- 17 Aralık 2014
- 171
- 170
- 103
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #18.281
HAYIRLI ugurlu olsun annesi... Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsinarkadaşlar merhaba doktordan geldim bebeğimin cinsiyeti belli oldu kız
bizde klima var ama ben ondan da korkuyorum.en ufak bişeyde üşüttüğüm için.Sürekli üstümü eğiştiriyorum.çok sıcak Allah yardımcımız olsunkizlar yaa sicaktan nefes alamıyorum. vantilatrun karşısında da korkuyorum carpilcam die hic esmio ne sicak hava valla yaa siz napiosunz bu sicakta.. klima sart arastiriorz bakalim bi klima lazm bu sicaklarda
ben annemin yanına istanbula gidemedim o kızını yanına bursaya geldiAa esimde biraz once en gec doguma gelirim diye dalga geciyodu bende sensiz dogurmam dedim
Yok yok ana evide olsa insan kendi evini ariyor be canim.Ama tabi ortalik boyle olursada mecbur burda dogum yaparım ay insallah o kadar uzamaz yaaa
İyiyim Allaha şükür miyomlar aynı değişik bişey yok :) Alıştık artık 4 miyomum ve bebişimle yatışıyoruz.cinsiyet belli değil.Cumartesi gidicez işte bakalım benim doktor ne fark eder diyor bende bu sefer dicem iyice bak söyle bikinimi alacam deniz şortumu ona göreDaha iyiym canim benim cok tesekkur ederim..sen nasilsin miyomlar rahatsiz etmeye devam ediyo mu cinsiyet ogrendin mi
yok cnm kilodan değil iç karnın geniş demek ki öyle diyor doktorlarBenim hic yok artik burda bi kadin bebegini nereye sakladin dedi cok uzuldumsanirim bulantilarimdan
inşallah kızlarımızı kendimizie benzetmişizdirTesekkur ederim bebegim seninkide hayirli olsun:))annesine cekcek ne kadar inkar etsem esim solediginde kizsamda sanirim bende cok nazliyim cok nazli buyutuldum :))dun doktor teyzesi diyoki izlemek cok eglenceli bebegini diyo zayifim diye bebegin heryeri gozukuyomus oturdular izlediler oda nasi cilve yapiyo annesi hasta umrunda degil cimcimemin:)duyunca akrabalar demiski aileye bi suslu daha geliyo:))
Tamam simdi oldu teşekkür ederimİkra aslı ıgra dır peygamber efendimize gelen ilk vahy (oku ) anlamına gelir Alak süresinde geçer. Yaradan rabbinin adıyla oku bilirsin şimdi
benimde koca gece kasiklarim agridi acsan bi dert acmasan bi dertbizde klima var ama ben ondan da korkuyorum.en ufak bişeyde üşüttüğüm için.Sürekli üstümü eğiştiriyorum.çok sıcak Allah yardımcımız olsun
bizim kızlar fena çıktı canım.ayıp ya çok rahat bizim kicinsiyetleri öğrenip öğrenip geliyonuz kıskançlıktan çatlıcambu arada benim nazarım tutmaz korkmayın
valla kız benimki bana çekseydi çoktan gösterirdi babaya çekti herhal utangaçççbizim kızlar fena çıktı canım.ayıp ya çok rahat bizim ki
valla kız benimki bana çekseydi çoktan gösterirdi babaya çekti herhal utangaççç
merhaba hanımlar, bugün 12 haftalık+2 günlüğümm.. perşembe 2 li taramamız var.
hafta sonu çok fena dişim ağrıdı. herhangi birşey yapılamadıçekicem böyle ağrıyı
çok güldümBenim kaynana adak adamış bana koç ver sana koç keseyim diye. Bide utanmadan sölüyo bana al o Koç'u g... Sok dedim. Insan hayırlısını versin die dua eder dedim. Erkek olursa bebişim inadına pipisini kestircem kız olacak. Onun istediği Olmasın yeter ki Öküz karı.
bende ayın ondördü diye duydumBizim araştırmamıza göre kırmızı elma gb al yanaklı anlamına geliyor ama tabi kuranda geçmiyormuş belki ek bir isim daha koyabilir yada değişedebiliriz
arkadaşımın başına geldi aldığı kıyafetleri başkasına verdi:)bi topikte okumuştum doğuma kadar erkek demişler sonra gözünüz aydın kızınız oldu demişler ne dicez bilemedik diyolar ama biz erkek bekliyoduk diyebilmişler. umarım hiç birimizin başına gelmez bu durum
benimde koca gece kasiklarim agridi acsan bi dert acmasan bi dert
ben zaten herşeyden korkar oldum annem demin birşey anlattı kasıklarıma ağrı girdi acaba kanama olurmu yine diye endişe ediyorum.Psikopat oldum herşeyden şüphe ediyorum.Bu kadar yapma diyorum ama yaşanan sıkıntılar yüzünden insan istemsiz olarak korkuyorbenimde koca gece kasiklarim agridi acsan bi dert acmasan bi dert
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?