- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #18.061
Ay canım getirme öyle Şeyler aklına strese sokma kendini. Allahtan hayırlısını iste üzme bebeğini.Kızlar su son yasanan olaylar beni cok korkutuyor.
Birde sehit olan astsubayin esi 8 aylik hamileymis.
Korktugumu yasamak istemiyorum.Elbette hepimiz olucez ecelin ne zaman gelecegini Rabbim bilir ama korkuyorum iste.Surekli ya bisey olursa diye düşünmekten basim agriyor.Ilacta fayda etmiyor artık.Kafam surekli dolu.Gece yarisi uyaniyorum kabuslardan.Hep kalabalik yerdeyim esim var ama bazen kalabalikta kaybediyorum falan.
Evladimi babasiz buyutmekten korkuyorum.Esimin oglumuzu gorememesinden korkuyorum.Dua edin nolur.Eşimin moralini bozmamak icin duygularimi acikca diyemiyorum.Sizlerle paylasmak istedim.Birde sanirim hamilelikten bu kadar duygusalim,panigim bilemiyorum....
Varya suyu 5 litreye dayadım şükür tuvalette oturuom üstten içiyom alttan ....Bol meyve ye ve su ic canim sen tatlida yiyemiyorsun ya belki ondandir dikkat et kendine
Anaaaa ne ozaman sabahtan beridir gaz verionnn @elcio kız bu senin aileyi kıskandi sana gaz veriobana da kıyafet verecek olan yok. banyosu, ilk adım arabası, sepeti mepeti faln işte
senin ilk değil miydi yoksa?
yok kız ne gazıAnaaaa ne ozaman sabahtan beridir gaz verionnn @elcio kız bu senin aileyi kıskandi sana gaz veriobenim kız yeğenler var sana gönderim hemen
yumusak olanlardan dimiPortakallı bayram şekerine sardım bi yiyorum bi yiyorum sormayınn ekşi ekşiiiihani ekşi yiyince ayşe yi doğurcaktımmmm
Evetttttttt tofita gibiler haniiiiii ayyy bide limonlu bildiğin sert şekerler varr töbe töbe çokk sardımmmyumusak olanlardan dimi
aynen ben de öyleEvetttttttt tofita gibiler haniiiiii ayyy bide limonlu bildiğin sert şekerler varr töbe töbe çokk sardımmm
Ay yazık kız sıkılır onun içinde o yawbebiki böyle kundak yapıcam Eki Görüntüle 1590386kundak fikrim oldugu için
kundakla ilgili çok arastırma yaptım ve sonuc en rahatı bu sanırım. kalça ve ayak kısımları fazla sıkı olmasın kafii
neden sıkılsın canım. 2-2,5 aya kadar kullanır. bunun tek begenmedıgım tarafı boynu cok sıkı, onu da hallederım bır sekılde. onun dısında gayet guzel bişi.Ay yazık kız sıkılır onun içinde o yaw
sıkışık derken?Ben daha cinsiyet öğrenmedim. Çok merak ediyorum. Az kaldı haftaya doktoruma randevum var. İnşallah görür. Sıkışık gel demişti. Öyle yapıcam. Öğreneyim artık cinsiyetini.
Sen normal yapmazsın gözünden belli anlamıyolarmı soruyolarherkesin dogum şeklini sormasından bir hal oldum.
erkek kuzenım bile sorduoha dedım sende mi
sende mi çok korkuyorsunSen normal yapmazsın gözünden belli anlamıyolarmı soruyolarsenle benim göz aynı bakıyor
Valla gördükçe beni sıkıntı bast-ı neyse vardır bi bildiğinneden sıkılsın canım. 2-2,5 aya kadar kullanır. bunun tek begenmedıgım tarafı boynu cok sıkı, onu da hallederım bır sekılde. onun dısında gayet guzel bişi.
kundak düşünüyorum ben canım. bu fotoda tam bebeğe göre gıydırmısler. ben belden alt kısmını bol tutturacagım. hem kış bebeği de olacagı için afakanlar basmaz bebiki :=)Valla gördükçe beni sıkıntı bast-ı neyse vardır bi bildiğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?