- 3 Mayıs 2015
- 977
- 589
- 303
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #18.201
Evet yapiyormus devlet hastaneleri, mhrs veya 182 uzerinden detayli.ultrason yaptirmak.istedigin tarihten 15 gun once kadin hastaliklari,ANTENATAL TANI POLIKLINIGINDEN RANDEVU ALARAK ucretsiz yaptirabiliyormusuz.Kızlar ayrıntılı ultrasonu kacıncı hafta dedi doktorunuz??
Ben 11agustosta 20.haftaya giriyorum doktorda 20-22 arası yaptır dedi evime gtmeden istanbulda yaptırym diyorum..Birde devlet hastaneleri yapıyormu bilginiz varmı ?
ayy canim yaa bosver... evet guney daha sicak kibristayken klimann altinda cok ii oluodu ama bu yil bu sicaklik cok... boguluyorum sanki hic halim kalmio hicbiseyeAy çok doldurdunuz beni sinirlerim bozuldu yaaa bırakın şu muhabbeti
Öyle yaparsan almam kızını haErkek olursa bebişim inadına pipisini kestircem kız olacak.
Bende var o sertlik canım hemde taş gibi.Kızlar karnımda bir sertlik hissettim bugün sizde de oluyor mu hiç Bayağı sertlik yani Bebeğin kesesi mi acaba :)
Çok güzel isim yasin kuran ın kalbi ismiyle yaşasın annesi benim bir oglum olsaydı Yahya koyacaktım rabbim kız nasip etti ona da zümra koymayı düşünüyordum ama anlamsız olduğunu ve kuran da geçmediğini öğrendim şimdi güzel bi kız ismi arıyorum bakalımRabbim saglikla kucagimiza almayi nasip ederse....Yasin ismini dusunduk canim esimle.Bakalim belki 2. Ismide olur simdilik bi tane
Sen ne dusunuyosun?Kizinin ismi cok güzelmiş
aynen de öyle maalesefben eşim olmadan adım atmam
sonucta onun ailesi benım degıl. insanlara yaranamazsın ki zaten
uzun zamandır yapmıyorum zaten ya kızları yapıyor yada birini alıyorNe diye yaparsın ki temizlik. Tutsun birini yaptırsın. Bunlara yaranamazsın. Acırsın yardım edersin altında başka bişi ararlar. Ben senede bi görüyom gittiğimdede sofra bile hazırlsmam yer kslkarım. Şu an kıymetli gelinim. Bunlara affedersin ama s.... Yaranır canım.
aman onlar için dogurmuyoruz ki boşver onlar bugün var yarın yoklar Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin inşallahBenim kaynana adak adamış bana koç ver sana koç keseyim diye. Bide utanmadan sölüyo bana al o Koç'u g... Sok dedim. Insan hayırlısını versin die dua eder dedim. Erkek olursa bebişim inadına pipisini kestircem kız olacak. Onun istediği Olmasın yeter ki Öküz karı.
Almila ne anlama geliyor?Kızlar bizde "ALMİLA" düşünüyoruz kızımızın adını ama tabi daha doğuma kadar neler değişir bilemem
Canim benim kızımın adı da elif mina... kuranda da geciyo kutsal dağ olarak geçiyor. Hİra nur dağı gibi... evet şeytan taşlanan yerin adı mina dağı ayrıca Hz. İbrahimin oğlunu kurban etmeye gittiği dağın adı ve mina ya Allahü teâlâ kurbanlik koc indirdi. Bu arada eşimin dedesi hafız ona da sormuştuk. O da caiz olduğunu söylemişti. Ben gayet memnunum mina koyduğum için. Bu arada televizyonda Suudi Arabistan da belgesel izlerken müslüman bi kızın adını sordular ve adım mina demişti. Kalbini bozacak bişey yok yani rahat ol :) bu arada da şimdi oğlum olacak ve nasıpse adı ahmet musab olacak inş. Musab peygamber efendimize en çok benzeyen ve Uhud da sancak taşırken şehit olan sahabe adı.Almila ne anlama geliyor?
Eşimde almina olsun dedi hatta mina da olabilir dedi ben baktım mina şeytan taşlanan yer yazıyo vazgectim
Bizim araştırmamıza göre kırmızı elma gb al yanaklı anlamına geliyor ama tabi kuranda geçmiyormuş belki ek bir isim daha koyabilir yada değişedebilirizAlmila ne anlama geliyor?
Eşimde almina olsun dedi hatta mina da olabilir dedi ben baktım mina şeytan taşlanan yer yazıyo vazgectim
Canım tam da cevap yaziyodum yazdığını gördüm evet çok özür ya mina kutsal dağ birde bütün siteler guvenli bilgi vermiyo o yüzden çok arastirmak lazım almina yı eşim çok istiyo eşinin dedesine sorabilir miyiz almina koyabilir miyiz bu arada elif zaten en güzel isim elif mina cok uyumlu bende acaba sadece mina mı koysak dedimCa
Canim benim kızımın adı da elif mina... kuranda da geciyo kutsal dağ olarak geçiyor. Hİra nur dağı gibi... evet şeytan taşlanan yerin adı mina dağı ayrıca Hz. İbrahimin oğlunu kurban etmeye gittiği dağın adı ve mina ya Allahü teâlâ kurbanlik koc indirdi. Bu arada eşimin dedesi hafız ona da sormuştuk. O da caiz olduğunu söylemişti. Ben gayet memnunum mina koyduğum için. Bu arada televizyonda Suudi Arabistan da belgesel izlerken müslüman bi kızın adını sordular ve adım mina demişti. Kalbini bozacak bişey yok yani rahat ol :) bu arada da şimdi oğlum olacak ve nasıpse adı ahmet musab olacak inş. Musab peygamber efendimize en çok benzeyen ve Uhud da sancak taşırken şehit olan sahabe adı.
Evet o anlamdada geçiyor aslında hangi niyetle koyarsan anlamı o olur heralde yani ben simdi elma yanakli anlamina gelen anlamiyla koymak istememBizim araştırmamıza göre kırmızı elma gb al yanaklı anlamına geliyor ama tabi kuranda geçmiyormuş belki ek bir isim daha koyabilir yada değişedebiliriz
Öyle yaparsan almam kızını ha
geçmiş olsun canım şimdi nasılsın iyimisinGunaydin kizlar...benim nazli kizim yine istifra ettirdi defalarca hastahaneye kaldirildik dun gece doktor cok halsizsiniz dedi enfeksiyon varmis bide ve bize 4gun yatis verdi yanlizim esimide almiyolar ama olsun saglikli olsun minnosum canim benim ilk defa guclu oldugumu ve anne oldugumu hissettim kizlar
Çok güzel isim yasin kuran ın kalbi ismiyle yaşasın annesi benim bir oglum olsaydı Yahya koyacaktım rabbim kız nasip etti ona da zümra koymayı düşünüyordum ama anlamsız olduğunu ve kuran da geçmediğini öğrendim şimdi güzel bi kız ismi arıyorum bakalım
ikranin anlami ne canim ilk defa duyuyorum cok guzel ve degisikmisCanım tam da cevap yaziyodum yazdığını gördüm evet çok özür ya mina kutsal dağ birde bütün siteler guvenli bilgi vermiyo o yüzden çok arastirmak lazım almina yı eşim çok istiyo eşinin dedesine sorabilir miyiz almina koyabilir miyiz bu arada elif zaten en güzel isim elif mina cok uyumlu bende acaba sadece mina mı koysak dedim
Iki ismini birlikte mi söylüyorsunuz ? Bizim kız ecem ikra mesela ikra diyoruz
Sadece pipiyle mi anlaşılıyor cinsiyetNerden anlıcan ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?