2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar yaa sicaktan nefes alamıyorum. vantilatrun karşısında da korkuyorum carpilcam die hic esmio ne sicak hava valla yaa siz napiosunz bu sicakta.. klima sart arastiriorz bakalim bi klima lazm bu sicaklarda

Nazara inan tatlım. Gözü olanın gözü çıksın diye boşuna demiyolar. Sen duanı oku bol bol gerisini salla. Kötü niyetli insan çok.

Elbette kadere de inancımız tam. Ama Ben o kadınla ne zaman karşılaşsam hastalanıyorum.
Öcü kadin.

bazen çok kiziyorum sonra bende yaslanicam diyorum merhanetim bazen ağır basıyor beni kizdiriyor sürekli o yüzden mesafeliyim gelinim degil kızım der ama hiiic inanmıyorum ona açığımı bulma peşinde ama eşim hiç fırsat vermedi annesine

kizlar yaa sicaktan nefes alamıyorum. vantilatrun karşısında da korkuyorum carpilcam die hic esmio ne sicak hava valla yaa siz napiosunz bu sicakta.. klima sart arastiriorz bakalim bi klima lazm bu sicaklarda
Cidden nerde yaşıyorsun. Urfa kadar değildir
Biz de klima araştırıyoruz da araba aldık eşim şimdi kalsa mı diyor. Bunalırsak arabada serinleriz dimi diyorum

kim ne derse desin
asla kendi kızı gözüyle bakmıyorlar.kendi kızlarına tahammülü oluyor ama senin en ufak bir şeyin de '' genctir'' denmıyor
o yuzden mesafe her zaman iyidir.

kim ne derse desin
asla kendi kızı gözüyle bakmıyorlar.kendi kızlarına tahammülü oluyor ama senin en ufak bir şeyin de '' genctir'' denmıyor
o yuzden mesafe her zaman iyidir.
Yeni evlendigimizde kendim gider işini filan yapardım ama yaranamazdim o ayrı tabi ama her defasında bir laf söyler can sıkardi kaç yıldır eşim olmadan gitmiyor misafir gibi gidip geliyorum kafam daha rahat yalnızken başka eşimle baska muamele şimdi bir şey söyleyemiyor evet mesafe her zaman iyidir

Aman bi kaç gün görüver boşver. Sen takılma onlara.
takılmıyordum da bebiş olunca korkuyor insan her şeyden. Düşünmemek lazim aslında. Beyin gücüyle onu yenecem.

bursa canim. urfanin dyarbakrin scagini tutmaz ama nefes almıyorum bide ev guney cephe hepten yaniom
Benim de 3 saat yanıyo ikindi vakti. Şuan annemdeyim klima var sabah akşam. Her yerim tutuldu ama olsun

ben eşim olmadan adım atmam
sonucta onun ailesi benım degıl. insanlara yaranamazsın ki zaten

bursa canim. urfanin dyarbakrin scagini tutmaz ama nefes almıyorum bide ev guney cephe hepten yaniom
Nemde var tabi oralarda. Klimanın altında ne zaman kalsam g.... Başım ayrı yerlere bakar çarpılmaktan duş al dur bence. Hani antalya deseydin klimasız olmazdı

Ne diye yaparsın ki temizlik. Tutsun birini yaptırsın. Bunlara yaranamazsın. Acırsın yardım edersin altında başka bişi ararlar. Ben senede bi görüyom gittiğimdede sofra bile hazırlsmam yer kslkarım. Şu an kıymetli gelinim. Bunlara affedersin ama s.... Yaranır canım.

Benim kaynana adak adamış bana koç ver sana koç keseyim diye. Bide utanmadan sölüyo bana al o Koç'u g... Sok dedim. Insan hayırlısını versin die dua eder dedim. Erkek olursa bebişim inadına pipisini kestircem kız olacak. Onun istediği Olmasın yeter ki Öküz karı.

bende vantilatotlr geziom sanki kasiklarn agrimaya basladi ama napim dayananiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…