- 29 Ocak 2015
- 3.412
- 2.500
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #18.141
Amiiin canim tum muslumanlarin yar ve yardimcisi olsun Yüce Rabbim..canim benim Allah once sizleri sonra hepimizi, muslumanlari korusun bende sabah okdum haberi lanet okudum Allah im islah etsin iyice kudurdular
Canım benim kız dogum tarihi de eklenmemiş 23 ocakkarabiberimmm: K elifbursa86: E Zeyneb21: E elcio: E vlkpnr:E Incesizim07 :E turkuaz41: K Ayvakabuguu:K Arnavutgelinii:E CRAZYBEL:K cimcim16:E pinkperest:E chibi chibi: E Mogami: E KGgozde: E Ozii19 : E kartanesi14_14 : E sweetgiirl: K sehriistanbul : E crazynose: K Midwife85 : E&E (ikiz) dancingqueenn: K Helenas: K Güncel liste: 8 KIZ 16 ERKEK listeye eklenmek isteyenler buyursun.
Canım ben sadece cinsiyetleri yazıyorum konu sahibi girse aslında tabloda daha iyi olacak. O ekleyebilir çünküCanım benim kız dogum tarihi de eklenmemiş 23 ocak
Kendimi bilmiyorum amaKiz erkek mevzusu olmuş benim de ikinci kızım bu gebelikten 6 ay önce kalbi durdu bebegimin kürtaj oldum.kayinvalidem geçen gün diyor ki senin düşügün erkekti heralde bu kız oldu böyle şeyler düşük falan sülaleden birine çeker sen kime çektin acaba diyor şok oldum bişey demedim
Ahh tamam canımCanım ben sadece cinsiyetleri yazıyorum konu sahibi girse aslında tabloda daha iyi olacak. O ekleyebilir çünkü
Dun gece 2de zor uyudum dusunmekten .3buçukta kabusla uyandim.Telefon zaten ana sayfa habere ayarli bi baktim d.bakirda 2 sehit.Yuregim agzimda yine gece yarisi esimi uyandirdim adamcgzda yeni uyumustu ama aramasam icim rahat etmicekti.Esime bise olmadi diye bana dokunmayan yilan bin yasasin demedim ailesini esini cocugunu dusundum agladim agladim agladim ne zor Rabbim sabir versin dayanma gucu versin... namaz kilip Kuran okudum 7ye dogru zor uyudum.
Iyice panik atak oldum.Bide boyle yasamaya alistim 2senedir diyordm alismamisim yalanmis.Hamile oldugum icinmi boyleyim bilmiyorum ama gozyasm hic durmuyo.Ne bicim anneyim yavrumuda uzuyorum simdiden.Ne gunahi varki onun.Zorla yemek yiyorum meyveyle gecistiriyorm ogunleri.Canim hicbisey istemiyor.Resmen bunalimdym.Tek asker esi ben degilim burdada var biliyorum herkesmi boyle benmi bu kadar gucsuzum bilmiyorum.
Rabbim zalimlere firsat vermesin.Eslerimizinde bizimde Rabbim yardimcimiz olsun.
@CRAZYBEL
@alekta movik movik kizlar sizlerede cooook gecmis olsun.Allah sifa versin.Rabbim bebeklerimizi korusun.
@Acelya58 dogru diyosun icime ata ata bi hal oldum paylaştım canim.. kansizlarin serrinden korusun Allah im.
BKiz erkek mevzusu olmuş benim de ikinci kızım bu gebelikten 6 ay önce kalbi durdu bebegimin kürtaj oldum.kayinvalidem geçen gün diyor ki senin düşügün erkekti heralde bu kız oldu böyle şeyler düşük falan sülaleden birine çeker sen kime çektin acaba diyor şok oldum bişey demedim
Nerden biliyormuş erkek olduğunu şu büyüklerin de saçma sapan mantık yürütmelerine ayar oluyorum. Ben de kızıma hamileyken yolda gören yaşlılar ,oğlun olacak senin diyorlardı. Yoo kız diyordum ( 3 Dr da onayladığı halde) sen Dr lara bakma görürsün bak diyorlardı. Hey allahım dedim ya. Ağzı olan konuşuyoKiz erkek mevzusu olmuş benim de ikinci kızım bu gebelikten 6 ay önce kalbi durdu bebegimin kürtaj oldum.kayinvalidem geçen gün diyor ki senin düşügün erkekti heralde bu kız oldu böyle şeyler düşük falan sülaleden birine çeker sen kime çektin acaba diyor şok oldum bişey demedim
amin canim benim daha kac yil ordasinizAmiiin canim tum muslumanlarin yar ve yardimcisi olsun Yüce Rabbim..
Korktugumuzla imtihan etmesin insallah........
az kaldi canimmmm evet erkekler cumhuriyetini kuruyoruz :)Erkekler cumhuriyeti kuruluyor desenize :) ayyy tatil bitsin 1 ağustos olsun bende ogreneyim artık bebisimin cinsiyetini yaaaaa
tobe tobeeee ne bicim sey oyle.. benim bi halamin bebekleri hep dusmus 12. cocgu 6 aylik dogmus pamuklara sarip buyutmusler ne yani Allah korusun bizde mi oyle olucaz.. valla bi sarki vardiya kaynanayinkazana atmali yandim gelin dedikce altina odun atmali die yakicaksin boyleleriniKiz erkek mevzusu olmuş benim de ikinci kızım bu gebelikten 6 ay önce kalbi durdu bebegimin kürtaj oldum.kayinvalidem geçen gün diyor ki senin düşügün erkekti heralde bu kız oldu böyle şeyler düşük falan sülaleden birine çeker sen kime çektin acaba diyor şok oldum bişey demedim
Son 1 yilimiz kaldi insallah.amin canim benim daha kac yil ordasiniz
Allah razi olsun arkadasim sagol Rabbim hic bi evladi anasiz babasiz birakmasn insallahAllah yardimcin olsun. Esin ve tum askerlerimiz Allaha emanetler.Rabbim onlari korusun. Sen sakin ol bebegini de uzme. Bu zor gunler carcabuk gecer insaAllah.
kızım k validemin sima olarak kopyası huyu bile çok benziyor karnımdaki melegimi de Rabbim bilir artık benzemez inşallahKendimi bilmiyorum ama
Insallah torunun sana cekmez deseydin
canım yaşadığım bi aksilikten ötürü ilgilenemedim artık aktif olarak burdayımCanim topigi açtın ama kayıplara karıştın. Nerelerdesin bize sahip çık. :)
Hayır huy mu cekicek herkesin imtihanı farklı bilemeyiz ki bize yazılani. Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin inşallah halanin da ahirette karşısına çıkar yavruları.tobe tobeeee ne bicim sey oyle.. benim bi halamin bebekleri hep dusmus 12. cocgu 6 aylik dogmus pamuklara sarip buyutmusler ne yani Allah korusun bizde mi oyle olucaz.. valla bi sarki vardiya kaynanayinkazana atmali yandim gelin dedikce altina odun atmali die yakicaksin boylelerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?