2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

karabiberimmm: K elifbursa86: E Zeyneb21: E elcio: E vlkpnnr:E Incesizim07:E Turkuaz41: K Ayvakabuguu:K Arnavutgelinii:E CRAZYBEL:K cimcim16:E pinkperest:E chibi chibi: E Mogami: E KGgozde: E Ozii19 : E kartanesi14_14 : E sweetgiirl: K sehriistanbul : E Güncel liste: 5 KIZ 14 ERKEK

Kızlar merhaba. Ben dün 12+4 de ikili için ultrasona girdim. CRL 62mm, NT 1.2 mm cıktı. Kan sonucu da pazartesi çıkack. İnşallah her şey yolundadr. Cinsiyet için henüz çok erken ddi ama ben kız hissedyrm, bakalım nolck :/

sen doktorunu değiştir bence canım.
ota b.ka ilaç veren doktorları hiç sevmiyorum ben.
şuan kullandıgım tek ilaç tiroit

Erkekler genelde oğlan istiyorlar ama kız çocuklarına daha düşkün oluyorlar. Benim eşim kızının hastası resmen iyiki kızım olmuş deyip duruyo kızım da babasına benden çok düşkün.
Yoo biz kiz istiyoduk ama ilki erkek olsun diyoduk yerim kizin var ozaman simdi farkli olsun ozaman sen ne istiyosun bilmiyorumda biz kaynanama azcik inat yaptik kuzum kiz istiyodu o die inada bindirdik:))cunku o hep beni eziyo oglu bana ne isterse tam tersini istiyo orda burda oglumu avcuna almasin kizi olsun diyomus ne alakaysa kizim buyusun anlatcam hepsini tukursun suratina ahahah saka saka yapmam ben istesem her turlu avcuma alirimda yapmiyorum

Iki erkekte benim olacak inşallah.bu sene kesinlikle erkek senesi

Valla saçını başını yolsun ne manyak kaynanaymış Ne alaka bizim kızımız var eşim avucumda ben de iki duyguyu yaşamak için oğlum olmasını çok isterim ama kızımın kız kardeşi olursa yine cok mutlu olurum. Allahım hayırlısını versin. Sağlıklı olsun onemli olan o.

Dün gece 1'de eşim küçük bi çanta hazırlatıp annemlere getirdi. Bi süre burada kalacakmışız. Sebebinin ne olduğunu da doğru düzgün bilmiyorum.

Kızlar Rabbim sizin eşlerinizin ve diger polis asker ve ailelerinin Yardımcısı olsun. Bu aralar siviller de tehlike altinda artik Rabbim hayırlara çıkarsın çok korkuyorum hamileyiz evlatlarımız olacak böyle bir ülkede umarim düzelir her şey. Ben şuan diyarbakırdayım memlekete geldim anneme evden dışarı adım alamıyoruz malesef olaylar şuan bile var belirli yerlerde. Eşim urfada bugün gelecek beni almaya nasıl korkuyorum. Sizi düşünemiyorum bile Rabbim yardimcılarınız olsun bol dua vatanımız milletimiz için.

karabiberimmm: K elifbursa86: E Zeyneb21: E elcio: E vlkpnnr:E Incesizim07:E Turkuaz41: K Ayvakabuguu:K Arnavutgelinii:E CRAZYBEL:K cimcim16:E pinkperest:E chibi chibi: E Mogami: E KGgozde: E Ozii19 : E kartanesi14_14 : E sweetgiirl: K sehriistanbul : E crazynose: K Midwife85 : E&E (ikiz) Güncel liste: 6 KIZ 16 ERKEK

A
Amin canimmm

http://www.cintakvimi.org/ kizlar nisan ayi genelde hep erkek cin takviminde benimkide erkek ama tutmadi benim kiz oldu ama genel wrkek bakin...cin yasi hesaplarken mart ile ocak arasi 2 yas marttan sonra 1 yas ekliyorsunuz hamile kalfiginiz ayda yani nisandan bakiyosunuz otomotikte var hesaplayan site bizim ayimiz hep erkekmis..kimlerin tutmadi kimlerin tuttu hesaplayin bakalim

gozunaydin oglusun canim

Kızlarrrr canlarım herkese merhaba,

bayagı uzun zamandır giremedim,benim 4. aya kadar çok fenaydı (bulantılar vs çok şükür %100 olmasada daha iyiyim şuarada sıcaklarla başım dertte,sürekli bayılacak gibi oluyorum..) hem ondan hem taşınma, yerleşme sonra memlekete gitme falan derken..şimdi büyük bi özlemle girdimki
CRAZYBEL cim senin yazdıklarını gördüm..
çoğunluk cinsiyeti öğrenmiş crazybel cim seninde kız galiba çok sevindimm benimde kız :)))
herkese bebişleri hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin..ben de öğrndim bu hafta kız dedi dr um..önce bi hayalkırıklığı oldu ki çevremdeki herkes kesin erkek diyordu erkek isteyenler rüyada görenler vs vs bu bende şuan acaip bi vicdanazabı yapıyor bebeğime haksızlık ettim gönlümden erkek geçiyordu bana küsermi diye (

herkese keyifli sağlıklı günler ve çoook mutlu rahat bi hamilelik diliyorum fıstıklar ) ilk 4 ay çektik inş sonrasında azcık rahat ederizzz...

Erkekler genelde oğlan istiyorlar ama kız çocuklarına daha düşkün oluyorlar. Benim eşim kızının hastası resmen iyiki kızım olmuş deyip duruyo kızım da babasına benden çok düşkün.
kiz cocuklari cok cilveli babaya karsi bide kibarlar insanin icine sokasi gelio. benim esimde kiz cocuguna bayilio kizim olsun derdi hep onceden. kizmet erkekmis. saglikli olsnda insallah 2. kiz olur

CRAZYBEL cim çin takvimine göre benim doğru çıkmış(32 yaşındayım+1 yapınca 33 nisan kız gösteriyor) ben eskiden bakmıştım ama yanlış bakmışım ,orda yaşa eklenmesi gereken +1 yapmamıştım,32 nisan erkekti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…