- 13 Haziran 2015
- 95
- 69
- 8
- 40
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #18.661
fiyat bilgin varmı özel muayenehane olunca biraz tuzlu sanırım
Evet bende duydum canım sakarya hastanesinin durumunu ama benim dediğim doktorun kendi muayenehanesi var sanırım ve usg cihazı ve yorumlaması çok iyiymiş. Ben şimdi gittiğim doktorumdan memnunum ama ayrıntılı usg.yi radyoloji uzmanı yapıyomuş oyüzden ben de eskişehire gideyim dedim turgaya. sakarya hastanesi kapansada doktorun başka yere geçer bence ca ümit hastanesindede tansel bey var herkes çok methediyo ama orası çok ters bana sakarya yakın
inşallah canım bizi de merakta bırakma haberdar et olur mu, oglusun kocaman olmultur annesi gitmeden çikolata ye de göstersin kendini oynasın dursun,ben tok karnına gittim, ama tatlı birşey yememiştim uyuyorduu sıpam sırtını dönmüş göremedik yüzünü
Netten biraz araştırdım da canım 200 tl fln galiba. Ayrıca muayene ücreti varmı bilmiyorum. ama methini baya duydum özellikle usg cihazının. Zaten sitesine girip bakarsan ayrıntılı usg.de nelere baktığını anlatmış. İnşallah memnun kalırım okadar yok gittiğime değerfiyat bilgin varmı özel muayenehane olunca biraz tuzlu sanırım
Kızlar gunaydınnnn,
Son 1 haftaya kadar almamıştım dün tartıldıgımda 2 kg almışım , 16 .hafta için süper bi durum değil bana göre.
Bir de haftasonu şehir dışına kayınvalidemlere gitmiştik abartmış ta olabilir biraz.
Günlerimiz aynı sayılır canım benim kasık ağrım değil de bel ağrım oluyo daha çok. Birde karnım akşama doğru 6 aylık gibi oluyo sanki bi iğne batsa patlıcak gibi de gergin. Ama ben gaz olduğunu düşünüyorum. Sabah uyandığımda öyle değil çünkü. Gün içinde yediklerim şişkinlik yapıyo galiba.
Bende senin gibiyim canım, hiç enerjim yok, şekerli hiçbişey midemde. Geçmiyor, hala bulantım olduğu için faydalı şeylerden yiyemiyorum, kilo alcağıma kilo veriyorım inşallah düzeliriz bir an önceYa 16. hafta bitecek ben hala cogu seyi yiyemiyorum. Sut urunleri, yumurta, balikhepsi de faydali seyler. Bi de inanilmaz bir halsizlik var. Dun bi markete gittim iki adim yer ona bile taksiyle gidip geldim dayanamadim. Markette otura otura aldim iki parca seyi. Hava aliyim diye cikmist guya pisman oldum. Kendimi yasli hasta kadin gibi hissediyorum.
Yarin doktora gidiyorum insallah. Anlaticam bunlari. Benim gibi olanlar varsa burdan yazarim sonucu da :)
Benim yarın sabah 9da randevum bakalım görücez işe yarayıp yaramadığınıAynen benim de öyle yaa, sabah o kadar yok akşam 6 aylık gibiyim, doktora da sabah kalkar kalkmaz gitmek lazım aslında, öğleden sonra gidince daha yüksek çıkıyo kilolar.. züğürt tesellisi diye buna derim ben
Gergin göbek sorunu bende de var , dert demiyim de yine çok şükürBenim yarın sabah 9da randevum bakalım görücez işe yarayıp yaramadığınıBenim kilo derdim yok 53.5 la hamile kaldın 55im şuan ve öyle aman aman bulantım da olmadı. Hala iştahım yok gerçi ama artık almam gerektiğini düşünüyorum Benim tek derdim akşam 6 aylık olan göbeğim ve çatlayacak gibi gergin olması
Benim yarın sabah 9da randevum bakalım görücez işe yarayıp yaramadığınıBenim kilo derdim yok 53.5 la hamile kaldın 55im şuan ve öyle aman aman bulantım da olmadı. Hala iştahım yok gerçi ama artık almam gerektiğini düşünüyorum Benim tek derdim akşam 6 aylık olan göbeğim ve çatlayacak gibi gergin olması
Öyle tabi canım allah başka vermesin ama özellikle gezerken yürürken feci rahatsız ediyo bazen dik durmakta zorlanıyorum o dereceGergin göbek sorunu bende de var , dert demiyim de yine çok şükür
Ben tatlım halsizlik var hep hasta gıbıyımKızlar ben bugün çok halsizim ya yatak yatak geziyorum.. Bide öğleden sonra sağ tarafımda bi dolgunluk oluştu, hafif ağrı var gibi, bi rahatsızlık var şuan sağ tarafımda.. Bulantılarım azaldı çok şükür ama şu halsizliğim bi geçmedi.. Benim gibi olan var mı
Oy canlarım benim haberdar edeceğim sizleri internet paketim yokEve gelene kadar yazamayacağım sizlere, inş güzel haberlerle gelirim yanınıza. Gitmeden çikolata yiyeceğim inşallah doktor bebeğimizi gösterir. Gebe polikliniğinden randevu bulamadım, jinekolojiden aldım sonuç göstereceğim için. İnş doktor amcası insaflıdır, çok özledim bibişimi teyzeleri
Bi geçse şu durum hiç bişey yapasım gelmiyo, evi bile zor topluyorumBen tatlım halsizlik var hep hasta gıbıyım(((
İnan su an sıcaklardan oyleyız sanırım bırde benım tekrardan basladı mıgde bulantılarım tabı daha a ama ıster ıstemez cıkıyor kusmalarım benı cok zorluyor doguma kadar da boyle olcaz heraldeBi geçse şu durum hiç bişey yapasım gelmiyo, evi bile zor topluyorum
İnan su an sıcaklardan oyleyız sanırım bırde benım tekrardan basladı mıgde bulantılarım tabı daha a ama ıster ıstemez cıkıyor kusmalarım benı cok zorluyor doguma kadar da boyle olcaz heralde
Günlerimiz aynı sayılır canım benim kasık ağrım değil de bel ağrım oluyo daha çok. Birde karnım akşama doğru 6 aylık gibi oluyo sanki bi iğne batsa patlıcak gibi de gergin. Ama ben gaz olduğunu düşünüyorum. Sabah uyandığımda öyle değil çünkü. Gün içinde yediklerim şişkinlik yapıyo galiba.
Aynen benim de öyle yaa, sabah o kadar yok akşam 6 aylık gibiyim, doktora da sabah kalkar kalkmaz gitmek lazım aslında, öğleden sonra gidince daha yüksek çıkıyo kilolar.. züğürt tesellisi diye buna derim ben
ben her ikisini de kullanyrm. Decavit multivitamin, gyneferon demir. Doktor ikisini de verdi bana.Arkadaslar gynferon kullaanan var mi daha once gittigim doktorum sadece decavit vermisti bu hafta farkli bir doktora gittim decaviti ben cok tercih etmiyorum ama kendini bitkin yorgun hissedersen kullanabilirsin sana birakiyorum dedi ama gynferon kesinlikle kullanilmasi gerekiyor dedi sanirim ilerleyen zamanda kana daha cok ihtiyacimiz olacak
aynı şişlik bende de oluyor, sabah bişi yok, ama akşam göbek fırlamış, bebeğin beslenebilmesi için bağırsak hareketleri yavaşlarmış, sanırım o da şişkinlik yapıyor...
tartı konusunda da benim doktorum akşam tartılacaksam azıcık kilo indirimi yapıyorilk başladığımda tartı da 68 çıkmıştım, 67 yazdı, geçen 66.4 dü, 66 yazdı, indirim kısmıda belli olmuyor açıkcası gerçi ben zaten kontrole gitmeden kendim aç karna, kıyafetsiz tartılıp kilo durumuma bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?