2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canim gozun aydin kizcen oluyormus. sagsalim kucagimiza alalim insallah canim

Selam kızlar ben de 14+2 hamileyim. Doktorum erkek gibi duruyor demişti ama kesin değil sadece tahmin dedi. Pazartesi randevum var çok merak ediyorum cinsiyetini. İlk bebeğimiz, benim gönlümden kız geçiyor ama çevremdeki herkes erkek olacak diyor.Hayırlısı tabi ama kuz olursa çoookkk mutlu olurum:) pazartesi yazarım neticeyi inş.

benimki erkek gosterio erkek olacak insallah :) kiz senin kaynananin aklina hee... ne tuhaf. ne alakaymis kiz olursa eline alir ne cins cins fikirleri var. benimkide kiz olaydi kizinin cocugunn kiyaftlerinin hepsini bana verceklermis kiyafet almazsnz kiz olursa namazlarda hep allahtan kiz istiyorum diodu. bende hayirlisi saglikli olsnda farketmez diodum allah artik neyin hayirlisini verdi bilmem :) kiz olaydi kiyafet alirsin almazsn kavgasimi olurduda erkek nasip etti :) smdi seneye gorumcemde bebis yapcak erkek olursa ozaman gostercem onlara. bakalim benim verceklerimi alcaklrmi inadima veririm dicem senin erkege bisi almana gerek yok bziimkileri giysin dicem hahaha yasasin kotuluk

karabiberimmm: K elifbursa86: E Zeyneb21: E elcio: E vlkpnnr:E Incesizim07:E Turkuaz41: K Ayvakabuguu:K Arnavutgelinii:E CRAZYBEL:K cimcim16:E pinkperest:E chibi chibi: E Mogami: E KGgozde: E Ozii19 : E kartanesi14_14 : E sweetgiirl: K sehriistanbul : E crazynose: K Midwife85 : E&E (ikiz) dancingqueenn: K Güncel liste: 7 KIZ 16 ERKEK

cok karisti ortalik iyiki esim astsubayliggi birakmis diyorum yoksa o suan kesin. urfada olurdu tanklarin basinda. bugun bi haber okttu silopide koyu basmislar galiba bak benim sarki yaptgm yer dedi icim gitti. aklim hep asker polis eslerinde biz kurtulduk allah im onlari da koru diyorum. dun is cikisi metroya bindim esim kendine dikkat et diye msj atmisti sabah ve aksam. anlayamadm nie dedi die. metroya binince anladimki bursada canli bomba varmis kadinla adm konusuodu. icime ates basti dua ede ede 4 durak geldim. bide iki cocuk vardi iside benzio sakalli asker pantlnlu donup.donup onlara baktım onlerindeniki canta aha dedim bomba.. heryerimden ter bosaldi cocuk bi onceki durakta innce rahatladm. Allah korusun en rahat yer metro. hem kalabalik hemde saolsn guvenlik sifir. Allah im bizi bu pisliklerden korusun kurtarsin tez zamanda

Dün de urfada iki canlı bomba yakalanmış aklım çıktı nasıl korktum hemen eşimi aradım :/
Rabbim görevi bunların içinde olanlara sabır versin biz yine çıkmayız falan korunuruz. Rabbim sen koru.

Bitanemmmmm hosgeldinnnn cok gecmis olsun ayni durumlari yasamisiz bendede o vicdan azabi var aynen ama doktorun sucu bana ilk erkek dedi yoksa kizima bukadar sasirmazdim bende kotuyum ebbegm midem bulanio sanirim bizim kizlar rapunzel gibi sacli dogcak herkes ole dio sanada mutlu bi hamilelik diliyorum bitanem yorma artik kendini:)

aynen öyle yapacaksın.
çok mantıklı
kendi cocuguna gelınce alıyor mu bakalım
kiz hediye alioduk hediyeyi bile cokkk sonra gydiriodu oda kaynanam diince yada esime diodum sorsana nie gydirmio die. bi biyerden elbise istemisti kendi gormus onu çok gydirdi onu da kendi istedgi icin heralde. ben siifir veriom gydrmio ben ikinci el gydircem... ha hakkini yiyemem cok temiz herseyi kaliteli ama hepsini alsam ben ne alicam. esime dedim kirmamak icin hayir diyemem ama hepsini alinca biz ne alicaz. hediye alirken bile onumu alsak bunumu alsak diyoruz ben kendi evladima alirim buna kimse engel olamaz. onlar hala cok aliyoruz diolar ama kendilerine engel olamiyolar biz nasi olcaz ilk cocuk dedim. esimde bende istemem sen bosver konussunlar bi iki bisi aliriz hepsini almak gbi bisi sozkonusu olamaz sonucta zevkimiz baska demisti. saolsun benim kociskom yaaa karisini hic uzmez

Anladm bitanem ben suan 25 yasindayim 24 25 26 27 hep erkekti bebegm ama benim yanlis cikti rus takvimide yanlis cikti kisaca prensesimm geliyo adinida kumsal dusunuyorum senin ilk miydi bebgm

Dün de urfada iki canlı bomba yakalanmış aklım çıktı nasıl korktum hemen eşimi aradım :/
Rabbim görevi bunların içinde olanlara sabır versin biz yine çıkmayız falan korunuruz. Rabbim sen koru.
amin canim allahim ordaki herkesi korusun bu köpeklerden

Ohhhh yap minnosum yap kendilerine istemediklerini bize istiyolar benim kaynanam hep erkek istemis istedigi gibi olmus hicte kizi olmamis cunku kayinbabam erlekleri cok seviyomus kendide ole ogluda ona cekmis kaynanam bunu bana bekarken anlatmisti ama ona inat kiz istedi herkese soledi hidrellezde dua etmis fln ya bebegm bem degistigine inaniyorum ama diorm ins Allahin gucune gitmemistir ne farketcek ben sadece inadina istedim banada yigeninin kiz kiyafetlerini verceklermis alirim ben hic sorun degil ama Allah bana yaptiklarini yasatcak ona inaniyorum..ama aradim ben bunu ogrendigim gun dedim anne cinsiyet kizmis yuzde yuz oda dedi ama doktor erkek dedi dedm bilememis 2foktora gittik kiz dedi dedim aa cok sevindim ama oglum uzulmustur sende oglun oluncaya kadar dogurursun dedi bende dedim bana baksana hep kiz diodun oglunun istedigini bile bile sen ne bicim annesin simdide dogur diyosun dogurmucam dedim oglunun gozunde kalsin benim annem ben ne istersem onu ister dedim buda kapadi suratima iki gun sonra aradi ben acmadim sonra esimle kavga kiyamet..ama benim hakli oldugumu bildigi icin esim uzatmadi ole kuzum olaylar belkide hayirlisi boleydi..Allah bilir..

konu temızlık degıl ki.. insan heves edıyor kendı almaya
hele ki bir de ılk bebekse...
o 1-2 şeyi de almak zorunda degılsın. benım görümcenın de her seyı çok iyi ve organik..kayınvalıdem işine yaracakları verıriz dedi. bende; gerek yok benımde ılk cocugum ve heves edıyorum bazı seylere, ben alırım çocugumun her seyını'' dedım. suratı degıstı tabii biraz umrumda sankı suratının aldıgı renk :=)
sonra düşündüm eşime dedim ki; aslında kım ne verse alıcam hepsını ve nette satıcam onları, dedım.

Amin canimm gecen balkon acik uyumusum sicakti hamileyim bian uyumusum esim okadar bagirdiki bana cok uzuldum o operasyondaydi sonra ben agladm oda uzuldu sarildi fln hepimizin psikolojisi bozuldu amin T the angellll Allah acimasiz insanlardan korusun bizi M mutluanne18 saol kuzm valla siz olmazsaniz kafayi yerdim iyiki varsiniz:)))

Sen de iyiki varsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…