- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #18.301
İns canimmminşallah kızlarımızı kendimizie benzetmişizdir
Olabilir canim suan hastahanedeyim zaten bi sorun olsa solerlerdiyok cnm kilodan değil iç karnın geniş demek ki öyle diyor doktorlar
Ben gittim canim disciye 2disimi curutmua nazli kizim ama discim dedi sana yazacagm ilaci ve dia cekimini kendi kadin dogumcundan onaylatacaksin bama belge verdi imzalicak dedi onay verirse cekicem dislerini dedi biz daha sormadik doktorumuza kararsizizmerhaba hanımlar, bugün 12 haftalık+2 günlüğümm.. perşembe 2 li taramamız var.
hafta sonu çok fena dişim ağrıdı. herhangi birşey yapılamadıçekicem böyle ağrıyı
Evet canim haklisin hafi bakalim bekliyoruz guclu senin minnosun miyomlarla basediyo masallahİyiyim Allaha şükür miyomlar aynı değişik bişey yok :) Alıştık artık 4 miyomum ve bebişimle yatışıyoruz.cinsiyet belli değil.Cumartesi gidicez işte bakalım benim doktor ne fark eder diyor bende bu sefer dicem iyice bak söyle bikinimi alacam deniz şortumu ona görekızım veya oğlum diye sevmek istiyorum artık :)
doktor bebek hariç herşeyle ilgileniyo suyuna bakıyo etrafta miyom yada kanama alanı varmı ona bakıyo adam prof kızım ne işi olur bebişin cinsiyetiyleçok enteresan ama ya dr hareket ettirmeye çalışmıyor mu peki canım?
çok sinirliyken yazdım kusura bakmayın bu laflar içinçok güldüm
Ben gittim canim disciye 2disimi curutmua nazli kizim ama discim dedi sana yazacagm ilaci ve dia cekimini kendi kadin dogumcundan onaylatacaksin bama belge verdi imzalicak dedi onay verirse cekicem dislerini dedi biz daha sormadik doktorumuza kararsiziz[/QUOT
ben hamilelikten önce çürükleri yaptırdım.temizleme olayı kaldı.Doktora sorucam gidip temizlettirebilirmiyim diye parasınıda ödemiştim.Bu kadar çabuk pıt pıtımın geleceğini düşünmemiştim.Çok şükür Rabbim aratmadı.
merhaba hanımlar, bugün 12 haftalık+2 günlüğümm.. perşembe 2 li taramamız var.
hafta sonu çok fena dişim ağrıdı. herhangi birşey yapılamadıçekicem böyle ağrıyı
onlara herkes bakıyo zaten bakınca biz bile anlıyoruz artıkdoktor bebek hariç herşeyle ilgileniyo suyuna bakıyo etrafta miyom yada kanama alanı varmı ona bakıyo adam prof kızım ne işi olur bebişin cinsiyetiyle
çarşamba randevum bu seferde sölemezse kendimi intihar edicemmonlara herkes bakıyo zaten bakınca biz bile anlıyoruz artıkdr lar ultrasonunu karnına öyle bir sürüyor ki bebek adamın istediği şekle giriyor.mecbur bacakları açıyor yavrucak suyu muyu iyi anomali yok dedikten sonra tabi ki en önemlisi cinsiyet.
bende acile gittim dün canım. sadece muayene etti, antibiyotik yazdı ve dr a sormadan kullanma dedi. daha da sormadan. riskli bir dönemdesin tam sınırdasın dedi bana müdahale edebilmek için , bende tıpış tıpış döndüm eveCanım 7. Haftamda benimde ağırdı, karanfil yağı ile çalkaladım tükürdüm 3 kez, rahat yattım. 3 ile 6 ay arası diş operasyonu geçşrebiliyoruz bilgineeee
bana da çekim için birşey demedi de antibiyotik yazdı dr a sormadan başlama dedi. o kadar. ya ben dişçiden çok çektiğim için bile bile lades yaptım, eşim hep diyordu dişlerine baktıralım, baktıralım, baktıralımmmmm ama bana öyle acı çektirdiki dişçiler çok korkuyorumBen gittim canim disciye 2disimi curutmua nazli kizim ama discim dedi sana yazacagm ilaci ve dia cekimini kendi kadin dogumcundan onaylatacaksin bama belge verdi imzalicak dedi onay verirse cekicem dislerini dedi biz daha sormadik doktorumuza kararsiziz
bilmiyorum ne yapıcambenımde 2. ayımda dişim iltihap yaptı .adrenalinsiz anestesi ile uyusturularak cekılmesıne ızın verdı doktorum . annenin çektiği ağrı yada vücudundaki iltihap cocuga cok daha fazla zarar verıyor cünkü
Canim randevuyu devletten alacaksan gidecegin tarihin 15 gun oncesinden al randevuyu sistem o sekilde calisiyorCok tesekkur ederimmm.Yarin hemen arayayim.Birde gecen gittigim devlet hast.doktor not kagidina 20 veya 22.hafta ayrintili ultrason yazdi acaba randevu alirken kolaylik yasamam icinmi?
Yoksa baska sehirdeyim normalde ama kontrol zamanimm geldi demistim unutmayayim diyemi yazdi anlamadim...
Benimde hiç yok hatta doktora 2li test sonucunu göstermeye gittiğimde bi adamla kadın aralarında konuşurken duydum adam ee bunun karnı çıkmamış dedi garip hissettim kendimiBenim hic yok artik burda bi kadin bebegini nereye sakladin dedi cok uzuldumsanirim bulantilarimdan
Hımmm idrara sık sık baktırmak gerek ozamanİns canim benimmm cikacam gibi duruyo bulantilarim azaldi sanki..idrarada kanada baktilar hangisinde gorduler bilmiyorum canim bikerede enfeksiyon kapmistim ozaman idrardi ama suan bilmiyorum ama midemizin bulandigini idrardan anlayabiliyolar cok sasirdim dediki doktor cok istifra etmissin idrarda asiri cikmis nerden anladi anlamadim ama canim idrardan anlasiliyomus..
Bende bugun farkli doktora gittim ama o da soylemedi 16 hafta dolacakmis o zaman kesin olurmus hep bu doktorlar bize mi denk geliyor kuzum ya sende her hafta gidiyorsun ama soylemiyorlar hepsi aguz birligi yapmislar bu sefer ogrenirsin insallahçarşamba randevum bu seferde sölemezse kendimi intihar edicemm
ay gıcıklar işte inşallah sende bende öğreniriz değilse bıçaklayasım var onlarıBende bugun farkli doktora gittim ama o da soylemedi 16 hafta dolacakmis o zaman kesin olurmus hep bu doktorlar bize mi denk geliyor kuzum ya sende her hafta gidiyorsun ama soylemiyorlar hepsi aguz birligi yapmislar bu sefer ogrenirsin insallah
Benim kaynana adak adamış bana koç ver sana koç keseyim diye. Bide utanmadan sölüyo bana al o Koç'u g... Sok dedim. Insan hayırlısını versin die dua eder dedim. Erkek olursa bebişim inadına pipisini kestircem kız olacak. Onun istediği Olmasın yeter ki Öküz karı.
Ay çok doldurdunuz beni sinirlerim bozuldu yaaa bırakın şu muhabbeti
diyorum zaten cümlenin sonunada hıhhhhhh ekliyomaman boş ver yaa
yapıstır lafı hemen '' sağlıklı olsunda ne olursa olsun'' de hemen.
o anlar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?