- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #18.101
yok be canım. her türlüsünü denedım. aç veya tok olsamda aynı durum.Senin niye bukadar uzun sürdü ya şu ana kadar geçmesi gerekmiyomuydu? Aç mı bırakıyon kendini yoksa kız
denk gelınce her kulaktan ses cıkıyor iştebende biz bulduk diyorum. :) cinsler yaa valla sinir etmekten baska ise yaramiyolar. ben kimseye karismadim isim.konusunda ama herkes biz burnunu sokuo pok var sanki
Iyi yapıyosun meyve yemekle. Neyse bu ay bitince geçer herhalde.yok be canım. her türlüsünü denedım. aç veya tok olsamda aynı durum.
vallahi nane şekerine abone oldum.
kahvaltıdan 1 saat sonra meyveye başlarım, akşama kadar 3-4 öğün meyve yerım.
inşallah. dün eşim, senin galıba dogurana dek sürecek bulantıların dedi.Iyi yapıyosun meyve yemekle. Neyse bu ay bitince geçer herhalde.
ben anca bi ogun meyve yiyorum bide salatalik cok yiyorum ohh kitir kitir :)inşallah. dün eşim, senin galıba dogurana dek sürecek bulantıların dedi.
ayy agzını hayra aç dedım.
umudum agustos sonu
sevdiğimden yemıyorum aslındaben anca bi ogun meyve yiyorum bide salatalik cok yiyorum ohh kitir kitir :)
:) can sikmaya birebir :) bebde 16.haftada ogrendm canim soyleyende var 13. haftada ama sen bilirsin. Allah hayrlisini nasip etsnSlmlar kızlar tatil dolayısı ile pek yazamadım. Dr a da gidemedim. Benim kayınvalidede yenı öğrendi hamile oldugumu.kulağı az işiti yor eşim söylemiş ti anlamamış.direk oğlan mı dedi.hani hayırlı sağlıklı sı felan yok.13+5 olduk 16 da gidelim diyor eşim o zaman a kadar dayanabilirmiyim bilemiyorum.herkes öğrenmiş nerdeyse
gunaydin canim geçmiş olsn smdi iyimisin bosver sikma canini agzi olan konuşup duruyo dili tutulasicalar.. benim calisma arkadsm hamileyken bi iyi gununu gormedim ayilip bayiliodu nasilsin demeye korkuyordum surekli zaten oram ole buram bole sikmisti. bi hamile oymus gibi... nie bukadar zor gecio sennki diyince o an iyi olsamda nazar degmesin die kotuyum diyorum diodu. agzindan hicbigun bugun iyiyim demedi ama agzinin ortasina cakasin geliodu okadar nazliydi... sende iyiyim deme kotuyum de suran agrio bursn agrio de millet bakalm ozaman ne yapicakGünaydın kızlar. Bu sabah kusarken aşırı gerildi karnım mide de boş çok zorlandım sonra kötü bi sancı ve alttan bir şey battı sanki rahim ağzından aşağı doğru. Hemen oturdum. Şuan geçti gibi ama çok acıdı ya resmen düştü sandım
Bana hep ohh ağrıların da öyle çok kanaman da olmadı sen rahatsın bulantı da oluversin diyolar. Ne istiyorlar benden. Öğürmekten kac defa lekelenmem oldu kaç defa iğne yedim hep düşük tehlikesi hep ilişki yasak. Erken doğum önleyici iğne bile vurdu doktor bebek aşağıda diye.
Napıyım oturup millete şuram ağrıyo buram fenalaştı deyip durayım mı. Niye bu insanlar bu kadar burnunu sokuyor her şeye. Çok sinirlerim bozuk. :/
aaaa cok gecmis olsun canim iyimisin smdi.Gunaydin kizlar...benim nazli kizim yine istifra ettirdi defalarca hastahaneye kaldirildik dun gece doktor cok halsizsiniz dedi enfeksiyon varmis bide ve bize 4gun yatis verdi yanlizim esimide almiyolar ama olsun saglikli olsun minnosum canim benim ilk defa guclu oldugumu ve anne oldugumu hissettim kizlar
Geçmiş olsun cnm 4 gunun sonunda bomba gibi çıkacaksınız ordan inşGunaydin kizlar...benim nazli kizim yine istifra ettirdi defalarca hastahaneye kaldirildik dun gece doktor cok halsizsiniz dedi enfeksiyon varmis bide ve bize 4gun yatis verdi yanlizim esimide almiyolar ama olsun saglikli olsun minnosum canim benim ilk defa guclu oldugumu ve anne oldugumu hissettim kizlar
Alttan ağrım var canım ama batma yok şuan. Kötüysem de çok şükür sıkıntım yok diyordum. Bikac kez hastanelik oldum yine de cok sükür ayaktayım işimi gücümü yapıyordum. Ev taşıdım yerleştirdim. Insaattan çıkma ev kabasini aldilar eltilerim ben yerlestirdim temizledim. Yapmayayim ayagımı uzatayım ay of diyeyim valla millet iyisin dedikçe başima bela geliyor. Ah bu millet!gunaydin canim geçmiş olsn smdi iyimisin bosver sikma canini agzi olan konuşup duruyo dili tutulasicalar.. benim calisma arkadsm hamileyken bi iyi gununu gormedim ayilip bayiliodu nasilsin demeye korkuyordum surekli zaten oram ole buram bole sikmisti. bi hamile oymus gibi... nie bukadar zor gecio sennki diyince o an iyi olsamda nazar degmesin die kotuyum diyorum diodu. agzindan hicbigun bugun iyiyim demedi ama agzinin ortasina cakasin geliodu okadar nazliydi... sende iyiyim deme kotuyum de suran agrio bursn agrio de millet bakalm ozaman ne yapicak
Canım geçmiş olsun.sıkma canını sıkın.allah beterinden korusunGunaydin kizlar...benim nazli kizim yine istifra ettirdi defalarca hastahaneye kaldirildik dun gece doktor cok halsizsiniz dedi enfeksiyon varmis bide ve bize 4gun yatis verdi yanlizim esimide almiyolar ama olsun saglikli olsun minnosum canim benim ilk defa guclu oldugumu ve anne oldugumu hissettim kizlar
Çok geçmiş olsun canım.Gunaydin kizlar...benim nazli kizim yine istifra ettirdi defalarca hastahaneye kaldirildik dun gece doktor cok halsizsiniz dedi enfeksiyon varmis bide ve bize 4gun yatis verdi yanlizim esimide almiyolar ama olsun saglikli olsun minnosum canim benim ilk defa guclu oldugumu ve anne oldugumu hissettim kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?