2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok zor ya gerçekten, Allah hepsini korusun inşaallah, cuma günü o kadar güzel geçti ki ama cumartesi kabus gibiydi, 2 gün haber alamamışsın çok zor canım ya

Kızlar ben yaklaşık 3-4 haftadır düzenli kremleniyorum. Göbekten dize kadar resmen ama dün iç bacağımda(iç baldır ) çatlaklar olmuş şok oldum ve çok üzüldüm ben iç tarafa sürmeyi unutuyordum sinirlerim bozuldu ya of. Aman kremi her bi yerinize sürün bol bol sürünn

Artık bir haftadır falan bende hissediyorum kızlar özellikle sırt üstü dümdüz yatarken hissediyorum. ufacık bi alanda dönüyo sanırım, gaz gibi anlık oluyo geçiyo göbeğimde sertliğini, nerde olduğunu falan da hissediyorum dokununca bazen öyle bi oluyo ki tam göbeğimin orda bi toplanıyo dimdik oluyo göbeğim

senin başladı mı çatlaklar eyvah ya bende bu günlerde sürmüyorum nemlendirici falan

pıt pıt atma mı hissediyorsun nasıl oluyor senin ki, bende sırt üstü yatarken pıt pıt hissediyorum :)

bayanlar ben artık baya baya hissediyorum bebişi özellikle acıktığımda kıpırdanıp duruyo çok güzelll
bayanlar ben artık baya baya hissediyorum bebişi özellikle acıktığımda kıpırdanıp duruyo çok güzelll
Muzik dinlettin de hareketlendi bak yavrucak darisi bizim basimiza

pıt pıt atma mı hissediyorsun nasıl oluyor senin ki, bende sırt üstü yatarken pıt pıt hissediyorum :)

Bazen elimi koyuyorum kalbini dinliyorum pıt pıt pıt ama onu bi ben hissediyorum sanırım eşim senin damarın atıyodur diye takılıyo ama bebekten geliyo.. Bazen de elimi koymama bile gerek kalmıyo hızlı mı dönüyo napıyosa gazın gelir de çıkaramazsın döner ya bağırsaklarında, onun gibi oluyo ama gaz olmadığını anlıyosun bi kaç tekrardan sonra dün de oturup kalkarken yumurtalıklarımda bi dolgunluk hissettim resmen bi batma gibi bişey oldu

Ne kullanıyosunuz çatlaklar için n? Benimde cildim çok kurudu hamilelik sonrası bişeylere başlayayım diyorum artık

canım senin şuan konunu okurken bile pıt pıt oldu resmen :)) kalp olayına bende dikkat edicem :)

Canim randevuyu devletten alacaksan gidecegin tarihin 15 gun oncesinden al randevuyu sistem o sekilde calisiyor
Fsm hastanesi eski ptt belki bilirsin ben kontrole oraya gitmistm 1 kez smdi yine aradim burda ayrintili yok kartal umraniye veya zeynepkamili ara dedi.Oralarida yarin ariycam bakalim.olmadi burda ozel arastircam yani istanbulda zaten d.bakirdaki gittgm hastane de var evime gidebilsem sıkıntı. olmiycak

ben hala evdeki cift cizgi testleri sakliyorum desem gorgusuz demeyin bana amaaaa bi arada ultrason fotosuna bagimli yasiodum surekli elimdeydi:)
Ilk torunmu annenin benim oyle annemde ye ye yarasin torunumu modunda hep :)
Ayy bi dogsalarda sevsek yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…