- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #18.981
kuzenim dr oda aynisini dedi ama bana pekmez kolay geliyor. c vitaminiyle alinca emilim daha cabuk oluyormus. ciger aslnda canim istio ama ellememk lazmmis leke yapiomus ya bebise bunun asli nedir bilmiyorum. eti cok tüketiyor um oyuzden demirim tavan sanirimDemir için pekmez içiyorsanız boşuna kürek çekiyorsunuz kızlar, yani pekmezin içindeki demir çok da vücut tarafından emilmiyor, kuru üzüm yemek daha fazla yarar sağlar, yiyebiliyorsanız en güzeli ciğer ve kırmızı et demir için, tabiki yanında süt ürünü tüketmemek kaydıyla
sorma bende neresi esiyosa orda aliom solugu ama esmio bugece hic uyumadim.sola yatin diolar ama sola yatinca sanki kalbim sikistirio bide esimde sagina yatio karsi karsiya gelioz daraliom yatak dar gelmeye basladi bana. burun tikanikligi bendede var ve cok sinir bozucu. bugun cuma allahtan yarn uyuruz bol bol. sabaha karsi bi esti 7 gbi uykum geldi ama gelde uyuben gece 3te uyandım kocamı da uyandırdım diğer odaya gittik yatmaya yok uyuyamıyorum dolandım durdum sonra telefonla oynarken uyumuşum 1 buçuk saat boşa gitti şimdi de uykulu uykulu işe geldimmben burun tıkanıklığından uyuyamıyorum senin neden acaba
ahh be yavrum benim bu sicakta hamile halinle zorlama kendini.. benimde evi sey ggoturuo halilari kaldircam yerden daha ii hemen supururum hemde sicakta hali cekilmio bu haftasonu cok is var esimin arkadsi gelicek temizlik sartBacılarım bu sefer faka bastım annem gelir hep normalde. Yengem gelecek ilk kez eve. Bu sefer evi bilmediği için annemle buluşup gelecekHer şey bana kaldı İT GİBİ TEMİZLİK YAPMAYA GİDİYORUM HAKKINIZI HELAL EDİN YOLDAŞLARIM KSDLFDSFKLDS
En onemlisi saglikli sihhatli olmasi canim eninde sonunda ogrenecegiz cinsiyetleri nasil olsaBende 15+0 da gittim dündü canm sölemedi benimki de pozisyonundan dolayı gözükmuo dio tahmin de yapmadı bende sinir oldum inşallah sen öğrenirsn canm kız erkek farketmez ama insan merak edıyo ya :)
bende kendim icin aralik 25 gibi dogururum diorum tam ocak 1 31 aralik gosterio dogum zamani normal olursa ocak basi sezeryan olursa kesin aralik olurBu gisisle cogumuz aralikta dogum yapicaz gibi. Keske ihtimal olsa da yay burcuna kaysa. Benim gorumcem yay burcu, kipir kipir yerinde duramayan etrafindaki herkesi neselendiren cok sevimli biridir. Oglak burclariyla ilgili de cok iyi seyler duymadimtanidigim yok, siz biliyo musunuz hic birilerini? :)
Bende tam tersi kizim oglak olsun istiyorum yay kizi olmasin oglak olsun oglak kizlari zeki idealist olurmus ben arastirdim kendilerini ezmezlermis biraz beicillermis ole olsn benim kizim aman biz ezdirdikte noldu azcik fena olsun zillim:)en akilli burclardan biri diyr biliyorum...bende kocum peygamber efendimizin burcu keske koc olsaydiBu gisisle cogumuz aralikta dogum yapicaz gibi. Keske ihtimal olsa da yay burcuna kaysa. Benim gorumcem yay burcu, kipir kipir yerinde duramayan etrafindaki herkesi neselendiren cok sevimli biridir. Oglak burclariyla ilgili de cok iyi seyler duymadimtanidigim yok, siz biliyo musunuz hic birilerini? :)
Kizlar ben hasrahaneden ciktim ya bizi bi nst ye bagladilar cok korktum dogum yapanlari baglarlarms ya dedim erken dogum mu acaba cok korktum ama bisr yapmadilar olumlu cikti sanitim sancim cok yatioruz opuyoruz sizi buarada kpss yide kazanamadim kismet degilmis
kesin diye bişi yok malesef herzaman yanılma payı olur. bana kesin dedi ama ben hala acaba diyorumTesekkurederim cvp icin yani acaba yanilma olabilirmi acaba
Canım çok yorma kendini.hiçbir şey senin ve bebişin sağlığından önemli değil sonuçtaKızlar şapır şapır ter döküyorumm... Bir temizlik yapma şeklim var akıllara zarar. Elimdeki x nesneyi alıp en yakın dolabın içine sokuyorum... Annem bir görse yaptıklarımı yüzüme tükürür valla
Utanmasam halının altına süpürücem bugün o moddayım
Geçmiş olsun canım.iyi misin şimdi?bebişin nasıl?dikkat et kendineKizlar ben hasrahaneden ciktim ya bizi bi nst ye bagladilar cok korktum dogum yapanlari baglarlarms ya dedim erken dogum mu acaba cok korktum ama bisr yapmadilar olumlu cikti sanitim sancim cok yatioruz opuyoruz sizi buarada kpss yide kazanamadim kismet degilmis
Geçmiş olsun canım...Allah iyilik versin inşallah..KPSS için de vardır her şey de bir hayır.....hakkında hayırlısı olsun....Kizlar ben hasrahaneden ciktim ya bizi bi nst ye bagladilar cok korktum dogum yapanlari baglarlarms ya dedim erken dogum mu acaba cok korktum ama bisr yapmadilar olumlu cikti sanitim sancim cok yatioruz opuyoruz sizi buarada kpss yide kazanamadim kismet degilmis
Ben de arastirdim. Cok akilli, uslu, zeki ve olgun cocuklar olurlarmis. Hirsli ve disiolinli olduklari icin derslerinde de cok basaeililarmis. Yani anneyi hic uzmeyecek ideal bi burc:) ama iste kime sorsam psikolojik sorunlara yatkin olduklaribi soyluyolar (Allah muhafaza) :-D cunku icine kapanik, icini kolay kolay acmayan, sorunlarini tek basina halletmeye calisan, yasitlarina gore hep daha onden ve olgun giden, etrafindaki herkesin sorumlulugunu alan bi karaktere sahip. Bunlaein hepsi cevresindeki insanlar icin bulunmayacak ozellikler ama kendi icin zor, agir bir karakter. Ama yay burcu hep enerjik, disa donuk, kafasini bi seye mesgul etmeye bile zaman bulamayan bi burctur. O acidan yay olsun diyodum :) neyse oglak da iyidir; herkesin imrenecegi cocuklar olurlar insallah:) biz acariz onlariBende tam tersi kizim oglak olsun istiyorum yay kizi olmasin oglak olsun oglak kizlari zeki idealist olurmus ben arastirdim kendilerini ezmezlermis biraz beicillermis ole olsn benim kizim aman biz ezdirdikte noldu azcik fena olsun zillim:)en akilli burclardan biri diyr biliyorum...bende kocum peygamber efendimizin burcu keske koc olsaydi
Benimle aramda sutle oyle bi iliski var. Nirmalde de icemem kokusunu almamak icin cikolatali falan icerdim zorla. Hamilelikte gormeye bile dayanamaz hale geldim. Doktor bana da zorla diyo ama kolay miKızlar ben çocukluğumdan beri yumurta yiyemiyorum.ysnımda başkası yese kokusundan öğürüyorumbenim gibi olan var mı içinizde?omlet bile yiyemiyorum.anca ekmeği yumurtaya bulayıp kızartıyorum.öyle yiyebiliyorum.ama vicdan azabı çekiyorum.sanki bebeğim gelişmiycek diye.doktorum da beyazını ye dedi ama yemiyorum.
Canım çok yorma kendini.hiçbir şey senin ve bebişin sağlığından önemli değil sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?