- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #18.001
canim gozun aydin kizcen oluyormus. sagsalim kucagimiza alalim insallah canimKızlarrrr canlarım herkese merhaba,
bayagı uzun zamandır giremedim,benim 4. aya kadar çok fenaydı (bulantılar vs çok şükür %100 olmasada daha iyiyim şuarada sıcaklarla başım dertte,sürekli bayılacak gibi oluyorum..) hem ondan hem taşınma, yerleşme sonra memlekete gitme falan derken..şimdi büyük bi özlemle girdimki
CRAZYBEL cim senin yazdıklarını gördüm..
çoğunluk cinsiyeti öğrenmiş crazybel cim seninde kız galiba çok sevindimm benimde kız :)))
herkese bebişleri hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin..ben de öğrndim bu hafta kız dedi dr um..önce bi hayalkırıklığı oldu ki çevremdeki herkes kesin erkek diyordu erkek isteyenler rüyada görenler vs vs bu bende şuan acaip bi vicdanazabı yapıyor bebeğime haksızlık ettim gönlümden erkek geçiyordu bana küsermi diye(
herkese keyifli sağlıklı günler ve çoook mutlu rahat bi hamilelik diliyorum fıstıklar) ilk 4 ay çektik inş sonrasında azcık rahat ederizzz...
beeennnn
benimki erkek gosterio erkek olacak insallah :) kiz senin kaynananin aklina hee... ne tuhaf. ne alakaymis kiz olursa eline alir ne cins cins fikirleri var. benimkide kiz olaydi kizinin cocugunn kiyaftlerinin hepsini bana verceklermis kiyafet almazsnz kiz olursa namazlarda hep allahtan kiz istiyorum diodu. bende hayirlisi saglikli olsnda farketmez diodum allah artik neyin hayirlisini verdi bilmem :) kiz olaydi kiyafet alirsin almazsn kavgasimi olurduda erkek nasip etti :) smdi seneye gorumcemde bebis yapcak erkek olursa ozaman gostercem onlara. bakalim benim verceklerimi alcaklrmi inadima veririm dicem senin erkege bisi almana gerek yok bziimkileri giysin dicem hahaha yasasin kotulukhttp://www.cintakvimi.org/ kizlar nisan ayi genelde hep erkek cin takviminde benimkide erkek ama tutmadi benim kiz oldu ama genel wrkek bakin...cin yasi hesaplarken mart ile ocak arasi 2 yas marttan sonra 1 yas ekliyorsunuz hamile kalfiginiz ayda yani nisandan bakiyosunuz otomotikte var hesaplayan site bizim ayimiz hep erkekmis..kimlerin tutmadi kimlerin tuttu hesaplayin bakalim
benimki erkek gosterio erkek olacak insallah :) kiz senin kaynananin aklina hee... ne tuhaf. ne alakaymis kiz olursa eline alir ne cins cins fikirleri var. benimkide kiz olaydi kizinin cocugunn kiyaftlerinin hepsini bana verceklermis kiyafet almazsnz kiz olursa namazlarda hep allahtan kiz istiyorum diodu. bende hayirlisi saglikli olsnda farketmez diodum allah artik neyin hayirlisini verdi bilmem :) kiz olaydi kiyafet alirsin almazsn kavgasimi olurduda erkek nasip etti :) smdi seneye gorumcemde bebis yapcak erkek olursa ozaman gostercem onlara. bakalim benim verceklerimi alcaklrmi inadima veririm dicem senin erkege bisi almana gerek yok bziimkileri giysin dicem hahaha yasasin kotuluk
Amin canım inşallahkiz cocuklari cok cilveli babaya karsi bide kibarlar insanin icine sokasi gelio. benim esimde kiz cocuguna bayilio kizim olsun derdi hep onceden. kizmet erkekmis. saglikli olsnda insallah 2. kiz olur
cok karisti ortalik iyiki esim astsubayliggi birakmis diyorum yoksa o suan kesin. urfada olurdu tanklarin basinda. bugun bi haber okttu silopide koyu basmislar galiba bak benim sarki yaptgm yer dedi icim gitti. aklim hep asker polis eslerinde biz kurtulduk allah im onlari da koru diyorum. dun is cikisi metroya bindim esim kendine dikkat et diye msj atmisti sabah ve aksam. anlayamadm nie dedi die. metroya binince anladimki bursada canli bomba varmis kadinla adm konusuodu. icime ates basti dua ede ede 4 durak geldim. bide iki cocuk vardi iside benzio sakalli asker pantlnlu donup.donup onlara baktım onlerindeniki canta aha dedim bomba.. heryerimden ter bosaldi cocuk bi onceki durakta innce rahatladm. Allah korusun en rahat yer metro. hem kalabalik hemde saolsn guvenlik sifir. Allah im bizi bu pisliklerden korusun kurtarsin tez zamandaKızlar Rabbim sizin eşlerinizin ve diger polis asker ve ailelerinin Yardımcısı olsun. Bu aralar siviller de tehlike altinda artik Rabbim hayırlara çıkarsın çok korkuyorum hamileyiz evlatlarımız olacak böyle bir ülkedeumarim düzelir her şey. Ben şuan diyarbakırdayım memlekete geldim anneme evden dışarı adım alamıyoruz malesef olaylar şuan bile var belirli yerlerde. Eşim urfada bugün gelecek beni almaya nasıl korkuyorum. Sizi düşünemiyorum bile Rabbim yardimcılarınız olsun bol dua vatanımız milletimiz için.
aynen öyle yapacaksın.
Dün de urfada iki canlı bomba yakalanmış aklım çıktı nasıl korktum hemen eşimi aradım :/cok karisti ortalik iyiki esim astsubayliggi birakmis diyorum yoksa o suan kesin. urfada olurdu tanklarin basinda. bugun bi haber okttu silopide koyu basmislar galiba bak benim sarki yaptgm yer dedi icim gitti. aklim hep asker polis eslerinde biz kurtulduk allah im onlari da koru diyorum. dun is cikisi metroya bindim esim kendine dikkat et diye msj atmisti sabah ve aksam. anlayamadm nie dedi die. metroya binince anladimki bursada canli bomba varmis kadinla adm konusuodu. icime ates basti dua ede ede 4 durak geldim. bide iki cocuk vardi iside benzio sakalli asker pantlnlu donup.donup onlara baktım onlerindeniki canta aha dedim bomba.. heryerimden ter bosaldi cocuk bi onceki durakta innce rahatladm. Allah korusun en rahat yer metro. hem kalabalik hemde saolsn guvenlik sifir. Allah im bizi bu pisliklerden korusun kurtarsin tez zamanda
Bitanemmmmm hosgeldinnnn cok gecmis olsun ayni durumlari yasamisiz bendede o vicdan azabi var aynen ama doktorun sucu bana ilk erkek dedi yoksa kizima bukadar sasirmazdim bende kotuyum ebbegm midem bulanio sanirim bizim kizlar rapunzel gibi sacli dogcak herkes ole dio sanada mutlu bi hamilelik diliyorum bitanem yorma artik kendini:)Kızlarrrr canlarım herkese merhaba,
bayagı uzun zamandır giremedim,benim 4. aya kadar çok fenaydı (bulantılar vs çok şükür %100 olmasada daha iyiyim şuarada sıcaklarla başım dertte,sürekli bayılacak gibi oluyorum..) hem ondan hem taşınma, yerleşme sonra memlekete gitme falan derken..şimdi büyük bi özlemle girdimki
CRAZYBEL cim senin yazdıklarını gördüm..
çoğunluk cinsiyeti öğrenmiş crazybel cim seninde kız galiba çok sevindimm benimde kız :)))
herkese bebişleri hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin..ben de öğrndim bu hafta kız dedi dr um..önce bi hayalkırıklığı oldu ki çevremdeki herkes kesin erkek diyordu erkek isteyenler rüyada görenler vs vs bu bende şuan acaip bi vicdanazabı yapıyor bebeğime haksızlık ettim gönlümden erkek geçiyordu bana küsermi diye(
herkese keyifli sağlıklı günler ve çoook mutlu rahat bi hamilelik diliyorum fıstıklar) ilk 4 ay çektik inş sonrasında azcık rahat ederizzz...
kiz hediye alioduk hediyeyi bile cokkk sonra gydiriodu oda kaynanam diince yada esime diodum sorsana nie gydirmio die. bi biyerden elbise istemisti kendi gormus onu çok gydirdi onu da kendi istedgi icin heralde. ben siifir veriom gydrmio ben ikinci el gydircem... ha hakkini yiyemem cok temiz herseyi kaliteli ama hepsini alsam ben ne alicam. esime dedim kirmamak icin hayir diyemem ama hepsini alinca biz ne alicaz. hediye alirken bile onumu alsak bunumu alsak diyoruz ben kendi evladima alirim buna kimse engel olamaz. onlar hala cok aliyoruz diolar ama kendilerine engel olamiyolar biz nasi olcaz ilk cocuk dedim. esimde bende istemem sen bosver konussunlar bi iki bisi aliriz hepsini almak gbi bisi sozkonusu olamaz sonucta zevkimiz baska demisti. saolsun benim kociskom yaaa karisini hic uzmezaynen öyle yapacaksın.
çok mantıklı
kendi cocuguna gelınce alıyor mu bakalım
Anladm bitanem ben suan 25 yasindayim 24 25 26 27 hep erkekti bebegm ama benim yanlis cikti rus takvimide yanlis cikti kisaca prensesimm geliyo adinida kumsal dusunuyorum senin ilk miydi bebgmCRAZYBEL cim çin takvimine göre benim doğru çıkmış(32 yaşındayım+1 yapınca 33 nisan kız gösteriyor) ben eskiden bakmıştım ama yanlış bakmışım ,orda yaşa eklenmesi gereken +1 yapmamıştım,32 nisan erkekti :)
amin canim allahim ordaki herkesi korusun bu köpeklerdenDün de urfada iki canlı bomba yakalanmış aklım çıktı nasıl korktum hemen eşimi aradım :/
Rabbim görevi bunların içinde olanlara sabır versin biz yine çıkmayız falan korunuruz. Rabbim sen koru.
Ohhhh yap minnosum yap kendilerine istemediklerini bize istiyolar benim kaynanam hep erkek istemis istedigi gibi olmus hicte kizi olmamis cunku kayinbabam erlekleri cok seviyomus kendide ole ogluda ona cekmis kaynanam bunu bana bekarken anlatmisti ama ona inat kiz istedi herkese soledi hidrellezde dua etmis fln ya bebegm bem degistigine inaniyorum ama diorm ins Allahin gucune gitmemistir ne farketcek ben sadece inadina istedim banada yigeninin kiz kiyafetlerini verceklermis alirim ben hic sorun degil ama Allah bana yaptiklarini yasatcak ona inaniyorum..ama aradim ben bunu ogrendigim gun dedim anne cinsiyet kizmis yuzde yuz oda dedi ama doktor erkek dedi dedm bilememis 2foktora gittik kiz dedi dedim aa cok sevindim ama oglum uzulmustur sende oglun oluncaya kadar dogurursun dedi bende dedim bana baksana hep kiz diodun oglunun istedigini bile bile sen ne bicim annesin simdide dogur diyosun dogurmucam dedim oglunun gozunde kalsin benim annem ben ne istersem onu ister dedim buda kapadi suratima iki gun sonra aradi ben acmadim sonra esimle kavga kiyamet..ama benim hakli oldugumu bildigi icin esim uzatmadi ole kuzum olaylar belkide hayirlisi boleydi..Allah bilir..benimki erkek gosterio erkek olacak insallah :) kiz senin kaynananin aklina hee... ne tuhaf. ne alakaymis kiz olursa eline alir ne cins cins fikirleri var. benimkide kiz olaydi kizinin cocugunn kiyaftlerinin hepsini bana verceklermis kiyafet almazsnz kiz olursa namazlarda hep allahtan kiz istiyorum diodu. bende hayirlisi saglikli olsnda farketmez diodum allah artik neyin hayirlisini verdi bilmem :) kiz olaydi kiyafet alirsin almazsn kavgasimi olurduda erkek nasip etti :) smdi seneye gorumcemde bebis yapcak erkek olursa ozaman gostercem onlara. bakalim benim verceklerimi alcaklrmi inadima veririm dicem senin erkege bisi almana gerek yok bziimkileri giysin dicem hahaha yasasin kotuluk
konu temızlık degıl ki.. insan heves edıyor kendı almayakiz hediye alioduk hediyeyi bile cokkk sonra gydiriodu oda kaynanam diince yada esime diodum sorsana nie gydirmio die. bi biyerden elbise istemisti kendi gormus onu çok gydirdi onu da kendi istedgi icin heralde. ben siifir veriom gydrmio ben ikinci el gydircem... ha hakkini yiyemem cok temiz herseyi kaliteli ama hepsini alsam ben ne alicam. esime dedim kirmamak icin hayir diyemem ama hepsini alinca biz ne alicaz. hediye alirken bile onumu alsak bunumu alsak diyoruz ben kendi evladima alirim buna kimse engel olamaz. onlar hala cok aliyoruz diolar ama kendilerine engel olamiyolar biz nasi olcaz ilk cocuk dedim. esimde bende istemem sen bosver konussunlar bi iki bisi aliriz hepsini almak gbi bisi sozkonusu olamaz sonucta zevkimiz baska demisti. saolsun benim kociskom yaaa karisini hic uzmez
Amin canimm gecen balkon acik uyumusum sicakti hamileyim bian uyumusum esim okadar bagirdiki bana cok uzuldum o operasyondaydi sonra ben agladm oda uzuldu sarildi fln hepimizin psikolojisi bozuldu amin T the angellll Allah acimasiz insanlardan korusun bizi M mutluanne18 saol kuzm valla siz olmazsaniz kafayi yerdim iyiki varsiniz:)))Dün de urfada iki canlı bomba yakalanmış aklım çıktı nasıl korktum hemen eşimi aradım :/
Rabbim görevi bunların içinde olanlara sabır versin biz yine çıkmayız falan korunuruz. Rabbim sen koru.
Sen de iyiki varsın canımAmin canimm gecen balkon acik uyumusum sicakti hamileyim bian uyumusum esim okadar bagirdiki bana cok uzuldum o operasyondaydi sonra ben agladm oda uzuldu sarildi fln hepimizin psikolojisi bozuldu amin T the angellll Allah acimasiz insanlardan korusun bizi M mutluanne18 saol kuzm valla siz olmazsaniz kafayi yerdim iyiki varsiniz:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?