- 29 Ocak 2015
- 3.412
- 2.500
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #18.861
Demir en son 2 haziranda 74du canim.Benim de ne güzel önceki 11.7 çıkmıştı ama 10.2 inmiş bi anda. Olsun napalım bebişler iyi olsun yeterki. Senin demirin nasıl peki?
Decavite ne zaman basladinizEvet olabilir canim sende decavit kullaniyomusun.Su ocak ayi gelse hemde serinlesek :)
Evet beni de 1 ay sonra çağırdı ama isterseniz cinsiyet için 1 hafta içinde gelebilirsiniz dedi. Memlekete gidicem çünkü 1 ay çatlarımbana da nadiren o pıtpıt oluyo ama farkettim ki damar atması sanırım kalp atışımla ritmi aynı çünkü. randevuların arası çok uzun yaaaa
11.haftada ikili test icin gittigimdeDecavite ne zaman basladiniz
Bizdede yok yok canım bende hiç dinç bi hamile değilimDemir en son 2 haziranda 74du canim.
Pzt dahiliyeye gidicem yine tsh icin hashimoto var birde bende.
O zaman yine baktircam
Zaten bebegi gorunce herseyi unutuyoruz bende oyleyim canim
Sen kac haftadasin
15+0 sata göre ama bebişin uzuvları en az 4 en fazla 10 gün ilerde. Kafa karın bacak hepsine farklı hafta yazıyo.Zaten bebegi gorunce herseyi unutuyoruz bende oyleyim canim
Sen kac haftadasin
Protein cikinca düşük tehlikesi falanmi Allah korusun.Bizdede yok yok canım bende hiç dinç bi hamile değilimbu sefer tahliller can sıkıcıydı inşallah düzelir. İdrarda enfeksiyon bide az miktar protein çıktı çok canımı sıktı. Enfeksiyon neyse de o protein sıkıntı. Herkes hamileliğin tadını çıkar diyo ama ben haftalar bian önce geçsin istiyorum hep bi endişe hali çünkü
benzer bizimki sanırım benim de 15 +4 'de 154 gr gelmişti :)
Canım protein yüksek ve tansiyon yüksekse allah korusun gebelik zehirlenmesi denen şey var ya o oluyo ne yazıkki. Yani az miktardada olsa olmaması lazım ama doktorum önemli düzeyde değil enfeksiyon kaynaklı olabilir dedi. Bide gebelik şekerinde çıkabiliyo idrarda protein. İyi bişi değil yaniProtein cikinca düşük tehlikesi falanmi Allah korusun.
Bende sut kesigi gibi akintim var diyorum kasinti yanma yoksa ilaca gerek yok diyolar.Aynen ya bisey olursa diye evhamliym hep keske her hafta ultrasondan bakabilsek
Maşallah canım kaç haftalıkken öyleydi tosuncuken ağır benimki heralde 161 gr dedi doktor,gerçi benimki önden gidiyormuş :))
kasıkalrında batma yırtılma tarzında ağrıolan var mı arkadaşlar ..dün ultrasona girdim doktor sorun yok dedi ama önceki hamileliğimde bu tip ağrılar sonunda kanama geçirdiğim için çok korkuyorum..birde burnum tıkanıyo hapşırıyorum o tam bi kabus kasıklarıma bıçaklar saplanıyor sanki
ikili test yaptırmış mydın o zaman tahmin de bulunmadı mı dr ?Evet beni de 1 ay sonra çağırdı ama isterseniz cinsiyet için 1 hafta içinde gelebilirsiniz dedi. Memlekete gidicem çünkü 1 ay çatlarımDönmedi benim sıpa önünü göremedik. Bol bol sırtını izledik
Canım doktor bana 10+2den beri erkeğe benziyo ama kesin bişi diyemem dedi. En son 3 hafta önce yine erkek gibi ama gidip kıyafet alıncak kadar kesin değil dedi. Bidahaki kontrolde netleştirirz dedi ama göstermedi işte bebiş.ikili test yaptırmış mydın o zaman tahmin de bulunmadı mı dr ?
biz de ptsi kesinleştiricez inşallah tabi nazlanmazsa bebişkom bakalımn değişmiş mi
Maşallah canım kaç haftalıkken öyleydi tosuncuk
Şimdi kontrol ettim 200 ml lierac 85 liraydı fiyat olarak en uygun ordaydı 60 lira üzeri alışveriş yapana dalin bebek yağı 1 lira idi,bide ben makyJımı bebek şampuanı ile çıkartıyorum bebek şampuanı almıştım büyük boy kargo ücreti ödememek için şimdi hatırladım.ama bana en uygun fiyat ozaman orası gelmiştigünaydın canım,bende minimore den liearac alıcamda 100 tl ve üzerine kargo ucetsız yazıyor,sen nasıl kargo ödemedin,başka bir şeyler daha aldın sanırım?
Yüksek îhtimal bizimde öyle olucak bugün 15+0 da 144 gr.dı iştetam 16 haftalıkken :))))
Yüksek îhtimal bizimde öyle olucak bugün 15+0 da 144 gr.dı işte
burada bu şekilde numara vermek yasak canım.
reklam yapmaktan ui yapabılırler senı bılgın olsun
Banada 160 gr dedi ama normslmişen ağır benimki heralde 161 gr dedi doktor,gerçi benimki önden gidiyormuş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?