2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba hanımlar, bugün 12 haftalık+2 günlüğümm.. perşembe 2 li taramamız var.
hafta sonu çok fena dişim ağrıdı. herhangi birşey yapılamadı çekicem böyle ağrıyı
Ben gittim canim disciye 2disimi curutmua nazli kizim ama discim dedi sana yazacagm ilaci ve dia cekimini kendi kadin dogumcundan onaylatacaksin bama belge verdi imzalicak dedi onay verirse cekicem dislerini dedi biz daha sormadik doktorumuza kararsiziz

Evet canim haklisin hafi bakalim bekliyoruz guclu senin minnosun miyomlarla basediyo masallah

merhaba hanımlar, bugün 12 haftalık+2 günlüğümm.. perşembe 2 li taramamız var.
hafta sonu çok fena dişim ağrıdı. herhangi birşey yapılamadı çekicem böyle ağrıyı

benımde 2. ayımda dişim iltihap yaptı .adrenalinsiz anestesi ile uyusturularak cekılmesıne ızın verdı doktorum . annenin çektiği ağrı yada vücudundaki iltihap cocuga cok daha fazla zarar verıyor cünkü

doktor bebek hariç herşeyle ilgileniyo suyuna bakıyo etrafta miyom yada kanama alanı varmı ona bakıyo adam prof kızım ne işi olur bebişin cinsiyetiyle
onlara herkes bakıyo zaten bakınca biz bile anlıyoruz artık dr lar ultrasonunu karnına öyle bir sürüyor ki bebek adamın istediği şekle giriyor.mecbur bacakları açıyor yavrucak suyu muyu iyi anomali yok dedikten sonra tabi ki en önemlisi cinsiyet.

çarşamba randevum bu seferde sölemezse kendimi intihar edicemm

Canım 7. Haftamda benimde ağırdı, karanfil yağı ile çalkaladım tükürdüm 3 kez, rahat yattım. 3 ile 6 ay arası diş operasyonu geçşrebiliyoruz bilgineeee
bende acile gittim dün canım. sadece muayene etti, antibiyotik yazdı ve dr a sormadan kullanma dedi. daha da sormadan. riskli bir dönemdesin tam sınırdasın dedi bana müdahale edebilmek için , bende tıpış tıpış döndüm eve

bana da çekim için birşey demedi de antibiyotik yazdı dr a sormadan başlama dedi. o kadar. ya ben dişçiden çok çektiğim için bile bile lades yaptım, eşim hep diyordu dişlerine baktıralım, baktıralım, baktıralımmmmm ama bana öyle acı çektirdiki dişçiler çok korkuyorum

Canim randevuyu devletten alacaksan gidecegin tarihin 15 gun oncesinden al randevuyu sistem o sekilde calisiyor

Benim hic yok artik burda bi kadin bebegini nereye sakladin dedi cok uzuldumsanirim bulantilarimdan
Benimde hiç yok hatta doktora 2li test sonucunu göstermeye gittiğimde bi adamla kadın aralarında konuşurken duydum adam ee bunun karnı çıkmamış dedi garip hissettim kendimi

Hımmm idrara sık sık baktırmak gerek ozaman

çarşamba randevum bu seferde sölemezse kendimi intihar edicemm
Bende bugun farkli doktora gittim ama o da soylemedi 16 hafta dolacakmis o zaman kesin olurmus hep bu doktorlar bize mi denk geliyor kuzum ya sende her hafta gidiyorsun ama soylemiyorlar hepsi aguz birligi yapmislar bu sefer ogrenirsin insallah

Bende bugun farkli doktora gittim ama o da soylemedi 16 hafta dolacakmis o zaman kesin olurmus hep bu doktorlar bize mi denk geliyor kuzum ya sende her hafta gidiyorsun ama soylemiyorlar hepsi aguz birligi yapmislar bu sefer ogrenirsin insallah
ay gıcıklar işte inşallah sende bende öğreniriz değilse bıçaklayasım var onları

Ay çok doldurdunuz beni sinirlerim bozuldu yaaa bırakın şu muhabbeti

aman boş ver yaa
yapıstır lafı hemen '' sağlıklı olsunda ne olursa olsun'' de hemen.
o anlar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…