- 11 Şubat 2013
- 1.563
- 1.053
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #18.261
benim de büyüdü gibi sürekli gerilme agrısı yasıyorum, geceleri kaşıntıdan uyanıyorum hemen jelimi sürüyorum, bebişim hala kasıklarıma dogru, bir çıkamadı yukarı çok asagıda duruyor göbeğim :/günaydın..benimki epey büyüdü.erken çıktı yani rahmim dışarı doğru büyüyormuşama problem değil dedi dr.senin?
KIZLAR MERHABA UZUN BİR ZAMAN YAŞADIĞIM BİR AKSİLİKTEN DOLAYI TOPİKLE İLGİLENEMEDİM BU ARADA CİNSİYETLERİ ÖĞRENENLER OLMUŞ ÇOK SEVİNDİMBEN HENÜZ ÖĞRENEMEDİM RANDEVUM AYIN 8 İNDE İNŞALLAH ÖĞRENİCEZ O ZAMAN. TABLOMUZA CİNSİYETLERİ DE EKLİYORUM. ÖĞRENENLER LÜTFEN İSİM VE CİNSİYETİ YAZARAK BENİ TAGLERSE TABLOMUZA EKLEYECEĞİM. BU ARADA SİZLERİ ÇOK ÖZLEDİM
yerlesmede olabilir canim bi dr a gorun IstersenKızlar doğru yeremi yazdım bilmiyorum yeni üyeyim.4 hafta 5 günlük hamileyim bugün iç çamaşırımda çok açık pembe bir akıntı gördüm.Çok afedersiniz sümük gibiydi.Daha sonra kahverengi lekeler oluşmaya başladı ve genelde idrardan sonra peçeteye gelen.Çok korktum halada var 3 yıl sonra hamile kalabilmiştimOğlum 6 yaşında ve ona hamileyken hiç böyle bir sorun yaşamadım
kızlar çatlak önlemek için ne kullanıyosunuz ben başlamadım ama artık başlamam lazım sanırım
ilk aylar zor oluyordu,kasık batmaları olduğundan ama uzun zamandır kasık batmam yok ayakda devam ediyorum.Eksterem bi şey olurda kendimi iyi hissetmezsem,baş ağrısı sırt ağrısı vs. o zmn oturarak devam edıyorum canım.Kızlar namaz kılanlar,
Ayakta mı yoksa oturarak mı kılıyorsunuz ?
Tesekkur ederim bebegim seninkide hayirli olsun:))annesine cekcek ne kadar inkar etsem esim solediginde kizsamda sanirim bende cok nazliyim cok nazli buyutuldum :))dun doktor teyzesi diyoki izlemek cok eglenceli bebegini diyo zayifim diye bebegin heryeri gozukuyomus oturdular izlediler oda nasi cilve yapiyo annesi hasta umrunda degil cimcimemin:)duyunca akrabalar demiski aileye bi suslu daha geliyo:))canım hayırlı olsun senin kız gerçekten çok ama çok nazlı olacak :)
Amin kuzum insallah :))Hayırlı olsun canım.darısı başıma
Benimkinin degismesi imkansiz sanirim benim kiz resmen artik her ultrasyonda gosteriyo her doktor anliyo ayip kizim desemde dinlemiyo:))hakkaten kötü bişeymiş yaw. özellikle alışveriş yaptıktan sonra böyle süprizler insanı mahveder
Benimki 3haftada degismisti ilk erkek sonra kiz deyince bile sok olmustuk kendimizi ole hazurladik 9ay dusunemiyorum cok zor bi durumhakkaten kötü bişeymiş yaw. özellikle alışveriş yaptıktan sonra böyle süprizler insanı mahveder
Benim hic yok artik burda bi kadin bebegini nereye sakladin dedi cok uzuldumgünaydın anne adaylarıııı göbüşler ne alemde :)
Allaha şükür bi sıkıntı çıkmadı bizde :) tahlili bekliyoruz bakalım :)inşallah senin de güzel sonuçlar
bide benimki açıp bacaklarını göstersede bende rahatlasamBenimkinin degismesi imkansiz sanirim benim kiz resmen artik her ultrasyonda gosteriyo her doktor anliyo ayip kizim desemde dinlemiyo:))
Kız anneleri bebisinize düşündünüz isimleri yazarsanız birbirimizden faydalaniriz benim ilk kızımın adı ikra
İkinciyo düşünmeye başladım hepimize kolay gelsin erkek bebiş annelerimiz de paylassin bizde erkek isimleri öneririz
İyiki varız ocak annişleri :)
Hayırlı olsun canım sağlıkla dogsun minik kızçenarkadaşlar merhaba doktordan geldim bebeğimin cinsiyeti belli oldu kız
GöZünaydın canımarkadaşlar merhaba doktordan geldim bebeğimin cinsiyeti belli oldu kız
İkra aslı ıgra dır peygamber efendimize gelen ilk vahy (oku ) anlamına gelir Alak süresinde geçer. Yaradan rabbinin adıyla oku bilirsin şimdiikranin anlami ne canim ilk defa duyuyorum cok guzel ve degisikmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?