2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canim benim Allah once sizleri sonra hepimizi, muslumanlari korusun bende sabah okdum haberi lanet okudum Allah im islah etsin iyice kudurdular
Amiiin canim tum muslumanlarin yar ve yardimcisi olsun Yüce Rabbim..
Korktugumuzla imtihan etmesin insallah........

Canım benim kız dogum tarihi de eklenmemiş 23 ocak

Erkekler cumhuriyeti kuruluyor desenize :) ayyy tatil bitsin 1 ağustos olsun bende ogreneyim artık bebisimin cinsiyetini yaaaaa

Kiz erkek mevzusu olmuş benim de ikinci kızım bu gebelikten 6 ay önce kalbi durdu bebegimin kürtaj oldum.kayinvalidem geçen gün diyor ki senin düşügün erkekti heralde bu kız oldu böyle şeyler düşük falan sülaleden birine çeker sen kime çektin acaba diyor şok oldum bişey demedim

Kendimi bilmiyorum ama
Insallah torunun sana cekmez deseydin

Allah yardimcin olsun. Esin ve tum askerlerimiz Allaha emanetler.Rabbim onlari korusun. Sen sakin ol bebegini de uzme. Bu zor gunler carcabuk gecer insaAllah.

B
Nerden biliyormuş erkek olduğunu şu büyüklerin de saçma sapan mantık yürütmelerine ayar oluyorum. Ben de kızıma hamileyken yolda gören yaşlılar ,oğlun olacak senin diyorlardı. Yoo kız diyordum ( 3 Dr da onayladığı halde) sen Dr lara bakma görürsün bak diyorlardı. Hey allahım dedim ya. Ağzı olan konuşuyo

tobe tobeeee ne bicim sey oyle.. benim bi halamin bebekleri hep dusmus 12. cocgu 6 aylik dogmus pamuklara sarip buyutmusler ne yani Allah korusun bizde mi oyle olucaz.. valla bi sarki vardiya kaynanayinkazana atmali yandim gelin dedikce altina odun atmali die yakicaksin boylelerini

Allah yardimcin olsun. Esin ve tum askerlerimiz Allaha emanetler.Rabbim onlari korusun. Sen sakin ol bebegini de uzme. Bu zor gunler carcabuk gecer insaAllah.
Allah razi olsun arkadasim sagol Rabbim hic bi evladi anasiz babasiz birakmasn insallah

Hayır huy mu cekicek herkesin imtihanı farklı bilemeyiz ki bize yazılani. Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin inşallah halanin da ahirette karşısına çıkar yavruları.

[QUOTE1, post: 41905813, member: 656199"]Allah razi olsun arkadasim sagol Rabbim hic bi evladi anasiz babasiz birakmasn insallah [/QUOTE]
Allah yardımcınız olsun çok zor sürekli korkyla yaşamak Rabbim korusun inşallah

KIZLAR MERHABA UZUN BİR ZAMAN YAŞADIĞIM BİR AKSİLİKTEN DOLAYI TOPİKLE İLGİLENEMEDİM BU ARADA CİNSİYETLERİ ÖĞRENENLER OLMUŞ ÇOK SEVİNDİM BEN HENÜZ ÖĞRENEMEDİM RANDEVUM AYIN 8 İNDE İNŞALLAH ÖĞRENİCEZ O ZAMAN. TABLOMUZA CİNSİYETLERİ DE EKLİYORUM. ÖĞRENENLER LÜTFEN İSİM VE CİNSİYETİ YAZARAK BENİ TAGLERSE TABLOMUZA EKLEYECEĞİM. BU ARADA SİZLERİ ÇOK ÖZLEDİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…