- 1 Mayıs 2015
- 184
- 145
- 18
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #1.801
progestanın farklı türleri mi var alttan kullanıyorum demişsin?Canim sen progesteronu nasil kullaniyorsun.ben alttan kullaniyorum.ama hepsi gidiyor mu iceriye anlayamiyorum.bazen az az disari cikiyor cunku.daha iceri ittirmeye korkuyorum.
Canim ben koruda anil hanima gidiyorum.sen ankarada hangi doktorlara gidiyosun
Merhaba arkadaşlar.. ben de kısmetse 2016 Ocak annesi olacağım gibi görünüyor.. :) Geçen hafta tesadüfen öğrendim hamile olduğumu, bebeğin kesesi görünüyor ama henüz kalp atışlarını duyamadık, adetlerim de hep düzensiz olduğu için şu anda ne kadarlık olduğu ile ilgili net bir şey söyleyemedi doktor, bu hafta sonu başka bir doktora gideceğim, o zaman daha da netleşecek sanıyorum.. İnşallah bir aksilik olmaz da bir an evvel bebeğimin kalp atışlarını duyabilirim..
Bu arada hamile olduğumu öğrendiğimden 2 gün sonra inanılmaz bir mide bulantısı başladı bende, psikolojik midir, yoksa zamanı geldiği için mi başladı hiç bilemiyorum.. kusma yok ama midemin üzerinde sürekli bir ağırlık var sankii, bir de kokulara inanılmaz hassaslaştım, cidden zor bir durummuş, umarım kısa sürede geçer..
Bende de çok afedersiniz geğirti var... Yaşlı amcalar gibi geğirip duruyorum :) ufaktan bulantı da var, henüz kusmadım çok şükür...
Lor peyniri, yumurta, az zeytinyağı ile mayalı bir hamur hazırladım topak topak fırınladım, minik şekilsiz kurularımla idare ediyorum...
bana hic test yapmadi sadece idrar tahlili yapti mikrop kapmismiyim diye kullan ozaman kuzum bn dun basladim cok uyku yapiyo bide benim gaz skntim vardi dahada artti uyuyuncada rahatsiz oluyorum utaniyorum neyse bunlar etkileri nen erken goruyorum etkilerini doktor hemen biter dedi ins ole olur sen kese icin ne zaman gidecen ins saglikli olur bebislerimiz zor gunler gecirmisim gecmis olsun gulumAynen bizde ikiz cok istiyoruz ama nasip saglikli olsunda canim tek olsun.Doktor diyince dahada heveslendik bizde :)
Bu jelde progestrn zaten hap yerine jel bende folidoce iciyorum bakalim demir 3ksiklgm var ona ne vericek
O bende de var, özellikle akşamları.. :)
siz kalp atışlarını duyabildiniz mi?
anlayislidir kuzum konussam anlarda bise diyemedim biz subatta evlendik zaten yeni yaniZaten cok uykumuz oluyor canim yani ben öyleyim:)
Konus esinle guzel bi dille surat yapmasin.Anlayisli olsun canim bu bizim bebeğimiz onu korumamiz lazim falan de mesela canim
esde dik oluyo canim iste ayaklarin 90derecede havada bide bisure icinden cikmicakms fln fln utandim yineHmmm tmm biliyorummm.turk kahvesini de duydum.iliskiyi bende yaptim.esimde morfoloji sorunu ciktgnda uroloji dr u esin beline yastik koysun demis.zaten onu koyunca mecburen ayaklar havada kaliyor:)
Henüz gitmedim doktora , sabırsızlıkla bekliyorum :)
ben iciyorum kuzum alttan mi kullanmak gerekiyo suan sasirdim ama kimse bana ole bise demedi bi kutunun ilacin fotosunu ceksene kuzum bende cekeyim ben sabah aksam tok karnina iciyorumCanim sen progesteronu nasil kullaniyorsun.ben alttan kullaniyorum.ama hepsi gidiyor mu iceriye anlayamiyorum.bazen az az disari cikiyor cunku.daha iceri ittirmeye korkuyorum.
Evet canim crinon jel o sekilde vajinadan yapiyosun sonra yarim saat ayaklari dikip yatiosunprogestanın farklı türleri mi var alttan kullanıyorum demişsin?
ben iciyorum kuzum alttan mi kullanmak gerekiyo suan sasirdim ama kimse bana ole bise demedi bi kutunun ilacin fotosunu ceksene kuzum bende cekeyim ben sabah aksam tok karnina iciyorum
ocak anneleri olarak daha duymadik hicbirimiz sanirim kuzum 8.haftada fln duyuluyomusHadi bakalım, İnşallah iyi haberler alırız hepimiz :)
Bende oyle iciyordum cnm ama cok yan etksi var.dokundu bana.dr uma dedim manyaklastiriyo beni diye o da vajinadan kullan dedi.burda da gordum oyle kullananlari.hem midem rahat ediyor.boyle kullanmak daha yararliymis diye de duydum cnm.yani hem asagidan hem yukardan kullanilabiliyor :)ben iciyorum kuzum alttan mi kullanmak gerekiyo suan sasirdim ama kimse bana ole bise demedi bi kutunun ilacin fotosunu ceksene kuzum bende cekeyim ben sabah aksam tok karnina iciyorum
Hımm :)Evet canim crinon jel o sekilde vajinadan yapiyosun sonra yarim saat ayaklari dikip yatiosun
:)) Ben de içiyorum,, kullanımı da okudum diyorum nasıl alttan kullanılıyor, hapı yuttuk (!) dedim alttan kullanılıyor denilince:)ben iciyorum kuzum alttan mi kullanmak gerekiyo suan sasirdim ama kimse bana ole bise demedi bi kutunun ilacin fotosunu ceksene kuzum bende cekeyim ben sabah aksam tok karnina iciyorum
Bende oyle iciyordum cnm ama cok yan etksi var.dokundu bana.dr uma dedim manyaklastiriyo beni diye o da vajinadan kullan dedi.burda da gordum oyle kullananlari.hem midem rahat ediyor.boyle kullanmak daha yararliymis diye de duydum cnm.yani hem asagidan hem yukardan kullanilabiliyor :)
benimkinin aynisi kuzum ya gercekten mi ama ben ordan hayatta kullanamam daha yeni aliisiyorum zaten evlilige orama pek dokunamiyorum esim koyarda korkarim yine ins bana yukaridan faydasi olur evet yan etkilerini farkettim ama bebisimiz icin ne yapalim 1kutu tuketsek gecer mi acabaBende oyle iciyordum cnm ama cok yan etksi var.dokundu bana.dr uma dedim manyaklastiriyo beni diye o da vajinadan kullan dedi.burda da gordum oyle kullananlari.hem midem rahat ediyor.boyle kullanmak daha yararliymis diye de duydum cnm.yani hem asagidan hem yukardan kullanilabiliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?