2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar yaa sicaktan nefes alamıyorum. vantilatrun karşısında da korkuyorum carpilcam die hic esmio ne sicak hava valla yaa siz napiosunz bu sicakta.. klima sart arastiriorz bakalim bi klima lazm bu sicaklarda
bizde klima var ama ben ondan da korkuyorum.en ufak bişeyde üşüttüğüm için.Sürekli üstümü eğiştiriyorum.çok sıcak Allah yardımcımız olsun

Aa esimde biraz once en gec doguma gelirim diye dalga geciyodu bende sensiz dogurmam dedim
Yok yok ana evide olsa insan kendi evini ariyor be canim.Ama tabi ortalik boyle olursada mecbur burda dogum yaparım ay insallah o kadar uzamaz yaaa
ben annemin yanına istanbula gidemedim o kızını yanına bursaya geldi cumartesi oktor kontrolüm var Torununu görmeden gitmicekmiş.Çok heyecanlı torununu göreceği için.Benim doktor bebişin ya kafa tasını yada bacak resmini çekip veriyor.Almış onu eline sviyor senin bacağını yerim diye.Birde tahminde bulundu bacağı uzunmuş uzun boylu olcak herhalde diyor babaya çekerse olurda anasına çekerse cüceden hallice olur dedim

Daha iyiym canim benim cok tesekkur ederim..sen nasilsin miyomlar rahatsiz etmeye devam ediyo mu cinsiyet ogrendin mi
İyiyim Allaha şükür miyomlar aynı değişik bişey yok :) Alıştık artık 4 miyomum ve bebişimle yatışıyoruz.cinsiyet belli değil.Cumartesi gidicez işte bakalım benim doktor ne fark eder diyor bende bu sefer dicem iyice bak söyle bikinimi alacam deniz şortumu ona göre kızım veya oğlum diye sevmek istiyorum artık :)

inşallah kızlarımızı kendimizie benzetmişizdir

merhaba hanımlar, bugün 12 haftalık+2 günlüğümm.. perşembe 2 li taramamız var.
hafta sonu çok fena dişim ağrıdı. herhangi birşey yapılamadı çekicem böyle ağrıyı

merhaba hanımlar, bugün 12 haftalık+2 günlüğümm.. perşembe 2 li taramamız var.
hafta sonu çok fena dişim ağrıdı. herhangi birşey yapılamadı çekicem böyle ağrıyı

Canım 7. Haftamda benimde ağırdı, karanfil yağı ile çalkaladım tükürdüm 3 kez, rahat yattım. 3 ile 6 ay arası diş operasyonu geçşrebiliyoruz bilgineeee

benimde koca gece kasiklarim agridi acsan bi dert acmasan bi dert
benimde koca gece kasiklarim agridi acsan bi dert acmasan bi dert
ben zaten herşeyden korkar oldum annem demin birşey anlattı kasıklarıma ağrı girdi acaba kanama olurmu yine diye endişe ediyorum.Psikopat oldum herşeyden şüphe ediyorum.Bu kadar yapma diyorum ama yaşanan sıkıntılar yüzünden insan istemsiz olarak korkuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…