2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın..benimki epey büyüdü.erken çıktı yani rahmim dışarı doğru büyüyormuş ama problem değil dedi dr.senin?
benim de büyüdü gibi sürekli gerilme agrısı yasıyorum, geceleri kaşıntıdan uyanıyorum hemen jelimi sürüyorum, bebişim hala kasıklarıma dogru, bir çıkamadı yukarı çok asagıda duruyor göbeğim :/

chibi_chibi : Benim Erkek kuzucum :) ilk bebeğim ve başlangıç kilom 43

yerlesmede olabilir canim bi dr a gorun Istersen

Kızlar namaz kılanlar,
Ayakta mı yoksa oturarak mı kılıyorsunuz ?
ilk aylar zor oluyordu,kasık batmaları olduğundan ama uzun zamandır kasık batmam yok ayakda devam ediyorum.Eksterem bi şey olurda kendimi iyi hissetmezsem,baş ağrısı sırt ağrısı vs. o zmn oturarak devam edıyorum canım.

Günaydın ,
Geçen haftadan beri bakamadım, şehir dışına çıkmak zorunda kalmıştım , ancak geldim kızlar...
Ne var ne yok ,cinsiyet öğrenen mutlu haberler alan var mıı

canım hayırlı olsun senin kız gerçekten çok ama çok nazlı olacak :)
Tesekkur ederim bebegim seninkide hayirli olsun:))annesine cekcek ne kadar inkar etsem esim solediginde kizsamda sanirim bende cok nazliyim cok nazli buyutuldum :))dun doktor teyzesi diyoki izlemek cok eglenceli bebegini diyo zayifim diye bebegin heryeri gozukuyomus oturdular izlediler oda nasi cilve yapiyo annesi hasta umrunda degil cimcimemin:)duyunca akrabalar demiski aileye bi suslu daha geliyo:))

Biz şu an için Defne düşünüyoruz canım, ama araştırmalara devam, belki fikrimiz değişebilir daha çok içimize sinen bir isim bulabilirsek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…