gıdyordu?Saol canımmmm :) büyümüş kuzucuk 4 gün daha ileride çıktı. Artık boyunu ölçemiyoruz ultrasona sığmadı :)
sen doktorunu değiştir bence canım.Merhaba mutlu haftasonları. Kızlar sizlere bir sorum olacak. Halsizlik ve ayak agrılarım oldugu icin doktor Calcimax-d3 diye suda eriyen bir tablet verdi. Prospektusu okudum.yuksek dozda d vitamiji icerdigi icin hamilelerde kullanması bebegin begin gelişimi için sakıncalı olabilir diyor.Hamilelerde doktor gözetiminde kullanılmalı, ilaca devam ederken hamile olduğunuzu anlarsınız doktora başvurun diyor.nasil kullaniyim şimdi ben bu ilacı. Aranızda kullanan varmı kafam iyice karıştı? ??
Yoo biz kiz istiyoduk ama ilki erkek olsun diyoduk yerim kizin var ozaman simdi farkli olsun ozaman sen ne istiyosun bilmiyorumda biz kaynanama azcik inat yaptik kuzum kiz istiyodu o die inada bindirdik:))cunku o hep beni eziyo oglu bana ne isterse tam tersini istiyo orda burda oglumu avcuna almasin kizi olsun diyomus ne alakaysa kizim buyusun anlatcam hepsini tukursun suratina ahahah saka saka yapmam ben istesem her turlu avcuma alirimda yapmiyorumErkekler genelde oğlan istiyorlar ama kız çocuklarına daha düşkün oluyorlar. Benim eşim kızının hastası resmen iyiki kızım olmuş deyip duruyo kızım da babasına benden çok düşkün.
Iki erkekte benim olacak inşallah.bu sene kesinlikle erkek senesikarabiberimmm: K elifbursa86: E Zeyneb21: E elcio: E vlkpnnr:E Incesizim07:E Turkuaz41: K Ayvakabuguu:K Arnavutgelinii:E CRAZYBEL:K cimcim16:E pinkperest:E chibi chibi: E Mogami: E KGgozde: E Ozii19 : E kartanesi14_14 : E Güncel liste: 4 KIZ 13 ERKEK
Valla saçını başını yolsun ne manyak kaynanaymışYoo biz kiz istiyoduk ama ilki erkek olsun diyoduk yerim kizin var ozaman simdi farkli olsun ozaman sen ne istiyosun bilmiyorumda biz kaynanama azcik inat yaptik kuzum kiz istiyodu o die inada bindirdik:))cunku o hep beni eziyo oglu bana ne isterse tam tersini istiyo orda burda oglumu avcuna almasin kizi olsun diyomus ne alakaysa kizim buyusun anlatcam hepsini tukursun suratina ahahah saka saka yapmam ben istesem her turlu avcuma alirimda yapmiyorum
Dün gece 1'de eşim küçük bi çanta hazırlatıp annemlere getirdi. Bi süre burada kalacakmışız. Sebebinin ne olduğunu da doğru düzgün bilmiyorum.
evet canım
Canim korkma cok zor durum benim psikolojim bozuldu mesala ama ins hersey yoluna gircek benim esim hep operasyonlarda burdaki kizlar bilirler ne cektigimi ben 2gun haber alamistm bebegimi dusurcem sandim korkma nerye geliyo esin urfa mi diyarbakir mi adiyaman mi
Canım valla bilemiyorum hiç belli olmuyor, yüzde verdi mi yoksa kız mı dedi. Listeye ekleyeyim mi15+1de kiz dediler yanilma olma ihtimali varmi acaba
Amin canimmmValla saçını başını yolsun ne manyak kaynanaymışNe alaka bizim kızımız var eşim avucumda ben de iki duyguyu yaşamak için oğlum olmasını çok isterim ama kızımın kız kardeşi olursa yine cok mutlu olurum. Allahım hayırlısını versin. Sağlıklı olsun onemli olan o.
hahaa ikiz olaydi zaten cikardi canikommmTeşekkürler canım
Bende oturarak kılıyom neyse cevaplarinizla içim rahatladı Sağolun
Yani boşuna heveslenme ikiz yok diyon
Anladım canım nerden iyi görünüyorsa ordan baksınlar
gozunaydin oglusun canimCanım benide ekleyebilirsin Erkek bebeiş kısmetse.
Canım ortalık malum karıştı, gözü dönmüş leş kargaları polis ve askerleri geçtiler ailelerinide zarar vermek istiyor diye, tedbir amaçlı annenlere göndermiştir.
kiz cocuklari cok cilveli babaya karsi bide kibarlar insanin icine sokasi gelio. benim esimde kiz cocuguna bayilio kizim olsun derdi hep onceden. kizmet erkekmis. saglikli olsnda insallah 2. kiz olurErkekler genelde oğlan istiyorlar ama kız çocuklarına daha düşkün oluyorlar. Benim eşim kızının hastası resmen iyiki kızım olmuş deyip duruyo kızım da babasına benden çok düşkün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?