2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen canım, hamilelerin vücut sıcaklıkları 4-5 derece daha fazla oluyormuş, sanırım o yüzden daha fazla hissediyoruz biz, resmen içim yanıyo, sürekli su içiyorum, bu sefer de tuvaletten çıkamıyorum bütün gün

bende öyleyim yanıyorum resmen.. Evden dışarı çıkamıyorum ama çok bunaldım artık.10 gündür 3 kez çıktım daha.. Bide halsizlik var güvenemiyorum kendime..Plan yapıp yapıp vazgeçiyorum

Gece saBahı sabah ettim resmen.. Ağladım hatta. İstanbulun sıcağı beni benden aldı hatunlar. Hiç bişey yapamıyorum şuan. Sadece yatıyorum. Sıvı tületimine dikkat ediyorum ama normalde 1 bardak su içsem tuvalete koşan ben 5 litre de içsem ter ile atıyorum heralde tık yok.

Kızlar benim de surekli başım ağrı yor.gece bende de şişkinlik oluyor .hatta kızım sabahları anne gece ki karnın küçül müş. Karnını içine mi çekiyor sun diyor

Ben de hamile yogasına gidiyorum. Yoga academy'e gidiyorum çok memnunum. hamile kalmadan önce de yoga yapardım. Ama hareketler farklı tabi. Gitmek isteyen varsa tavsiye edebilirim :) benim baş ağrılarıma da iyi geldi.

Ben de hamile yogasına gidiyorum. Yoga academy'e gidiyorum çok memnunum. hamile kalmadan önce de yoga yapardım. Ama hareketler farklı tabi. Gitmek isteyen varsa tavsiye edebilirim :) benim baş ağrılarıma da iyi geldi.
Aslında ıyı olur du da Istanbul da degilim tayin de ankaraya çıktı .teşekkür ederim

Aslında ıyı olur du da Istanbul da degilim tayin de ankaraya çıktı .teşekkür ederim
Ankara'da da vardır mutlaka canım. Bir araştır. Olmadı cd'leri var evde de yapabilirsin. Zaten öğrendin mi müziği açıp kendi kendine yaparsın. Bi de ben enseme ve şakaklarıma buz koyuyorum. O da iyi geliyor baş ağrıma. Bol su içmeyi de unutma tabi :)

Gordunmu canim bebegini.Sonuclar insallah iyidir sorunsuz gecer hamileliğin insallah canim

bende öyleyim yanıyorum resmen.. Evden dışarı çıkamıyorum ama çok bunaldım artık.10 gündür 3 kez çıktım daha.. Bide halsizlik var güvenemiyorum kendime..Plan yapıp yapıp vazgeçiyorum
bende de enerji patlaması var bu ara yerimde duramıyorum.gece yatmak bilmiyorum

Heyecanlandım şimdi kızlar zaman geldi en sonunda,bir aydır doktor kontrolümü bekliyordum .
Bakalım bugün prens mi geliyor prensescik mi belli olacak inşallahhhhhh
Hayırlısı olsun tabiiki ama heyecanlıyım ,ne duyarsam duyayım hiç birşey değiştirmeyecek tabii ki...Sağlıklı olsunlar da

bize de haber veeer bekliyoruuuzzz ne zaman kontrol?

Kızlar geldim şimdi hastaneden, aldıkları parça patoloji için yetersiz gelmiş. Bu nedenle patoloji sonucunda tekrarlanması istenmiş. Doktorum izin vermedi. 1 ay içerisinde smear testi yapılmasını istedi. Çektiğim acı, yaşadığım stres boşa gitti... 1 ay daha bekleyeceğim mecburen.

Bebeğimi gördüm kocaman olmuş eşek:) Pıkır pıkır geziyordu. Doktor baya serpilmiş artık bebek dedi. Organlarına kontrol etti. 200 gram olmuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…