- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #18.821
Cok sevindim bende bole hamile gorunce ilki kiz olunca bi erkek olur ins die dua ediyorum bende ck seviyorum cunku bakalim kizim bi dogsun nasipTeşekkürler. Evet kızım var. Bir de erkek olsa diyordum oldu. Çok şükür.
bu bebek baya büyümüş, 1 hafta önden gidiyor dedi, kötü bişey mi dedim, yok istdiğimiz bir durum normal dedi, benim eşim 4.5 kilo doğmus benim tosunum da öle olacak herhaldeDoktorun kilosuyla alakalı bişi dedimi peki? Azcık dombikler sanki
Benimki de hani ayrı ayrı bakıyolar ya baş çevresi karın çevresi bacak uzunluğu hepsi önde gidiyo özellikle bacak boyu 10 gün flnbu bebek baya büyümüş, 1 hafta önden gidiyor dedi, kötü bişey mi dedim, yok istdiğimiz bir durum normal dedi, benim eşim 4.5 kilo doğmus benim tosunum da öle olacak herhalde
hamilelik takvimine göre zaten senin zamanın gelmiş bencede bakar canımValla bilmiyorum ki, aylık rutin muayene için gidiyorum ama ayrıntılı da bakar belki..
Çok teşekkürDermomarket,
Dermoeczanem
Minirome
sürekli alışveriş yaptığım siteler,lierak ı miniromeden almıştım büyük boyunu kargo ücretide ödemedim
Çok teşekkür ederimm =)Dermomarket,
Dermoeczanem
Minirome
sürekli alışveriş yaptığım siteler,lierak ı miniromeden almıştım büyük boyunu kargo ücretide ödemedim
aynen canım benim de öyle, hatta bizim göbek çevresi çok büyük çıkmış 10 günden fazla, japon sumocular gibi olacak herhalde diyorumBenimki de hani ayrı ayrı bakıyolar ya baş çevresi karın çevresi bacak uzunluğu hepsi önde gidiyo özellikle bacak boyu 10 gün fln
cnm protein olabilir panik olma ben de hamileleikten önce çıkıyordu, doktor haklı çok aşırı katlaması lazım üst sınırı değerin kaç çıktı, boşuna panik etmişsin kendiniKızlar yaaa canım sıkıldı biraz. İdrar tahlili yaptırmıştım enfeksiyon çıkmış bide protein pozitif çıkmış. okadar panikledim ki doktoru aradım gebelik zehirlenmesinde pozitif çıkar dimi diye. Hiç önemsemedi o proteinin miktarı önemli olan dedi. senin enfeksiyon kaynaklı olabilir telaş yapcak bi durum yok dedi ama içim içimi yiyo. Gerçi tansiyonum hep normal arada bi düşük bile çıkıyo ama idrarda protein çok canımı sıktı.
canim idrarda protein cikinca ne oluokiKızlar yaaa canım sıkıldı biraz. İdrar tahlili yaptırmıştım enfeksiyon çıkmış bide protein pozitif çıkmış. okadar panikledim ki doktoru aradım gebelik zehirlenmesinde pozitif çıkar dimi diye. Hiç önemsemedi o proteinin miktarı önemli olan dedi. senin enfeksiyon kaynaklı olabilir telaş yapcak bi durum yok dedi ama içim içimi yiyo. Gerçi tansiyonum hep normal arada bi düşük bile çıkıyo ama idrarda protein çok canımı sıktı.
Canm değer yok heralde (+) (++) ve (+++) olarak değerlendiriliyo derecesi.benimkinde (+) pozitif yazıyodu proteinin karşısında. Doktorum önemsemedi ona takıldım biraz.cnm protein olabilir panik olma ben de hamileleikten önce çıkıyordu, doktor haklı çok aşırı katlaması lazım üst sınırı değerin kaç çıktı, boşuna panik etmişsin kendini
ileri boyuttaysa ve yükse tansiyon da eşlik ediyosa gebelik zehirlenmesine sebep oluyo canım.canim idrarda protein cikinca ne oluoki
Kuzum dun gece 23:50 den sonra denedim.Z.kamildeki kizda oyle demisti ama yok randevu alamadim 2 li testte yer vardi mesela ayrintili usg bolumunde yoktu.Ben anadolu yakasindayim canim tesekkur ederim bilgi icin bence yaptir derim bak bir saat sonra dene randevu almayi
17+1 de 170 gr.di doktorda Gayet iyi demisti.Hatta ben cok korkuyorum gelismez diye dedim.Seni somurur yine gelisir sen kendinden kork dediBide bebişinin kilosunu öğrenenler kaçıncı haftada kaç kilo yazabilirmi? Bizimki biraz toraman galiba bugün sat.a göre 15+0 olduk bebiş 144gr. Sanki fazla gibi geldi?
Baştan popoyamı canım? Benim baştan ayağa ölçtü galiba 17 cm dedi ama sonradan yanlış mı anladım acaba dedim bidaha da sormadım. Cinsiyeti göstermedi diye 1 hafta içinde tekrar uğrayın bakalım dedi ozaman sorcam bakalım. Banada çok uzun geldi çünkü.Kızlar benim bebiş suan 10 cm miş normalmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?