2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aynen ben de öyle
poşetteki şekerler bitti. şuan da son kalanları yıyorum
benım evde olmaz böyle seyler genelde. bayram dıe almıstık. çok iyi gelıyor evet. ama bır daha almam
bu adamı davul gibi yapar
kizzzz cicim sende az degilsin heee benimki erkukkkkkk canim oyuzden no sikinti yiyin yiyin sekerleri seker gibi yuvarlanin sonraaaa :) bende hep eski yiyorum hamileligmden beri hic tatli istemiyo canim ama hakki olucak :) esim ruyalarmdan dolayi erkek dedigm icin diodu eksi yeme kiz die bizim hakki geliyor az tatli ye diodu ana onla alakasi yok be yaaaa

'' benımkı erkek no sıkıntı'' dedın ya
nıye dedın anlamadım

sende mi çok korkuyorsun
ben artık soranlara '' hayırlısı neyse o olsun '' deyıp kestirip atıyorum
yuhhh erkek yegenin neyi merak etmis Bravo kundak yapilir heralde ya hic kafa yormadm ona. ben zaten allaha menat gidiom bi kiyafetlere bakiom hic bebek nasi yikanir vs ona bakmiom artik annemle kaynvalidem halletsn

yuhhh erkek yegenin neyi merak etmis Bravo kundak yapilir heralde ya hic kafa yormadm ona. ben zaten allaha menat gidiom bi kiyafetlere bakiom hic bebek nasi yikanir vs ona bakmiom artik annemle kaynvalidem halletsn
yok yegenım degıl, kuzenım :=) şaka gibi herkes dogum seklını soruyor

hayırlısı olsun diyorum artık.
isimi de çok soruyorlar, kesinleşsin bakarız dıyorum.
bizimde ole herkes isim fikri veriyo gerek yok isim koyma hakki bende hem ben kaararlastrmisim sanane. 5 yasinda cocuk bile fikir soyluo esimde koyariz tabi dio allahim yarebbim yaa pskopata baglaniom vala

bizimde ole herkes isim fikri veriyo gerek yok isim koyma hakki bende hem ben kaararlastrmisim sanane. 5 yasinda cocuk bile fikir soyluo esimde koyariz tabi dio allahim yarebbim yaa pskopata baglaniom vala
kaynanam da ara sıra isim söyluyor. hiçbişi demeden bakıyoruz yüzüne.
isim konusunda fikir istemediğimizi artık herkes biliyor

kaynanam da ara sıra isim söyluyor. hiçbişi demeden bakıyoruz yüzüne.
isim konusunda fikir istemediğimizi artık herkes biliyor
bende biz bulduk diyorum. :) cinsler yaa valla sinir etmekten baska ise yaramiyolar. ben kimseye karismadim isim.konusunda ama herkes biz burnunu sokuo pok var sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…