2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ay canım getirme öyle Şeyler aklına strese sokma kendini. Allahtan hayırlısını iste üzme bebeğini.

Anaaaa ne ozaman sabahtan beridir gaz verionnn @elcio kız bu senin aileyi kıskandi sana gaz verio benim kız yeğenler var sana gönderim hemen
yok kız ne gazı kıyafet dısında bebege lazım olacak her sey işte düşün gerisini
tabii bir de teyzesı var. onunda bebik 2 yaşında. ondan da gelır bişiler

illa kıyafet mı olması gerek. bu daha kötü yaa
görümcemınkı erkek bu arada.

Portakallı bayram şekerine sardım bi yiyorum bi yiyorum sormayınn ekşi ekşiiii hani ekşi yiyince ayşe yi doğurcaktımmmm

Arkadaşlar içimizde her türlü insan olabilir eşi ya da yakını emniyet mensubu olan kişiler emniyetle ilgili bilgileri paylasmazsa güvenlik açısından daha doğru olur diye düşünüyorum.

Evetttttttt tofita gibiler haniiiiii ayyy bide limonlu bildiğin sert şekerler varr töbe töbe çokk sardımmm
aynen ben de öyle
poşetteki şekerler bitti. şuan da son kalanları yıyorum
benım evde olmaz böyle seyler genelde. bayram dıe almıstık. çok iyi gelıyor evet. ama bır daha almam
bu adamı davul gibi yapar

bebiki böyle kundak yapıcam kundak fikrim oldugu için
kundakla ilgili çok arastırma yaptım ve sonuc en rahatı bu sanırım. kalça ve ayak kısımları fazla sıkı olmasın kafii

Ben daha cinsiyet öğrenmedim. Çok merak ediyorum. Az kaldı haftaya doktoruma randevum var. İnşallah görür. Sıkışık gel demişti. Öyle yapıcam. Öğreneyim artık cinsiyetini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…