2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

fiyat bilgin varmı özel muayenehane olunca biraz tuzlu sanırım

Oy canlarım benim haberdar edeceğim sizleri internet paketim yok Eve gelene kadar yazamayacağım sizlere, inş güzel haberlerle gelirim yanınıza. Gitmeden çikolata yiyeceğim inşallah doktor bebeğimizi gösterir. Gebe polikliniğinden randevu bulamadım, jinekolojiden aldım sonuç göstereceğim için. İnş doktor amcası insaflıdır, çok özledim bibişimi teyzeleri

fiyat bilgin varmı özel muayenehane olunca biraz tuzlu sanırım
Netten biraz araştırdım da canım 200 tl fln galiba. Ayrıca muayene ücreti varmı bilmiyorum. ama methini baya duydum özellikle usg cihazının. Zaten sitesine girip bakarsan ayrıntılı usg.de nelere baktığını anlatmış. İnşallah memnun kalırım okadar yok gittiğime değer

Ben 4 hafta önce kontrole gittiğimde 3 kilo almıştım, Cumartesi doktora gidicem, çok korkuyorum o tartıya çıkmaktan..

Aynen benim de öyle yaa, sabah o kadar yok akşam 6 aylık gibiyim, doktora da sabah kalkar kalkmaz gitmek lazım aslında, öğleden sonra gidince daha yüksek çıkıyo kilolar.. züğürt tesellisi diye buna derim ben

Bende senin gibiyim canım, hiç enerjim yok, şekerli hiçbişey midemde. Geçmiyor, hala bulantım olduğu için faydalı şeylerden yiyemiyorum, kilo alcağıma kilo veriyorım inşallah düzeliriz bir an önce

Aynen benim de öyle yaa, sabah o kadar yok akşam 6 aylık gibiyim, doktora da sabah kalkar kalkmaz gitmek lazım aslında, öğleden sonra gidince daha yüksek çıkıyo kilolar.. züğürt tesellisi diye buna derim ben
Benim yarın sabah 9da randevum bakalım görücez işe yarayıp yaramadığını Benim kilo derdim yok 53.5 la hamile kaldın 55im şuan ve öyle aman aman bulantım da olmadı. Hala iştahım yok gerçi ama artık almam gerektiğini düşünüyorum Benim tek derdim akşam 6 aylık olan göbeğim ve çatlayacak gibi gergin olması

Gergin göbek sorunu bende de var , dert demiyim de yine çok şükür

Bende 56 ile kaldım, 59'dum en son.. ama dediğim gibi akşam saatleriydi, bütün gün yemiş içmiş şişmiştim, sonra ertesi sabah evde tartıldım 58 çıktım :) kesinlikle akşamları aşırı gergin ve şiş oluyo benim karnım da..

Ben tatlım halsizlik var hep hasta gıbıyım (((

inşallah canım, ultrason vardır onlarda da da

Bi geçse şu durum hiç bişey yapasım gelmiyo, evi bile zor topluyorum
İnan su an sıcaklardan oyleyız sanırım bırde benım tekrardan basladı mıgde bulantılarım tabı daha a ama ıster ıstemez cıkıyor kusmalarım benı cok zorluyor doguma kadar da boyle olcaz heralde

İnan su an sıcaklardan oyleyız sanırım bırde benım tekrardan basladı mıgde bulantılarım tabı daha a ama ıster ıstemez cıkıyor kusmalarım benı cok zorluyor doguma kadar da boyle olcaz heralde

Ay hayır hayır allah korusunnn... Annem beni doğurana kadar kusmuş, o yüzden korkuyorum açıkcası.. Benimde hala oluyor ama çok şükür çok azaldı. Yine de istediğim gibi herşeyi yapıp yiyemiyorum

aynı şişlik bende de oluyor, sabah bişi yok, ama akşam göbek fırlamış, bebeğin beslenebilmesi için bağırsak hareketleri yavaşlarmış, sanırım o da şişkinlik yapıyor...
tartı konusunda da benim doktorum akşam tartılacaksam azıcık kilo indirimi yapıyor ilk başladığımda tartı da 68 çıkmıştım, 67 yazdı, geçen 66.4 dü, 66 yazdı, indirim kısmıda belli olmuyor açıkcasıgerçi ben zaten kontrole gitmeden kendim aç karna, kıyafetsiz tartılıp kilo durumuma bakıyorum

B ben her ikisini de kullanyrm. Decavit multivitamin, gyneferon demir. Doktor ikisini de verdi bana.

havalar çok sıcak, Ankara yanıyor resmen, sürekli soğuk su içmek istiyorum ama çok içince midemi üşütüyorum, napacağımı şaşırdım sanki ben sıcağı daha çok hissediyormuşum gibime geliyor, size de öyle oluyor mu...dışarısı çok sıcak olduğu için anca güneş batınca çıkabiliyoruz, eve tıkılıp kaldım

Benimki hiç indirim yapmıyo valla, acımadan yazıyo kiloları bu sefer ben de sabah aç karnına tartılıp öyle gideyim barii

Slm kızlarrr :))
Biz bebeğimle çoookk uzaklardayız ama bu sabah kıpır kıpırdı :)) cuma günü babamıza kavuşacağız :) sizleri de özledik teyZeleri :)
Bu arada havalimanında hamile olduğumı söleyince hiç geçirmediler bile cihazlardan hep elle arandım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…