- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #18.341
Canim korkma cok zor durum benim psikolojim bozuldu mesala ama ins hersey yoluna gircek benim esim hep operasyonlarda burdaki kizlar bilirler ne cektigimi ben 2gun haber alamistm bebegimi dusurcem sandim korkma nerye geliyo esin urfa mi diyarbakir mi adiyaman mi
Insallah canim bir de seni doktor katili yapacaklar Allah saglik sihhat versin de ogreniriz insallah ben bu kadar cok merak etmiyordum da burda hwrkes ogrenince gaza geliyir insanay gıcıklar işte inşallah sende bende öğreniriz değilse bıçaklayasım var onları
Kızlar ben yaklaşık 3-4 haftadır düzenli kremleniyorum. Göbekten dize kadar resmen ama dün iç bacağımda(iç baldır ) çatlaklar olmuş şok oldum ve çok üzüldüm ben iç tarafa sürmeyi unutuyordumsinirlerim bozuldu ya of. Aman kremi her bi yerinize sürün bol bol sürünn
Artık bir haftadır falan bende hissediyorum kızlar özellikle sırt üstü dümdüz yatarken hissediyorum ufacık bi alanda dönüyo sanırım gaz gibi anlık oluyo geçiyo göbeğimde sertliğini nerde olduğunu falan da hissediyorum dokununca bazen öyle bi oluyo ki tam göbeğimin orda bi toplanıyo dimdik oluyo göbeğim
bayanlar ben artık baya baya hissediyorum bebişi özellikle acıktığımda kıpırdanıp duruyo çok güzelll
bayanlar ben artık baya baya hissediyorum bebişi özellikle acıktığımda kıpırdanıp duruyo çok güzelll
Muzik dinlettin de hareketlendi bak yavrucak darisi bizim basimizabayanlar ben artık baya baya hissediyorum bebişi özellikle acıktığımda kıpırdanıp duruyo çok güzelll
Bol bol sür ben 47 kilo ile başladım ve yaklaşık 6 kilo aldım aniden kocaman olunca çat çat çatlıyorum sanırımsenin başladı mı çatlaklar eyvah ya bende bu günlerde sürmüyorum nemlendirici falan
pıt pıt atma mı hissediyorsun nasıl oluyor senin ki, bende sırt üstü yatarken pıt pıt hissediyorum :)
Bol bol sür ben 47 kilo ile başladım ve yaklaşık 6 kilo aldım aniden kocaman olunca çat çat çatlıyorum sanırım
Ne kullanıyosunuz çatlaklar için n? Benimde cildim çok kurudu hamilelik sonrası bişeylere başlayayım diyorum artıkKızlar ben yaklaşık 3-4 haftadır düzenli kremleniyorum. Göbekten dize kadar resmen ama dün iç bacağımda(iç baldır ) çatlaklar olmuş şok oldum ve çok üzüldüm ben iç tarafa sürmeyi unutuyordumsinirlerim bozuldu ya of. Aman kremi her bi yerinize sürün bol bol sürünn
Bazen elimi koyuyorum kalbini dinliyorum pıt pıt pıtama onu bi ben hissediyorum sanırım eşim senin damarın atıyodur diye takılıyo ama bebekten geliyo.. Bazen de elimi koymama bile gerek kalmıyo hızlı mı dönüyo napıyosa gazın gelir de çıkaramazsın döner ya bağırsaklarında, onun gibi oluyo ama gaz olmadığını anlıyosun bi kaç tekrardan sonra dün de oturup kalkarken yumurtalıklarımda bi dolgunluk hissettim resmen bi batma gibi bişey oldu
Fsm hastanesi eski ptt belki bilirsin ben kontrole oraya gitmistm 1 kez smdi yine aradim burda ayrintili yok kartal umraniye veya zeynepkamili ara dedi.Oralarida yarin ariycam bakalim.olmadi burda ozel arastircam yani istanbulda zaten d.bakirdaki gittgm hastane de var evime gidebilsem sıkıntı. olmiycakCanim randevuyu devletten alacaksan gidecegin tarihin 15 gun oncesinden al randevuyu sistem o sekilde calisiyor
başla canım nette fotolarını gördükçe korkup kremlenip duruyorumben bir kilo almışım canım ama benim vücudum meğilli çatlamaya malesef, başlıyım bari tekrardan kreme :/
başla canım nette fotolarını gördükçe korkup kremlenip duruyorum
Et et :) Çok güzel çok ilginç bi duygu yaa sürekli sırt üstü yatıp takip edesim geliyor hissetmeyince endişeleniyorum :) <3canım senin şuan konunu okurken bile pıt pıt oldu resmen :)) kalp olayına bende dikkat edicem :)
Mustela kullanıyorum canım herkes çok iyi dedi umarım işe yararNe kullanıyosunuz çatlaklar için n? Benimde cildim çok kurudu hamilelik sonrası bişeylere başlayayım diyorum artık
ben annemin yanına istanbula gidemedim o kızını yanına bursaya geldicumartesi oktor kontrolüm var Torununu görmeden gitmicekmiş.Çok heyecanlı torununu göreceği için.Benim doktor bebişin ya kafa tasını yada bacak resmini çekip veriyor.Almış onu eline sviyor senin bacağını yerim diye.Birde tahminde bulundu bacağı uzunmuş uzun boylu olcak herhalde diyor babaya çekerse olurda anasına çekerse cüceden hallice olur dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?