2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hosgeldiiiiin canim
Bana %80 erkek dedi doktor.Degisirse bilgilendirirm
Hayirlisi olsun Rabbim seninde gönlüne gore versin

Canım. Aksiliklerin geçmiştir umarım :) isim olarak Çağan Mert düşünüyorum. Cinsiyet erkek :)

Hosgeldiiiiin canim
Bana %80 erkek dedi doktor.Degisirse bilgilendirirm
Hayirlisi olsun Rabbim seninde gönlüne gore versin
İnşallah canım benimki tahminde bulundu ama söylemek istemedi emin değilim dedi bir sonrakinde net söylerim dedi allah hayırlısını verir inşallah. ama en son gittiğimde ayaklarını uzatmış bir eli başınn altında biride ağzında parmak emiyo yerim ben onu valla

canim benimde erkek bebisim olucak kismetse Nurbebekistiyor

Kızlar ayrıntılı ultrasonu kacıncı hafta dedi doktorunuz??
Ben 11agustosta 20.haftaya giriyorum doktorda 20-22 arası yaptır dedi evime gtmeden istanbulda yaptırym diyorum..Birde devlet hastaneleri yapıyormu bilginiz varmı ?

bakma millete.. ve başkalarına bahsetme. herkesınkı gibi gebelık sorunlarım var de geç
nazar değdiriyorlar.herkes kendıyle kıyaslıyor .
geçmiş olsun.
diyeydin '' allah senin istediğini vermiyor işte '' diye . kadına bak.. fazla yüz vermeyın k. valıdenıze. helekı bu tarz ınsansa

oluyor dıyorlar ama. yine de emin olmak lazım

ev tasimasi dolayisiylami gec kaldin aslnda smdi gtsen ogrenirsn ben 16 haftada ogrenmistin
tatlım 2 kez ev taşıdık ve hemen arkasına nefes almadan tatile çıktık..eşimin izni bitmek üzere çünkü. .biraz da ben bekledim 16 haftadan önce net bişey soylemiyolar diye ama catlicam artık yavrumu severken hep bebeğim diyorum..artık ismiyle hitap etmek istiyorum

Bazı insanlar nazarı çok çeker canım dikkat et kendine geçmiş olsun.

Canım geçmiş olsun öncelikle. Dinlen biraz çok iş yapıyosun herhalde. Milletede iyiyim deme nazar

tuhaf! millet ne isterki hamile bi kadindan Allah islah eylesin onlari...

bakma millete.. ve başkalarına bahsetme. herkesınkı gibi gebelık sorunlarım var de geç
nazar değdiriyorlar.herkes kendıyle kıyaslıyor .

Eltim düşk yaptığı gece kaynanamda uyuyodum annesi geldi ben uyandım ama beni uyuyom saniyolar baktim dedikodumuzu yapiyolar benle görümcemin. Eltim annesine anlatıyor bunlar hamile kimse iş yaptirmiyo herkes pervane hastanelere gotürüyorlar altlarinda araba rahatlar da bana hep iş yaptırdılar benim bebegim düştü bunların tabi sağlam olur hep doktordalar falan dedi. Şok oldum. Eltimi eşimle defalarca hastaneye götürdük. O yeni hamile diye ağırlarını ben kaldırıyodum evine gitsem. Kv bu eltimle beraber yaşıyor. Kimse iş yaptırmıyodu ona da. Ben uyandım annesi ters ters baktı yat sen yat dedi kalktım öptüm hoşgeldiniz dedim çıktım odadan. Sabahı fenalaştım igneler falan bebek gidecekti
Görümcem de bikaç gün sonra bebeğini kaybetti o da yeni hamileydi.
Hiç inanmazdım göze. Şuan ödüm kopuyor. Kadının karşısına çıkamıyorum korkudan.

insanın kötü gözle de imrenerek baksa da nazarı değer sakın unutma.
bazılarının gözü çok pis bakar. e tabi ki o baktı diye gitmez bebiş. allahın emridir her sey, sadece bu şekilde fenalasırsın gözü degdıgı için.
bol bol nazar duası oku. hatta üzerinde taşı

Nazara inan tatlım. Gözü olanın gözü çıksın diye boşuna demiyolar. Sen duanı oku bol bol gerisini salla. Kötü niyetli insan çok.

Evet 20 li haftada yapılıyor. Ben devletteki doktoruma sordum aletler pek iyi değil imkanın varsa özelde yaptır dedi. Bebişimizin tüm organlarına bakılacağı için bence önemli. Gideceğin devletle bi Konuş belki ultrasonu iyidir.

yuh yani nasi bi gozse boylesinide hic gormedim. insan tamam icinde bisiler kalirda yinede senin yaşadıklarıni yasamasini istemezsn ama bunlar nasi fesat insansa artik pes valla

insan cok merak edio hayirlisiyla ogrenirsin insallah 5 gun kaldi diye avut kendini hemen geçer insallah gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…