- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #18.081
Korkuyorummmsende mi çok korkuyorsun
ben artık soranlara '' hayırlısı neyse o olsun '' deyıp kestirip atıyorum
Korkuyorummmbazen doktor soruyorum birilerine çok iyi ama sezeryan yanlısı hep diyorlar bende içimden tam benim kalemim diyorum
Evettt inş
sezeryan mı düşünüyorsun?
hakkımızda hayırlısı olsun.Evettt inş
kizzzz cicim sende az degilsin heeeaynen ben de öyle
poşetteki şekerler bitti. şuan da son kalanları yıyorum
benım evde olmaz böyle seyler genelde. bayram dıe almıstık. çok iyi gelıyor evet. ama bır daha almam
bu adamı davul gibi yapar
'' benımkı erkek no sıkıntı'' dedın yakizzzz cicim sende az degilsin heeebenimki erkukkkkkk canim oyuzden no sikinti yiyin yiyin sekerleri seker gibi yuvarlanin sonraaaa :) bende hep eski yiyorum hamileligmden beri hic tatli istemiyo canim ama hakki olucak :) esim ruyalarmdan dolayi erkek dedigm icin diodu eksi yeme kiz die bizim hakki geliyor az tatli ye diodu ana onla alakasi yok be yaaaa
yuhhh erkek yegenin neyi merak etmis Bravosende mi çok korkuyorsun
ben artık soranlara '' hayırlısı neyse o olsun '' deyıp kestirip atıyorum
yani kiz kiyafetlerini veremicekler ondan rahatım'' benımkı erkek no sıkıntı'' dedın ya
nıye dedın anlamadım
yok yegenım degıl, kuzenım :=) şaka gibi herkes dogum seklını soruyoryuhhh erkek yegenin neyi merak etmis Bravokundak yapilir heralde ya hic kafa yormadm ona. ben zaten allaha menat gidiom bi kiyafetlere bakiom hic bebek nasi yikanir vs ona bakmiom artik annemle kaynvalidem halletsn
anladım:=)yani kiz kiyafetlerini veremicekler ondan rahatım
ulke sorunu zaten o. cikicak elbet bi sekilde napalımyok yegenım degıl, kuzenım :=) şaka gibi herkes dogum seklını soruyor
anladım:=)
hayırlısı olsun diyorum artık.ulke sorunu zaten o. cikicak elbet bi sekilde napalım
bizimde ole herkes isim fikri veriyo gerek yok isim koyma hakki bende hem ben kaararlastrmisim sanane. 5 yasinda cocuk bile fikir soyluo esimde koyariz tabi dio allahim yarebbim yaa pskopata baglaniom valahayırlısı olsun diyorum artık.
isimi de çok soruyorlar, kesinleşsin bakarız dıyorum.
kaynanam da ara sıra isim söyluyor. hiçbişi demeden bakıyoruz yüzüne.bizimde ole herkes isim fikri veriyo gerek yok isim koyma hakki bende hem ben kaararlastrmisim sanane. 5 yasinda cocuk bile fikir soyluo esimde koyariz tabi dio allahim yarebbim yaa pskopata baglaniom vala
Doğru bak ben hep kışın doğurcağımızı unutuyorumkundak düşünüyorum ben canım. bu fotoda tam bebeğe göre gıydırmısler. ben belden alt kısmını bol tutturacagım. hem kış bebeği de olacagı için afakanlar basmaz bebiki :=)
Doğru bak ben hep kışın doğurcağımızı unutuyorum
bende biz bulduk diyorum. :) cinsler yaa valla sinir etmekten baska ise yaramiyolar. ben kimseye karismadim isim.konusunda ama herkes biz burnunu sokuo pok var sankikaynanam da ara sıra isim söyluyor. hiçbişi demeden bakıyoruz yüzüne.
isim konusunda fikir istemediğimizi artık herkes biliyor
Senin niye bukadar uzun sürdü ya şu ana kadar geçmesi gerekmiyomuydu? Aç mı bırakıyon kendini yoksa kız
ben hiç unutmuyorum. bulantılarım ara sıra var ya ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?