- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #18.321
diyorum zaten cümlenin sonunada hıhhhhhh ekliyom
bende aksam bebegimize bisimi oldu acaba dedim esim deme oyle allah korusun olcak agrilar nie hemen ona yoruyosun dedi paranoyak olduk iyiceben zaten herşeyden korkar oldum annem demin birşey anlattı kasıklarıma ağrı girdi acaba kanama olurmu yine diye endişe ediyorum.Psikopat oldum herşeyden şüphe ediyorum.Bu kadar yapma diyorum ama yaşanan sıkıntılar yüzünden insan istemsiz olarak korkuyor
bilmiyorum ne yapıcam. perşembe inşallah dr a gidicem, orada sorayım diyorum
bayanlar ben artık baya baya hissediyorum bebişi özellikle acıktığımda kıpırdanıp duruyo çok güzelll
bak tasvir böle olur. 1. bi balığı denizden çıkartıp karaya atınca çırpınır ya aynen öleNasıl bir his yaa, tarif etsene, ben de birşeyler hissediyorum gibi ama emin olamıyorum bir türlü
Benim içeriden sanki böyle bir basınç hissi gibi sanki balon patlıyor peşpeşe gibi bazen alt kasıklarımda bazen daha solda genel aşagılarda bazen de göbeğimin hafif alt solundaNasıl bir his yaa, tarif etsene, ben de birşeyler hissediyorum gibi ama emin olamıyorum bir türlü
bak tasvir böle olur. 1. bi balığı denizden çıkartıp karaya atınca çırpınır ya aynen öle
2. tencerede mısır patlatırken kapağına çarparya pişenleri aynen öle
3. sol gözün seyrir ya hatta kim bana küfrediyo dersin aynen öle
3 tane seçenek birini mutlaka hissediyosundur.
kız yerlerini tarif ettinde ne oluyo işte onu soruyo allah seniiiBenim içeriden sanki böyle bir basınç hissi gibi sanki balon patlıyor peşpeşe gibi bazen alt kasıklarımda bazen daha solda genel aşagılarda bazen de göbeğimin hafif alt solunda
pıt pıt pıt diyip duruyo zaten. otururken yada sırt üstü yatarken anlarsın anlık bişi sürekli değil canım benimmmYok ben bunların hiiiiçbirini hissetmiyorum yaa
pıt pıt pıt diyip duruyo zaten. otururken yada sırt üstü yatarken anlarsın anlık bişi sürekli değil canım benimmm
ay canım hoşuna gitmişdir adrenalin.Yaa bazen bişeyler oluyo ama hani bağırsaklarda gaz dolaşır ya onun gibi bişey, emin olamıyorum o yüzden, belki de bebiştir belki de ben tarif edemiyorum ama bir an evvel hissetmek istiyorum artık yaabu arada tatilde bebişin canına okudum yani, o kadar motorsiklete fln bindim, bana mısın demedi, annesi gibi maceracı olacak benim kızım
Bende bol bol yu z dum .yasak olmasına ragmen havuz. kaydıraklı havuzda kaydıraktan kaydı m .Yaa bazen bişeyler oluyo ama hani bağırsaklarda gaz dolaşır ya onun gibi bişey, emin olamıyorum o yüzden, belki de bebiştir belki de ben tarif edemiyorum ama bir an evvel hissetmek istiyorum artık yaabu arada tatilde bebişin canına okudum yani, o kadar motorsiklete fln bindim, bana mısın demedi, annesi gibi maceracı olacak benim kızım
Bende bol bol yu z dum .yasak olmasına ragmen havuz. kaydıraklı havuzda kaydıraktan kaydı m .
Canim hic ole dusunme ben hamile kalmadan tedavi gordum 1bucuk milyar vermsti annem tek tek butun dislerime bakildi ama yinede 2curuk ben cokk celtim disten babama cekmisim yani ole dusunme olacagi varsa oluyobana da çekim için birşey demedi de antibiyotik yazdı dr a sormadan başlama dedi. o kadar. ya ben dişçiden çok çektiğim için bile bile lades yaptım, eşim hep diyordu dişlerine baktıralım, baktıralım, baktıralımmmmm ama bana öyle acı çektirdiki dişçiler çok korkuyorum
ay canım hoşuna gitmişdir adrenalin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?