2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet yapiyormus devlet hastaneleri, mhrs veya 182 uzerinden detayli.ultrason yaptirmak.istedigin tarihten 15 gun once kadin hastaliklari,ANTENATAL TANI POLIKLINIGINDEN RANDEVU ALARAK ucretsiz yaptirabiliyormusuz.

Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip ederse....Yasin ismini dusunduk canim esimle.Bakalim belki 2. Ismide olur simdilik bi tane
Sen ne dusunuyosun?Kizinin ismi cok güzelmiş
Çok güzel isim yasin kuran ın kalbi ismiyle yaşasın annesi benim bir oglum olsaydı Yahya koyacaktım rabbim kız nasip etti ona da zümra koymayı düşünüyordum ama anlamsız olduğunu ve kuran da geçmediğini öğrendim şimdi güzel bi kız ismi arıyorum bakalım

ben eşim olmadan adım atmam
sonucta onun ailesi benım degıl. insanlara yaranamazsın ki zaten
aynen de öyle maalesef

uzun zamandır yapmıyorum zaten ya kızları yapıyor yada birini alıyor

aman onlar için dogurmuyoruz ki boşver onlar bugün var yarın yoklar Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah

Ben daha öğrenemedim bebişimin cinsiyetini.. Ama isimleri nişanlılığımızdan beri hazır kızlar..
Kız olursa Zeynep
Erkek olursa Enes Sungur

Ca
Almila ne anlama geliyor?
Eşimde almina olsun dedi hatta mina da olabilir dedi ben baktım mina şeytan taşlanan yer yazıyo vazgectim
Canim benim kızımın adı da elif mina... kuranda da geciyo kutsal dağ olarak geçiyor. Hİra nur dağı gibi... evet şeytan taşlanan yerin adı mina dağı ayrıca Hz. İbrahimin oğlunu kurban etmeye gittiği dağın adı ve mina ya Allahü teâlâ kurbanlik koc indirdi. Bu arada eşimin dedesi hafız ona da sormuştuk. O da caiz olduğunu söylemişti. Ben gayet memnunum mina koyduğum için. Bu arada televizyonda Suudi Arabistan da belgesel izlerken müslüman bi kızın adını sordular ve adım mina demişti. Kalbini bozacak bişey yok yani rahat ol :) bu arada da şimdi oğlum olacak ve nasıpse adı ahmet musab olacak inş. Musab peygamber efendimize en çok benzeyen ve Uhud da sancak taşırken şehit olan sahabe adı.

Almila ne anlama geliyor?
Eşimde almina olsun dedi hatta mina da olabilir dedi ben baktım mina şeytan taşlanan yer yazıyo vazgectim
Bizim araştırmamıza göre kırmızı elma gb al yanaklı anlamına geliyor ama tabi kuranda geçmiyormuş belki ek bir isim daha koyabilir yada değişedebiliriz

Canım tam da cevap yaziyodum yazdığını gördüm evet çok özür ya mina kutsal dağ birde bütün siteler guvenli bilgi vermiyo o yüzden çok arastirmak lazım almina yı eşim çok istiyo eşinin dedesine sorabilir miyiz almina koyabilir miyiz bu arada elif zaten en güzel isim elif mina cok uyumlu bende acaba sadece mina mı koysak dedim
Iki ismini birlikte mi söylüyorsunuz ? Bizim kız ecem ikra mesela ikra diyoruz

Bizim araştırmamıza göre kırmızı elma gb al yanaklı anlamına geliyor ama tabi kuranda geçmiyormuş belki ek bir isim daha koyabilir yada değişedebiliriz
Evet o anlamdada geçiyor aslında hangi niyetle koyarsan anlamı o olur heralde yani ben simdi elma yanakli anlamina gelen anlamiyla koymak istemem

ge
geçmiş olsun canım şimdi nasılsın iyimisin

Olabilir canım bende mesela bu cocugum kız olsaydı eflin hira koymayı düşünüyodum eflin in anlami cennetin 8. Kapısı yaziyodu ama yalanmis. Gerçek anlamı grup yapmak demekmis. Almina koyan çok arkadaşım var bi arkadaşım da kizina aysima adını verdi. Ay yüzlü demek aysimaaaa diye cagiriyolar kulağa hoş geliyo. Bizde kimliğe elif mina yazdırdık ama sadece elif diyoruz. İki isim birden söylemeye useniyoruz. :) oğluma da ahmet musab koycaz ama hep musab dicez onlar artık buyuyunce hangisini beğenirlerse o ismi kullanırlar :)

Canım benim kız olsaydı adını erva koymayı düşünmüştüm kuranda geçsin dini isim olsun hem de güzel olsun diyince aklıma geldi

ikranin anlami ne canim ilk defa duyuyorum cok guzel ve degisikmis

Merhaba kızlar
İkili testi iyi çıkıp da doktoru üçlü ya da dörtlü testi isteyen var mı? Ya da siz yaptırmayı düşünüyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…