2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canim topigi açtın ama kayıplara karıştın. Nerelerdesin bize sahip çık. :)

Hayırlı olsun canım benim de ikinci kızım geliyo Allah 'ın izniyle evladın kızı erkeği olmaz hayırlısı olur sağlıkla kucağımızaalalım inşallah

Canım gönlünü ferah tut herşey rabbimden unutma . Hergün âyetel kursi oku tevekkül et

Çok geçmiş olsun canım

Bazı insanlar nazarı çok çeker canım dikkat et kendine geçmiş olsun.

Tatlım çok geçmiş olsun. Naptılar serum falan taktılar mı yoksa sadece gözetimde mi tutacaklar? Yokmu yanında kalacak birileri.

karabiberimmm: K elifbursa86: E Zeyneb21: E elcio: E vlkpnr:E Incesizim07 :E turkuaz41: K Ayvakabuguu:K Arnavutgelinii:E CRAZYBEL:K cimcim16:E pinkperest:E chibi chibi: E Mogami: E KGgozde: E Ozii19 : E kartanesi14_14 : E sweetgiirl: K sehriistanbul : E crazynose: K Midwife85 : E&E (ikiz) dancingqueenn: K Helenas: K Güncel liste: 8 KIZ 16 ERKEK listeye eklenmek isteyenler buyursun.

Kızlar iki Hamilelikte de aynı şeyleri mi yaşadınız yoksa farklı mıydı.
Canım benim ilk gebeligimde midem çok bulanıyordu bunda o kadar bulanmadı
İlkinde hiç kanamam olmadı bunda 5 haftalikken oldu bu ama ikinci gebeligim simdiye kadar çok rahatti diyebilirim inşallah böyle devam eder

Çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşirsiniz

Kız anneleri bebisinize düşündünüz isimleri yazarsanız birbirimizden faydalaniriz benim ilk kızımın adı ikra
İkinciyo düşünmeye başladım hepimize kolay gelsin erkek bebiş annelerimiz de paylassin bizde erkek isimleri öneririz
İyiki varız ocak annişleri :)

Dun gece 2de zor uyudum dusunmekten .3buçukta kabusla uyandim.Telefon zaten ana sayfa habere ayarli bi baktim d.bakirda 2 sehit.Yuregim agzimda yine gece yarisi esimi uyandirdim adamcgzda yeni uyumustu ama aramasam icim rahat etmicekti.Esime bise olmadi diye bana dokunmayan yilan bin yasasin demedim ailesini esini cocugunu dusundum agladim agladim agladim ne zor Rabbim sabir versin dayanma gucu versin... namaz kilip Kuran okudum 7ye dogru zor uyudum.
Iyice panik atak oldum.Bide boyle yasamaya alistim 2senedir diyordm alismamisim yalanmis.Hamile oldugum icinmi boyleyim bilmiyorum ama gozyasm hic durmuyo.Ne bicim anneyim yavrumuda uzuyorum simdiden.Ne gunahi varki onun.Zorla yemek yiyorum meyveyle gecistiriyorm ogunleri.Canim hicbisey istemiyor.Resmen bunalimdym.Tek asker esi ben degilim burdada var biliyorum herkesmi boyle benmi bu kadar gucsuzum bilmiyorum.
Rabbim zalimlere firsat vermesin.Eslerimizinde bizimde Rabbim yardimcimiz olsun.
CRAZYBEL
alekta movik movik kizlar sizlerede cooook gecmis olsun.Allah sifa versin.Rabbim bebeklerimizi korusun.
Acelya58 dogru diyosun icime ata ata bi hal oldum paylaştım canim.. kansizlarin serrinden korusun Allah im.

Canım gönlünü ferah tut herşey rabbimden unutma . Hergün âyetel kursi oku tevekkül et

Ay canım getirme öyle Şeyler aklına strese sokma kendini. Allahtan hayırlısını iste üzme bebeğini.

Arkadaşlar içimizde her türlü insan olabilir eşi ya da yakını emniyet mensubu olan kişiler emniyetle ilgili bilgileri paylasmazsa güvenlik açısından daha doğru olur diye düşünüyorum.

Canım geçmiş olsun öncelikle. Dinlen biraz çok iş yapıyosun herhalde. Milletede iyiyim deme nazar

Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip ederse....Yasin ismini dusunduk canim esimle.Bakalim belki 2. Ismide olur simdilik bi tane
Sen ne dusunuyosun?Kizinin ismi cok güzelmiş

tuhaf! millet ne isterki hamile bi kadindan Allah islah eylesin onlari...

canim benim Allah once sizleri sonra hepimizi, muslumanlari korusun bende sabah okdum haberi lanet okudum Allah im islah etsin iyice kudurdular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…