- 29 Ocak 2015
- 3.412
- 2.500
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #18.161
Hosgeldiiiiin canimKIZLAR MERHABA UZUN BİR ZAMAN YAŞADIĞIM BİR AKSİLİKTEN DOLAYI TOPİKLE İLGİLENEMEDİM BU ARADA CİNSİYETLERİ ÖĞRENENLER OLMUŞ ÇOK SEVİNDİMBEN HENÜZ ÖĞRENEMEDİM RANDEVUM AYIN 8 İNDE İNŞALLAH ÖĞRENİCEZ O ZAMAN. TABLOMUZA CİNSİYETLERİ DE EKLİYORUM. ÖĞRENENLER LÜTFEN İSİM VE CİNSİYETİ YAZARAK BENİ TAGLERSE TABLOMUZA EKLEYECEĞİM. BU ARADA SİZLERİ ÇOK ÖZLEDİM
[QUOTE1, post: 41905813, member: 656199"]
Allah yardımcınız olsun çok zor sürekli korkyla yaşamak Rabbim korusun inşallah
Elifcik benden sonra olanlar bile öğrendi catlicigim anacim :)az kaldi canimmmm evet erkekler cumhuriyetini kuruyoruz :)
Canım. Aksiliklerin geçmiştir umarım :) isim olarak Çağan Mert düşünüyorum. Cinsiyet erkek :)KIZLAR MERHABA UZUN BİR ZAMAN YAŞADIĞIM BİR AKSİLİKTEN DOLAYI TOPİKLE İLGİLENEMEDİM BU ARADA CİNSİYETLERİ ÖĞRENENLER OLMUŞ ÇOK SEVİNDİMBEN HENÜZ ÖĞRENEMEDİM RANDEVUM AYIN 8 İNDE İNŞALLAH ÖĞRENİCEZ O ZAMAN. TABLOMUZA CİNSİYETLERİ DE EKLİYORUM. ÖĞRENENLER LÜTFEN İSİM VE CİNSİYETİ YAZARAK BENİ TAGLERSE TABLOMUZA EKLEYECEĞİM. BU ARADA SİZLERİ ÇOK ÖZLEDİM
İnşallah canım benimki tahminde bulundu ama söylemek istemedi emin değilim dedi bir sonrakinde net söylerim dedi allah hayırlısını verir inşallah. ama en son gittiğimde ayaklarını uzatmış bir eli başınn altında biride ağzında parmak emiyo yerim ben onu vallaHosgeldiiiiin canim
Bana %80 erkek dedi doktor.Degisirse bilgilendirirm
Hayirlisi olsun Rabbim seninde gönlüne gore versin
çok şükür canım kaçıncı haftanda öğrendin cinsiyetini. ben zor duruyorum kontrolden önce doktora gitmemek içinCanım. Aksiliklerin geçmiştir umarım :) isim olarak Çağan Mert düşünüyorum. Cinsiyet erkek :)
Canım normalde benimde kontrol zamanım değildi. Hem merak hem sistit içn gittim 16+2de. Tam 17 haftalık çıktı kuzum :))ço
çok şükür canım kaçıncı haftanda öğrendin cinsiyetini. ben zor duruyorum kontrolden önce doktora gitmemek için
kolay degil canim ordaki atmosfer surekli seni oyle dusunmeye itiyor dogal olarak. allah yardicnz olsn insallahSon 1 yilimiz kaldi insallah.
Ecel nerde olsa bulur ama bunu kalbime anlatamiyorum beynim surekli kuruyo biseyler
canim benimde erkek bebisim olucak kismetseKIZLAR MERHABA UZUN BİR ZAMAN YAŞADIĞIM BİR AKSİLİKTEN DOLAYI TOPİKLE İLGİLENEMEDİM BU ARADA CİNSİYETLERİ ÖĞRENENLER OLMUŞ ÇOK SEVİNDİMBEN HENÜZ ÖĞRENEMEDİM RANDEVUM AYIN 8 İNDE İNŞALLAH ÖĞRENİCEZ O ZAMAN. TABLOMUZA CİNSİYETLERİ DE EKLİYORUM. ÖĞRENENLER LÜTFEN İSİM VE CİNSİYETİ YAZARAK BENİ TAGLERSE TABLOMUZA EKLEYECEĞİM. BU ARADA SİZLERİ ÇOK ÖZLEDİM
ev tasimasi dolayisiylami gec kaldin aslnda smdi gtsen ogrenirsn ben 16 haftada ogrenmistinElifcik benden sonra olanlar bile öğrendi catlicigim anacim :)
bakma millete.. ve başkalarına bahsetme. herkesınkı gibi gebelık sorunlarım var de geçGünaydın kızlar. Bu sabah kusarken aşırı gerildi karnım mide de boş çok zorlandım sonra kötü bi sancı ve alttan bir şey battı sanki rahim ağzından aşağı doğru. Hemen oturdum. Şuan geçti gibi ama çok acıdı ya resmen düştü sandım
Bana hep ohh ağrıların da öyle çok kanaman da olmadı sen rahatsın bulantı da oluversin diyolar. Ne istiyorlar benden. Öğürmekten kac defa lekelenmem oldu kaç defa iğne yedim hep düşük tehlikesi hep ilişki yasak. Erken doğum önleyici iğne bile vurdu doktor bebek aşağıda diye.
Napıyım oturup millete şuram ağrıyo buram fenalaştı deyip durayım mı. Niye bu insanlar bu kadar burnunu sokuyor her şeye. Çok sinirlerim bozuk. :/
geçmiş olsun.Gunaydin kizlar...benim nazli kizim yine istifra ettirdi defalarca hastahaneye kaldirildik dun gece doktor cok halsizsiniz dedi enfeksiyon varmis bide ve bize 4gun yatis verdi yanlizim esimide almiyolar ama olsun saglikli olsun minnosum canim benim ilk defa guclu oldugumu ve anne oldugumu hissettim kizlar
diyeydin '' allah senin istediğini vermiyor işte '' diye . kadına bak.. fazla yüz vermeyın k. valıdenıze. helekı bu tarz ınsansaKiz erkek mevzusu olmuş benim de ikinci kızım bu gebelikten 6 ay önce kalbi durdu bebegimin kürtaj oldum.kayinvalidem geçen gün diyor ki senin düşügün erkekti heralde bu kız oldu böyle şeyler düşük falan sülaleden birine çeker sen kime çektin acaba diyor şok oldum bişey demedim
Kızlar ayrıntılı ultrasonu kacıncı hafta dedi doktorunuz??
Ben 11agustosta 20.haftaya giriyorum doktorda 20-22 arası yaptır dedi evime gtmeden istanbulda yaptırym diyorum..Birde devlet hastaneleri yapıyormu bilginiz varmı ?
tatlım 2 kez ev taşıdık ve hemen arkasına nefes almadan tatile çıktık..eşimin izni bitmek üzere çünkü. .biraz da ben bekledim 16 haftadan önce net bişey soylemiyolar diye ama catlicam artık yavrumu severken hep bebeğim diyorum..artık ismiyle hitap etmek istiyorumev tasimasi dolayisiylami gec kaldin aslnda smdi gtsen ogrenirsn ben 16 haftada ogrenmistin
Bazı insanlar nazarı çok çeker canım dikkat et kendine geçmiş olsun.
Canım geçmiş olsun öncelikle. Dinlen biraz çok iş yapıyosun herhalde. Milletede iyiyim deme nazar
tuhaf! millet ne isterki hamile bi kadindan Allah islah eylesin onlari...
bakma millete.. ve başkalarına bahsetme. herkesınkı gibi gebelık sorunlarım var de geç
nazar değdiriyorlar.herkes kendıyle kıyaslıyor .
insanın kötü gözle de imrenerek baksa da nazarı değer sakın unutma.
Eltim düşk yaptığı gece kaynanamda uyuyodum annesi geldi ben uyandım ama beni uyuyom saniyolar baktim dedikodumuzu yapiyolar benle görümcemin. Eltim annesine anlatıyor bunlar hamile kimse iş yaptirmiyo herkes pervane hastanelere gotürüyorlar altlarinda araba rahatlar da bana hep iş yaptırdılar benim bebegim düştü bunların tabi sağlam olur hep doktordalar falan dedi. Şok oldum. Eltimi eşimle defalarca hastaneye gönderdik. O yeni hamile diye ağırlarını ben kaldırıyodum evine gitsem. Kv bu eltimle beraber yaşıyor. Kimse iş yaptırmıyodu ona da. Ben uyandım annesi ters ters baktı yay sen yat dedi kalktım öptüm hoşgeldiniz dedim çıktım odadan. Sabahı fenalaştım igneler falan bebek gidecekti
Görümcem de bikaç gün sonra bebeğini kaybetti o da yeni hamileydi.
Hiç inanmazdım göze. Şuan ödüm kopuyor. Kadının karşısına çıkamıyorum korkudan.
Nazara inan tatlım. Gözü olanın gözü çıksın diye boşuna demiyolar. Sen duanı oku bol bol gerisini salla. Kötü niyetli insan çok.Eltim düşk yaptığı gece kaynanamda uyuyodum annesi geldi ben uyandım ama beni uyuyom saniyolar baktim dedikodumuzu yapiyolar benle görümcemin. Eltim annesine anlatıyor bunlar hamile kimse iş yaptirmiyo herkes pervane hastanelere gotürüyorlar altlarinda araba rahatlar da bana hep iş yaptırdılar benim bebegim düştü bunların tabi sağlam olur hep doktordalar falan dedi. Şok oldum. Eltimi eşimle defalarca hastaneye götürdük. O yeni hamile diye ağırlarını ben kaldırıyodum evine gitsem. Kv bu eltimle beraber yaşıyor. Kimse iş yaptırmıyodu ona da. Ben uyandım annesi ters ters baktı yat sen yat dedi kalktım öptüm hoşgeldiniz dedim çıktım odadan. Sabahı fenalaştım igneler falan bebek gidecekti
Evet 20 li haftada yapılıyor. Ben devletteki doktoruma sordum aletler pek iyi değil imkanın varsa özelde yaptır dedi. Bebişimizin tüm organlarına bakılacağı için bence önemli. Gideceğin devletle bi Konuş belki ultrasonu iyidir.Kızlar ayrıntılı ultrasonu kacıncı hafta dedi doktorunuz??
Ben 11agustosta 20.haftaya giriyorum doktorda 20-22 arası yaptır dedi evime gtmeden istanbulda yaptırym diyorum..Birde devlet hastaneleri yapıyormu bilginiz varmı ?
yuh yani nasi bi gozse boylesinide hic gormedim. insan tamam icinde bisiler kalirda yinede senin yaşadıklarıni yasamasini istemezsn ama bunlar nasi fesat insansa artik pes vallaEltim düşk yaptığı gece kaynanamda uyuyodum annesi geldi ben uyandım ama beni uyuyom saniyolar baktim dedikodumuzu yapiyolar benle görümcemin. Eltim annesine anlatıyor bunlar hamile kimse iş yaptirmiyo herkes pervane hastanelere gotürüyorlar altlarinda araba rahatlar da bana hep iş yaptırdılar benim bebegim düştü bunların tabi sağlam olur hep doktordalar falan dedi. Şok oldum. Eltimi eşimle defalarca hastaneye götürdük. O yeni hamile diye ağırlarını ben kaldırıyodum evine gitsem. Kv bu eltimle beraber yaşıyor. Kimse iş yaptırmıyodu ona da. Ben uyandım annesi ters ters baktı yat sen yat dedi kalktım öptüm hoşgeldiniz dedim çıktım odadan. Sabahı fenalaştım igneler falan bebek gidecekti
insan cok merak edio hayirlisiyla ogrenirsin insallah 5 gun kaldi diye avut kendini hemen geçer insallah gunlertatlım 2 kez ev taşıdık ve hemen arkasına nefes almadan tatile çıktık..eşimin izni bitmek üzere çünkü. .biraz da ben bekledim 16 haftadan önce net bişey soylemiyolar diye ama catlicam artık yavrumu severken hep bebeğim diyorum..artık ismiyle hitap etmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?