- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #18.701
oofff ya bir ay nasıl geçti.ben yeni gittim bir ay sonra çağırdı.nasıl geçicek bilmiyorum kiHeyecanlandım şimdi kızlar zaman geldi en sonunda,bir aydır doktor kontrolümü bekliyordum .
Bakalım bugün prens mi geliyor prensescik mi belli olacak inşallahhhhhh
Hayırlısı olsun tabiiki ama heyecanlıyım ,ne duyarsam duyayım hiç birşey değiştirmeyecek tabii ki...Sağlıklı olsunlar da
bende koçum cidden başımı çok etkilediNe ilaç alıyorsun?koç burcu olanların çok başı ağır derdi üniversite de hocam.bende de hamilelik te oluştu
Canım olsun hiç düşünmemeye çalış iyi haberler alacaksın zaten Allah kısmet ederse . Baksana prenscik de büyümüş zaten , herşey yolunda ve daha da iyi olacak inşallahKızlar geldim şimdi hastaneden, aldıkları parça patoloji için yetersiz gelmiş. Bu nedenle patoloji sonucunda tekrarlanması istenmiş. Doktorum izin vermedi. 1 ay içerisinde smear testi yapılmasını istedi. Çektiğim acı, yaşadığım stres boşa gitti... 1 ay daha bekleyeceğim mecburen.
Bebeğimi gördüm kocaman olmuş eşek:) Pıkır pıkır geziyordu. Doktor baya serpilmiş artık bebek dedi. Organlarına kontrol etti. 200 gram olmuş :)
43 müben 43 kiloydum, şimdi 49-50 kiloyum, bebişim de geçen hafta 153 gr dı:)
burada bu şekilde numara vermek yasak canım.yoga son aylar yapsan daha iyi olur biz grup dersi vermiyoruz ama bireysel ders veriyoruz.
05326066093 murat hoca istersen arayıp bir fiyat al sormak istediklerini de sorarsın hem :)
mide boş oldugu için öyle oluyor :=)Kızlar benim de surekli başım ağrı yor.gece bende de şişkinlik oluyor .hatta kızım sabahları anne gece ki karnın küçül müş. Karnını içine mi çekiyor sun diyor
aynen ben de beklıyorumHeyecanlandım şimdi kızlar zaman geldi en sonunda,bir aydır doktor kontrolümü bekliyordum .
Bakalım bugün prens mi geliyor prensescik mi belli olacak inşallahhhhhh
Hayırlısı olsun tabiiki ama heyecanlıyım ,ne duyarsam duyayım hiç birşey değiştirmeyecek tabii ki...Sağlıklı olsunlar da
nasıl iş yapıyorlar anlamıyorum.sanki saçından kesip alıyolarda yetersiz diyorlar.hayret birşey.ama sen içini ferah tut Allahın izniyle hiç birşeyin yoktur inşallahKızlar geldim şimdi hastaneden, aldıkları parça patoloji için yetersiz gelmiş. Bu nedenle patoloji sonucunda tekrarlanması istenmiş. Doktorum izin vermedi. 1 ay içerisinde smear testi yapılmasını istedi. Çektiğim acı, yaşadığım stres boşa gitti... 1 ay daha bekleyeceğim mecburen.
Bebeğimi gördüm kocaman olmuş eşek:) Pıkır pıkır geziyordu. Doktor baya serpilmiş artık bebek dedi. Organlarına kontrol etti. 200 gram olmuş :)
ametist80 doktora gidecektin canım gittinmi nasıl geçti ?
Kızlar geldim şimdi hastaneden, aldıkları parça patoloji için yetersiz gelmiş. Bu nedenle patoloji sonucunda tekrarlanması istenmiş. Doktorum izin vermedi. 1 ay içerisinde smear testi yapılmasını istedi. Çektiğim acı, yaşadığım stres boşa gitti... 1 ay daha bekleyeceğim mecburen.
Kızlar slm. Benim Hesabı dondurmuşlar 2 gündür giremiyorum. Ne yaptım acaba bi soracam yönetime. Bu arada cinsiyet Öğrenmek için doktordayım birazdan yazarım
Canım birazdan paylaşırımmAllah Allah, enteresan.. tamam canım, haberlerini bekliyoruzz merakla, öpüyorumm
korktum bende birşey oldu sandım iyisiniz ya çok şükür.haberleri bekliyoruz canımCanım birazdan paylaşırımm
Sıkıntı yok tatlım şu doktordan hayırlısıyla bi çıkayım. Sen nasılsın bende seni merak ettimkorktum bende birşey oldu sandım iyisiniz ya çok şükür.haberleri bekliyoruz canım
ban yemiş olmayasın?Kızlar slm. Benim Hesabı dondurmuşlar 2 gündür giremiyorum. Ne yaptım acaba bi soracam yönetime. Bu arada cinsiyet Öğrenmek için doktordayım birazdan yazarım
İşte yedim bişi de sebebini bilmiyorum ki bilmediğim için aynı şeyi bi daha yaparsam yine ceza yerim.ban yemiş olmayasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?