- 29 Ocak 2015
- 3.412
- 2.500
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #18.841
Doğru demiş canım17+1 de 170 gr.di doktorda Gayet iyi demisti.Hatta ben cok korkuyorum gelismez diye dedim.Seni somurur yine gelisir sen kendinden kork dedi
Onu sormadım ki cnm baştan ayağamı popoyamı bilmiyorumBaştan popoyamı canım? Benim baştan ayağa ölçtü galiba 17 cm dedi ama sonradan yanlış mı anladım acaba dedim bidaha da sormadım. Cinsiyeti göstermedi diye 1 hafta içinde tekrar uğrayın bakalım dedi ozaman sorcam bakalım. Banada çok uzun geldi çünkü.
Evet canim.baksana dis etim bile kaniyo somurdu resmenDoğru demiş canımBende kendim kilo almayınca endişelenmiştim bebek gelişirmi diye ama öyle değilmiş bu işler
Hangi kisaltmanin karşısında yaziyor 10 cm canim usg fotosunda?Onu sormadım ki cnm baştan ayağamı popoyamı bilmiyorum
Acaba bende 7 dedi de 17 mi anladım ama 7 de çok az en son 3 hafta önce bile 6 cm.di. İşte insan tutuluyor canım bebeği görünce. 17 cm deyince sorsam ya bu bebek selvi boylu mu diyeOnu sormadım ki cnm baştan ayağamı popoyamı bilmiyorum
Sorma canım benim de bacaklarım sızlıyo resmen. Süt içmeye biraz ara vermiştim kalsiyum eksildi galiba. Ahhh bi doğsalar allahın izniyleEvet canim.baksana dis etim bile kaniyo somurdu resmen
Saglikla kucagimiza alalimda insallah hepsi gecicek diye umut ediyorum :))
CrlHangi kisaltmanin karşısında yaziyor 10 cm canim usg fotosunda?
Evet olabilir canim sende decavit kullaniyomusun.Su ocak ayi gelse hemde serinlesek :)Sorma canım benim de bacaklarım sızlıyo resmen. Süt içmeye biraz ara vermiştim kalsiyum eksildi galiba. Ahhh bi doğsalar allahın izniyle
Ben baştan beri imom kullanıyorum canım başka bişi vermedî. Bende akdeniz anemisi taşıyıcılığı var sendede vardı galiba. Kanım düşmüş 10.2 olmuş demirim de 15 çıktı alt sınırda gözüküyo. Kan ilacı yazdı sanırıö tel.de öğrendim de eşim alcak akşam görcem yeni ilaçlarımıEvet olabilir canim sende decavit kullaniyomusun.Su ocak ayi gelse hemde serinlesek :)
Kabızlık bazen oluyo ama genelde yok denecek kadar nadir. Ben içerde pıt diye dokunan bişi hissediyorum ama gazdır diyorum erken çünkü henüz. Ben 1.5 kilo almışım doktor ona da normal napcan azla kiloyu dedi. Bünye de önemli kilo almada dedi. Ki zaten ben önceden de alamazdımselam annişler
kabızlık hemoroid yaşayan var mı benim hemoroidim çıktı yine
ben kilo almıyorum bi de 4 kilo vermiştim hala aynı siz de durumlar nasıl ??
bebişleri de hissettiniz mi randevumuz ptsi bi his yok bende bu haftada hisseden var mı ?? çok merak ediyorum bebişkomu
Evet b3ndede var canim.Bende decavit ve gynoferon kullaniyorum ama gynoferon cok duzenli icemiyorum Mideme dokunuyor bazen.zaten son gittigim devletteki doktorda eski kan demir degerlerime bakti senin gynoferon kullanman cok gerekli degil dedi.Kan 11,5 zaten daha ne olsun dedi.sifa olsun bebise sana yeni ilaçlarBen baştan beri imom kullanıyorum canım başka bişi vermedî. Bende akdeniz anemisi taşıyıcılığı var sendede vardı galiba. Kanım düşmüş 10.2 olmuş demirim de 15 çıktı alt sınırda gözüküyo. Kan ilacı yazdı sanırıö tel.de öğrendim de eşim alcak akşam görcem yeni ilaçlarımı
Ayyt cnm bilemedim ki bencede 7 cm olabilirAcaba bende 7 dedi de 17 mi anladım ama 7 de çok az en son 3 hafta önce bile 6 cm.di. İşte insan tutuluyor canım bebeği görünce. 17 cm deyince sorsam ya bu bebek selvi boylu mu diye
Bende şu boy mevzuunu merak ettim eşimi aradım doktor be demişti diye. O da 15.5 cm demişti galiba dedi. Ve dediğin gibi o fl değerini 7 ile çarpınca aşağı yukarı 15 civarı çıkıyo. Ben nerden uydurduysam 17yi.Ben 17+1de gittigimde boy olcumu yapmadi.Fl diye bisey olcmus oda nette fl ile 7 yi carpip boy uzunlugu bulunur yaziyor.O zamanda 16 cm cikiyor benimki.Normalde kac olmali hic bakmadim.
Fl de uyluk kemigi uzunluguymus.cimcim16
Yok canım eşimi aradım 15.5 cm dedi galiba dediAyyt cnm bilemedim ki bencede 7 cm olabilir
Benim de ne güzel önceki 11.7 çıkmıştı ama 10.2 inmiş bi anda. Olsun napalım bebişler iyi olsun yeterki. Senin demirin nasıl peki?Evet b3ndede var canim.Bende decavit ve gynoferon kullaniyorum ama gynoferon cok duzenli icemiyorum Mideme dokunuyor bazen.zaten son gittigim devletteki doktorda eski kan demir degerlerime bakti senin gynoferon kullanman cok gerekli degil dedi.Kan 11,5 zaten daha ne olsun dedi.sifa olsun bebise sana yeni ilaçlar
bana da nadiren o pıtpıt oluyo ama farkettim ki damar atması sanırım kalp atışımla ritmi aynı çünkü. randevuların arası çok uzun yaaaaKabızlık bazen oluyo ama genelde yok denecek kadar nadir. Ben içerde pıt diye dokunan bişi hissediyorum ama gazdır diyorum erken çünkü henüz. Ben 1.5 kilo almışım doktor ona da normal napcan azla kiloyu dedi. Bünye de önemli kilo almada dedi. Ki zaten ben önceden de alamazdım
Zaten bebegi gorunce herseyi unutuyoruz bende oyleyim canimBende şu boy mevzuunu merak ettim eşimi aradım doktor be demişti diye. O da 15.5 cm demişti galiba dedi. Ve dediğin gibi o fl değerini 7 ile çarpınca aşağı yukarı 15 civarı çıkıyo. Ben nerden uydurduysam 17yi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?