2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

oofff ya bir ay nasıl geçti.ben yeni gittim bir ay sonra çağırdı.nasıl geçicek bilmiyorum ki bu arada bir ay sonra şeker yüklemesi yapıcakmış dr um ben yaptırmaz diye düşünüyordum ama bakarsak iyi olur dedi. nasıl içicem onu ben yaaaaa

Canım olsun hiç düşünmemeye çalış iyi haberler alacaksın zaten Allah kısmet ederse . Baksana prenscik de büyümüş zaten , herşey yolunda ve daha da iyi olacak inşallahBide gezio mu zıpı zıp yesinler onu

aynen ben de beklıyorum
cuma günü gidicem :=) 1 ay amma uzun geldi

nasıl iş yapıyorlar anlamıyorum.sanki saçından kesip alıyolarda yetersiz diyorlar.hayret birşey.ama sen içini ferah tut Allahın izniyle hiç birşeyin yoktur inşallah

Hay Allah yaa, insanı o kadar strese sokuyolar, sonra parça yetersiz, dalga geçiyorlar sankii sıkma canını sen canım, İnşallah hiç bir şey çıkmayacak, bak oğluşun da büyümüş iyice, iyi haberler alıcaksın İnşallah en kısa zamanda, stres yapma, bebişine odaklan.. bu arada düşündüğünüz bir isim var mı?

Kızlar slm. Benim Hesabı dondurmuşlar 2 gündür giremiyorum. Ne yaptım acaba bi soracam yönetime. Bu arada cinsiyet Öğrenmek için doktordayım birazdan yazarım

Valla kızlar inanın artık takmıyorum sinirlerimi bozdular çünkü. Her şey olacağına varır iyiyse de kötüyse de takmayacağım kafama. Kafama takınca düzelecek bir şey değil bebeğimi düşünüyorum o iyi ya çok şükür.

İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim... fulys thesecrets minimoy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…